Nachtje op stap gaan in Nederland: meerdere steekpartijen
Connect with us

Meest bekeken

Nachtje op stap gaan in Nederland: meerdere steekpartijen

Gisteravond zijn meerdere personen gewond geraakt bij verschillende steekpartijen, verspreid over meerdere steden. In Breda vonden twee steekincidenten plaats, terwijl ook Rotterdam en Groningen geteisterd zijn door steekgeweld. 

In Breda was het gister zelfs tweemaal raak. Rond 01.50 uur zagen agenten een man met een steekwond op Havermarkt. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Een paar uur later ging het op de Vismarktstraat wederom mis. Het gewonde slachtoffer was nog aanspreekbaar.

Steekpartijen Rotterdam en Groningen

In de Hobokenstraat, in het centrum van Rotterdam, kwam rond 02.40 uur een melding binnen van een steekpartij. Een man bleek in zijn middel te zijn gestoken, maar hield gelukkig geen ernstige verwondingen aan het incident over.

Ook in het hoge noorden raakte een persoon gewond bij een steekpartij in de Asingastraat in de woonwijk De Hoogte. Volgens hulpdiensten was het slachtoffer er slecht aan toe.

Celeberties

Breaking: Definitief einde André Hazes en Monique

De knipperlichtrelatie tussen André Hazes en de achter hem aan lopende Monique Westenberg is definitief ten einde. De zanger ziet geen heil meer in een toekomst met Westenberg en heeft nu zelfs zijn verlovingstatoeage weg laten laseren.

André vroeg Monique ten huweijk op 12 december 2020. Hij vond dit zo speciaal, dat hij de lettercombinatie ‘1212’ liet tatoeren. Maar op de foto’s die onlangs van hem zijn verschenen, is de tatoeage enorm vervaagd en nauwelijks nog zichtbaar. Roddelblaadje Story is dit ook opgevallen en heeft een insider geproken. Die heeft laten weten dat André de tattoo inderdaad laat weglaseren en daarmee is er een eind gekomen aan hun relatie.

Breaking: Definitief einde André Hazes en Monique

Andy Han

De insider vertelt: ”Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog meer laserbehandelingen. Het doel is dat de cijfers straks niet meer te zien zijn. Andy is geen onbekende voor André. Het is in de eerste plaats zijn oom. Daarnaast maakten de twee het SBS6-programma Getekend voor het leven.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nicol Kremers in shock: ‘Peter Gillis dood?’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd.

Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol.

Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen.

,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker.

Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij.

,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Boterhamzakje helpt prematuurtje in leven houden en de kleine vechter gaat nu naar school

Darcey Clegg was zo klein als een zak suiker toen ze te vroeg geboren werd. Ze trotseerde alle kansen en is nu naar de basisschool gegaan.

De zwangerschap van Gill Glegg verliep voorspoedig, totdat bij een 28 weken controle bleek dat er een afwijking bij de placenta was en er te weinig bloed was. Onmiddellijk werd Gill naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedoperatie.

In september 2016 zag Darcey via een spoedkeizersnede het levenslicht. Het meisje woog slechts 600 gram en was drie maanden te vroeg geboren.

“Het was angstaanjagend”, vertelde Gill volgens Mirror. “Ze gaven met niet veel hoop dat ze het zou halen. Maar ze kwam huilend naar buiten.”

“Ze was zo nietig in dat kleine boterhamzakje, ik wist niet of ze het zou redden,” herinnerde de moeder zich. “Het is zo emotioneel om haar naar school te zien gaan. We hebben haar uniform en er alles klaar voor.

Op de neonatale afdeling van het Royal Oldham Hospital (Greater Manchester) vocht ze voor haar leven. Ondanks alle tegenslagen, mocht ze na 64 dagen, op 30 december, naar huis!

Nu gaat Darcey naar school! Haar moeder, Gill Glegg, is ongelooflijk trots op haar dochtertje!

Ze heeft sinds haar geboorte alle kansen getrotseerd en is nu een gezond meisje. “Ze begon een beetje laat met lopen, maar het was een geweldig moment. Ze is een droom.”

Doorgaan met lezen

Trending