Na zwaar geweld in hotelkamer: Lil’ Kleine wist foto’s met Jaimie Vaes
Connect with us

Celeberties

Na zwaar geweld in hotelkamer: Lil’ Kleine wist foto’s met Jaimie Vaes

Lil’ Kleine heeft grote schoonmaak gehouden in de fotogalerij op zijn Instagram. De rapper wiste vrijwel alle foto’s van hem en Jaimie Vaes.

Gedurende hun relatie staken er constant geruchten op dat ze niet meer samen zijn. Door elkaar te ontvolgen en foto’s met elkaar te verwijderen, wakkeren ze die geruchten zelf ook aan.

Zaterdagnacht kende hun relatie dan een gruwelijk dieptepunt. De rapper is aangehouden op Ibiza na verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Het voorval gebeurde na een hotelfeest in hotel Oku in San Antonio.

Jaimie Vaes rende gewond en bebloed de lobby in. De receptionist belde de politie. De rapper is daarna in de boeien geslagen en afgevoerd naar de cel. Maandag is hij voorgeleid voor de rechter en inmiddels op vrije voeten.

De kleding van Jaimie was gescheurd en de hotelkamer was compleet gesloopt. Het management wil alleen kwijt dat er een voorval was tussen de rapper en zijn vriendin.

Celeberties

NET BINNEN: Lil Kleine ontsnapt uit de Spaanse gevangenis!

De politie op Ibiza heeft rapper Lil Kleine zojuist vrijgelaten uit zijn voorlopig hechtenis, na een ernstig geweldsincident afgelopen weekend op het eiland. De artiest zou volgens getuigen zijn vriendin Jaimie Vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe Oku Hotel. Bebloed en gewond meldde zij zich midden in de nacht bij de receptie, waarna een receptiemedewerker onmiddellijk de politie waarschuwde.

Na een zoektocht zou Jorik Scholten in het hotel zijn aangetroffen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau in Ibiza-Stad waar hij de nacht doorbracht. Vanmorgen werd hij daar geboeid en begeleid door twee mannen van de Guardia Civil voorgeleid aan de officier van justitie en zojuist verneemt Privé uit justitiekringen dat de rapper voorlopig is vrijgelaten.

Het is niet duidelijk of Jaimie, die een even hartstochtelijke als stormachtige relatie met hem onderhoudt, ook aangifte tegen hem heeft gedaan.

Zijn advocaat Nienke Hoogervorst onthoudt zich nog steeds van commentaar.

Bron: De Telegaaf

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre geruchten over André Hazes, Monique Westenberg en Sarah van Soelen… ‘Allebei zwanger’

Een bizar gerucht over André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg wordt steeds hardnekkiger. Wat er waar is van de roddels is niet duidelijk, maar morgen komt daarop het antwoord. Guido den Aantrekker zegt namelijk iets héél spectaculairs te onthullen in Story.

Monique of Sarah?

Radio Veronica, 100% NL en nog vele andere media doken meteen bovenop de nieuwe roddel. Er wordt heel wat gespeculeerd en zoals dat meestal gaat bij roddels, komen er steeds meer verschillende versies en verhalen.

Sommigen denken dat Monique zwanger is. Het is namelijk bekend dat de vrouw heel graag een tweede kindje wil, maar dat zwanger worden voor haar niet makkelijk is. Daar komt nog bij dat Monique inmiddels 43 jaar is en het ieder jaar onwaarschijnlijker wordt dat zij op een natuurlijke manier zwanger wordt. Zij heeft eerder eitjes laten invriezen zodat verminderde vruchtbaarheid door een oplopende leeftijd een kleinere rol speelt. Hebben zij en André vlak voor de breuk besloten een eitje te laten bevruchten en te terug te laten plaatsen bij Monique?

Anderen verwachten dat Sarah een kind van André draagt. Instagrammer Fawry krijgt berichten binnen van mensen die Sarah en André hebben gezien bij een kliniek in Scheveningen. Volgens minstens één iemand zou Sarah komende week 3 maanden zwanger zijn, en het babynieuws aan de buitenwereld willen vertellen.

Reclame of soap?

Uiteraard is de kans groot dat het ‘spectaculaire nieuws’ niets anders is dan een nieuwe reclamecampagne, een realitysoap die wordt gemaakt van André en Sarah of een ander nieuwtje dat nét wat minder sappig is dan een zwangerschap. Komende dinsdag zullen we het weten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kamer van stel helemaal vernield: Lil’ Kleine kreeg woedeuitbarsting, vriendin Jamie ernstig gewond

Rapper Lil’ Kleine zit in de cel op Ibiza. De rapper werd in de nacht van zaterdag op zondag gearresteerd op het Spaanse feesteiland na het een openingsfeest van hotel Oku in San Antonio op Ibiza. Zijn vriendin Jaimie Vaes zou gewond zijn geraakt bij de schermutselingen. Haar kleding zou zijn gescheurd. De kamer van het stel bleek helemaal vernield.

Volgens ooggetuigen, zo schrijft De Telegraaf, kwam Jaimie gewond en bebloed de hotellobby inrennen, waarna de receptioniste van het hotel de politie belden. De rapper zou zich hebben verstopt in het hotel, maar gevonden door de politie, die hem vervolgens zou hebben opgepakt.

‘Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes’, laat de manager van Kleine en Jaimie aan AD.nl weten. ‘Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.’ De advocaat van Lil’ Kleine in Nederland, Nienke Hoogervorst, zegt geen verder commentaar te willen geven. Het hotel weigert dat ook. Het luxe vijfsterrenhotel Oku gaat deze zomer open, maar nodigde alvast beroemdheden uit om ‘proef te slapen’, schreef Chantal Bles op Instagram. Ook Estelle Cruijff deelde de afgelopen dagen foto’s vanuit het resort.

Gisteravond deelde de rapper nog twee stories vanuit Ibiza op Instagram. De ene was een zwart scherm met de tekst ‘done’, de andere een foto (boven) met vriendin Jamie ‘Voor altijd de mijne’, schreef hij erbij, met een hartjes- en slotjesemoji.

Tijdens hun vorige vakantie zou er ook al een incident zijn geweest wat leidde tot het tijdelijk stoppen van de opnames van de realityserie van Jaimie Vaes.

In april meldden meerdere bronnen aan Shownieuws dat er tijdens de opnames van Jaimie in the Vaes Lane, de realityshow van Jaimie Vaes een vechtpartij zou zijn geweest. Ook Koen Kardashian en Lil’ Kleine waren daar bij aanwezig. Koen keerde niet veel later terug in Nederland met een blauw oog. Hij liet Shownieuws toen weten dat dit een ongelukje met een föhn was geweest…

De rapper en de influencer hebben elkaar na Ibiza wel ontvolgd.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending