Nachtmerrie voor Emma Heesters: “Gesprekken van vriend met vrouwen gelekt!”
Connect with us

Meest bekeken

Nachtmerrie voor Emma Heesters: “Gesprekken van vriend met vrouwen gelekt!”

Emma Heesters en haar voetbalvriend zijn al een tijdje samen en hebben zelf samen een huis gekocht. De blondine timmert al een tijdje hard aan de weg als zangeres. Dit gaat haar behoorlijk goed af. Naast een flinke carriere op YouTube, waar ze meer dan 5 miljoen abonnees heeft, scoort ze ook Nederlandse hits. Succes trekt natuurlijk succes aan, ook op liefdesgebied.

Haar vriend is een bekende in ons land, Wesley Hoedt. Hij tekende in augustus 2017 een contract tot medio 2022 bij Southampton, dat circa 17 miljoen euro voor hem betaalde aan SS Lazio. Een flinke speler dus. Echter is hij sinds vandaag onderwerp van gesprek bij verschillende juicekanalen waaronder het welingelichte ‘Juicechannel’. Dit kanaal heeft van een van hun volgers een gesprek ontvangen. Dit is een gesprek tussen een dame op Instagram en Wesley.

Foute boel tussen Emma Heesters en Wesley Hoedt?

Het kanaal begon met: “Wie ook last hebben van een toxic relatie, zijn Emma en Wesley. Het is ons opgevallen dat ze elkaar de laatste tijd vaak ontvolgen en hun gezamelijke foto’s weghalen.” Nadat dit kanaal dit gesprek in hun verhaal heeft gepost stromen er blijkbaar veel meer verhalen in hun inbox van andere vrouwen die hem gesproken hebben. Natuurlijk is het helemaal prima om een gesprek met iemand te hebben. Echter zijn dit behoorlijk flirterige gesprekken, zoals op onderstaande screenshots te lezen valt. De voetballer heeft sinds het verschijnen van deze screenshot direct het kanaal geblokkeerd dat deze online geplaatst heeft. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Celeberties

We weten het heel zeker over André Hazes: “Hij wil het heel officieel proberen met haar”

André Hazes is nog steeds herstellende van een emotionele burn-out. Volgens zijn moeder Rachel heeft hij nog een lange weg af te leggen voor hij weer de oude is.

Yvonne Coldeweijer zegt intussen dat ze meer liefdesnieuws heeft over André. “Hij brengt weer veel meer tijd door met Monique Westenberg”, citeert TV-Familie haar.

“Hij wil het weer officieel met haar gaan proberen. Je zou denken dat zij het niet pikt. Jawel hoor.”

“Ook Monique wil het opnieuw met hem proberen. Hun omgeving mag het nog niet weten. Maar gelukkig ben ik er nog.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato krijgt nóg hardere klap te verwerken: “Genadeloos!”

Marco Borsato lijkt zich nergens echt meer te kunnen vertonen en zijn muziek kan nergens meer gedraaid worden. De zanger wordt, zoals je dat tegenwoordig noemt, keihard gecanceld. Er zitten uiteraard goede redenen achter het cancelen van de zanger, mochten de beschuldigingen waar zijn natuurlijk.

De zanger wordt er namelijk van beschuldigd grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij minderjarige meisjes. Mochten de beschuldigingen niet waar zijn, dan zal de zanger wel twee keer nadenken of hij nog terugkeert naar GelreDome waar zijn eretegels weg gehaald zijn. Toch heeft John van den Heuvel door laten schemeren dat er een goede kans op vervolging van de zanger is. Er kan dus aannemelijk bewijs liggen waar het grote publiek geen weet van heeft. Of dit bewijs ook doorslaggevend zal gaan zijn in deze zaak moet natuurlijk nog maar blijken. De zanger loopt in ieder geval nog vrij rond!

Marco Borsato geweerd of toeval?

Naast dat zijn muziek niet meer gedraaid wordt, worden zijn foto’s overal afgehaald. Zijn tegels worden weggehaald en hij verliest zijn titels. Maar we zijn er natuurlijk nog niet. The Passion zal dit jaar voor het eerst doorgaan zonder de muziek van de zanger. Opvallend, dat is nog nooit voorgekomen. Echter laat de organisatie van Omroep KRO-NCRV aan het ANP weten dat dit niets met de recente beschuldigingen te maken hebben. Veel critici vinden het wel érg toevallig dat dat dan precies dit jaar voor het eerst moet gebeuren. Dit terwijl het de twaalfde editie gaat worden. Albert Verlinde heeft zich ook behoorlijk boos geuit: “Als je de gedachte van Onze Lieve Heer hebt die toch redelijk vergevingsgezind door het leven ging, had je kunnen denken: we zetten hem er gewoon in. Hij wordt al gekruisigd, inderdaad.” Ook lijkt het er steeds meer op dat de zanger alleen door het leven zal moeten. Zoals hieronder te zien is:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vriendin Lil Kleine is kapot van verdriet: ‘Ze is overleden’

Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine heeft een zware week achter de rug. Zo werd ze waar mishandeld door Lil Kleine en werden er ook nog foto’s van haar verspreid waar ze zonder kleding op te zien was.

En of dat nog niet genoeg is laat Jamie Vaes nu ook weten dat haar oma is overleden. Hieronder de foto die Jamie op haar Instagram account plaatste van haar oma.

Overigens laat Sony Music de platenmaatschappij waar Lil Kleine onder contract staat vandaag weten dat ze de samenwerking met Lil Kleine per direct stoppen. En dat betekent een flinke strop voor Lil Kleine. Want dat zou betekenen dat hij de 3 miljoen euro tekengeld wat hij heeft gehad zal moeten terugbetalen, omdat hij het contract niet volgens de voorwaarden kan uitdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending