Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’
Connect with us

Celeberties

Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

Na dertig jaar huwelijk zijn René en Natasja Froger nog altijd dolgelukkig samen, maar ook hun relatie heeft behoorlijk diepe dalen gekend. In gesprek met Vrouw vertelt Natasja er openhartig over.

Love at first sight

Of het liefde op het eerste gezicht was? Dat kunnen Natasja en René wel stellen. “De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zeggen”, vertelt Natasja in het interview. “Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks.” Toch deden de twee niet direct iets met deze gevoelens: de zanger was namelijk al getrouwd. “Dat was voor mij echt een no-go“, aldus Natasja. “Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe te geven. Ook omdat ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?”

Dertig jaar getrouwd

Maar zoals Natasja het al omschreef, was hun liefde ‘onvermijdelijk.’ René scheidde van zijn eerste vrouw Yolanda, die vervolgens met zijn beste vriend trouwde. “Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft,” blikt Natasja terug.

Zelf is ze inmiddels al ruim dertig jaar getrouwd met haar grote liefde. Samen kunnen ze met volle teugen genieten van de kleine dingen in het leven. Natasja: “We kunnen intens genieten van helemaal niets samen: wandelen met de honden, fietsen door de natuur. En we gunnen elkaar ook vrijheid, ik gun hem zijn carrière en hij mij die van mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen. Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken.”

Voor elkaar vechten

Een goed huwelijk, dat is het zeker. Al hebben de Frogers ook behoorlijk diepe dalen gekend. “We zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”, vertelt Natasja. Op een gegeven moment besloten ze hun relatie even op pauze te zetten en afzonderlijk te wonen. “We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan.”

“Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven. Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen”, besluit Natasja.

Dierbare momenten

Op 31 december 2021, het 30-jarig huwelijksjubileum van Natasja en René, blikte de presentatrice op Instagram ook al terug op al het lief en leed dat ze met haar partner heeft gedeeld. “Samen heeeeel veel mooie en dierbare momenten beleefd. En misschien wel het allerbelangrijkste, samen altijd de beste maatjes. Wat hou ik toch zielsveel van deze man en ben ik trots dat ik kan zeggen dat ik vandaag al 30 jaar zijn vrouw ben! Op naar a.u.b. nog minimaal 30 jaar erbij met ons prachtige gezin!” Het is jullie van harte gegund!

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes laat volgers blozen met BH-loze foto

Roxeanne Hazes was weer lekker haarzelf op Instagram. De zangeres besloot weer eens om geen BH aan te trekken en haar grote vriendinnen eens lekker losjes in haar truitje te laten hangen. Zo’n foto is spraakmakend, dus hebben wij besloten om er aandacht aan te besteden. De reacties op haar instagram waren er niet mals om.

Roxeanne Hazes zonder BH

Op de instagram post is Roxeanne te zien met een rode coupe en een groen truitje. Het is duidelijk te zien dat de zangeres geen BH draagt, wat de rest van haar volgers ook niet ontgaan is. Haar kanjers hangen nonchalant boven de zwarte broek dat ze eronder draagt. Aan de ruim 11K likes die ze krijgt op de foto kunnen een hoop mensen de kleur van haar haren wel waarderen.

‘Gisteren had ik een hele grappige caption bedacht, maar die ben ik vergeten. #stayinschool #dontdodrugskids’ staat er bij de foto te lezen. Haar volgers wijzen haar er in de comments op dat ze een BH moet gaan dragen. ‘BH ook vergeten’ staat er, en ‘trek toch een BH aan’. Maar er zijn ook mensen die positief reageren op het bericht. ‘Wauw’.

View this post on Instagram

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes laat volgers blozen

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne Hazes haar kijkers laat blozen. Ze plaatst wel vaker nietsverhullende foto’s waarin haar tetten centraal staan. Wij vinden dat de zangeres vooral moet doen waar ze zin in heeft en zich niets moet aantrekken van de negatieve reacties op haar Instagram posts. Wij hebben het vermoeden dat ze dat advies ter harte neemt.

Voor wie een dikke vette fan van Roxeanne is hebben wij de moeite genomen om even haar rijke archief in te duiken en wat eerder geplaatste foto’s aan jullie tentoon te stellen. Dus pak een biertje, zet was Hazes op en geniet van het leven. Salut!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”

Eva Jinek heeft haar volgers, en de roddelbladen, even een cryptische post onder de neus gehouden. De presentatrice heeft een foto op haar Instagram geplaatst van een knuffel-garnaal. Voor de volgers is het nu natuurlijk gissen waarom de blondine dit plaatst. Normaal gesproken plaatst Eva altijd foto’s met lange teksten erbij over iets waar ze graag iets over kwijt wil.

Tegenwoordig verschijnen er dan ook maar bar weinig foto’s van de presentatrice zelf op haar kanaal. Maar bij de foto van de garnaal, daar staat helemaal niets bij. Niet in de foto en niet als bijschrift. Volgers blijken het hierdoor zeker te weten, Eva is zwanger. Ook Shownieuws kopt er lekker in met een grote kop over een mogelijke zwangerschap. Er valt bijvoorbeeld te lezen: “Ben je zwanger? Gefeliciteerd!”

Eva Jinek zwanger?

Een ander schrijft weer: “Ik hoop dat dit betekent dat je in blijde verwachting bent… In dat geval: van harte gefeliciteerd.“. Sommige zijn wel érg zeker van hun zaak: “Ze is zwanger!“. Er is wel meer vreemds aan de hand rondom Eva, wordt in Shownieuws besproken. Evert Santegoeds laat weten dat de blondine allerlei interviews heeft afgezegd betreft de promotie van haar boek. Hij zegt: “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven. En over de leuke dingen die erin staan.“

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland openhartig over dickpics: ‘Mmmm, lekker!’

Op Instagram is Bridget Maasland openhartig over dickpics. De presentatrice krijgt geregeld zo’n foto’s en hoopt dat het snel stopt.

Ze schrijft: “Ik ken geen één vrouw die bij een ongevraagde DicPic of de Nederlandse variant ‘KoteFoto’ denkt: hhmmm lekker, ik ga gelijk contact met deze persoon zoeken en afspreken. En eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dat het doel is van de afzender. Waarschijnlijk is het idee dat jij het ziet en schrikt al opwindend genoeg.”

Strafbaar

Bridget legt verder uit: “ Ik krijg wel een paar ‘klotefoto’s’ per dag in mijn dm maar nu men weet dat het ongevraagd sturen van een dicpic strafbaar is houdt dat hopelijk op. Mijn moeder leerde mij vroeger, toen er nog potloodventers bestonden en ik met buiten paardrijden die nog weleens tegen kwam dat ik hem, uit moest lachen en moest zeggen dat hij een kleintje had. Er is in 35 jaar, helaas nog te weinig veranderd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending