Nathalie Hazes kapot van documentaire: ‘Zo wil ik me mijn vader niet herinneren’
Connect with us

Meest bekeken

Nathalie Hazes kapot van documentaire: ‘Zo wil ik me mijn vader niet herinneren’

Niet alleen Roxeanne Hazes (28) is niet te spreken over de documentaire over haar vader. Ook Nathalie, de oudste dochter van wijlen Hazes, is absoluut geen fan.

Nathalie laat weten aan Privé dat ze door het zien van de eerste aflevering volkomen van slag is geraakt. ‘Inmiddels heb ik ook de tweede aflevering gekregen. Ook deze aflevering heeft mij zo veel pijn gedaan.’

Niet herinneren
Ze verklaart er echt kapot van te zijn, maar wil niet met haar vinger gaan wijzen. ‘Maar dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.’

Nooit een plekje geven
‘Ik wil mijn vader herinneren zoals ik dat wil’, wil Nathalie nog kwijt. ‘Niet met bepaalde beelden die ik in de documentaire heb gezien. Zo kan ik het nooit een plekje geven, echt een grote schande. Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn.’

Geen toestemming
Roxeanne liet vorige week ook al op Instagram weten geen toestemming te hebben gegeven om archiefmateriaal van het gezin te gebruiken. Het gaat volgens de zangeres onder meer om beelden die zij met haar eigen recorder heeft gefilmd. In een van de fragmenten is een van de laatste gesprekken te zien die zij met haar vader had.

Meest bekeken

Verwarring bij volgers van Monique Westenberg! André Hazes tóch weer terug?

André Hazes zijn leven lijkt wel een achtbaan met alle gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Hij kreeg een relatie met Monique, verliet haar voor Bridget Maasland en kwam vervolgens weer terug bij Monique. Hij besloot Monique ten huwelijk te vragen en verliet haar niet veel later daarna weer voor een ander.

Nadat hij zijn gezin voor de tweede keer verliet trok hij gelijk in bij Sarah van Soelen. In eerste instantie werd er over een vriendschap gesproken maar het is inmiddels duidelijk dat Hazes en Sarah een relatie hebben. Als we de geruchten mogen geloven waren Hazes en Sarah al aan het rommelen met elkaar terwijl hij nog gewoon met Monique samen was.

Op social media is het behoorlijk wat volgers opgevallen dat Monique haar trouwring weer heeft omgedaan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nathalie Hazes woest: ‘Zo wil ik me mijn vader niet herinneren!’

Na de eerste aflevering van ‘Kleine Jongen’, de documentaire over het leven van André Hazes, liet Roxeanne Hazes weten enorm gekwetst te zijn. Ook haar halfzus Nathalie Hazes laat nu van zich horen.

Veel pijn
Op Instagram liet Roxeanne Hazes vorige week weten dat ze diep gekwetst was door de documentaire over haar vader. Dit komt doordat er veel dierbare privébeelden zijn gebruikt, die Rox liever niet had gedeeld met het grote publiek. “Dit zijn een van de laatste gesprekken tussen hem en mij. Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn”, schreef ze onder andere naar aanleiding van de docu.

Nathalie Hazes
Ook Nathalie Hazes, de oudste dochter van wijlen André Hazes, maakt nu bekend dat ze niet te spreken is over de documentaire. Aan Privé vertelt ze dat er kapot van is. “Dat dit mogelijk is, is onvoorstelbaar. Zo wil ik me mijn vader niet herinneren.”

Geen plekje geven
“Ik wil mijn vader herinneren zoals ik dat wil”, benadrukt Nathalie. “Niet met bepaalde beelden die ik in de documentaire heb gezien. Zo kan ik het nooit een plekje geven, echt een grote schande. Ik ga van social media af en wil nergens meer mee geconfronteerd worden. Dit moet klaar zijn.”

‘Niets gevraagd’
De weduwnaar van André’s ex-vrouw Ellen Wolff heeft inmiddels ook van zich laten horen. “Vanavond in deel twee van Kleine Jongen worden beelden en filmpjes vertoond van Ellen. Als nabestaanden zijn wij nooit gevraagd of geïnformeerd om goedkeuring of deelname.” Hij laat ook weten dat de familie het heel erg vindt dat er “geld wordt verdiend over de rug van onze dierbare Ellen.” Dit heeft de familie ook verteld aan de makers van de documentairemakers, maar tevergeefs. De nabestaanden van Ellen willen nog een laatste oproep doen: “Wij distantiëren ons ten zeerste en doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinek-kliniek en aan de opvang van kinderen die seksueel misbruikt zijn in hun leven.”

Reactie AVROTROS
Omroep AVROTROS reageerde vorige week op de ophef door privébeelden van Roxeanne uit de intro van de documentaireserie te halen. Ook hebben ze naar eigen zeggen contact gezocht met Roxeannes management. Voor zover bekend is er nog niet gereageerd op de kritiek naar aanleiding van de tweede aflevering.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de reden waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Dat Rachel Hazes niet dol was op haar ex-schoondochter Monique Westenberg stak ze nooit onder stoelen of banken. Nu laat ze weten waarom ze de relatie tussen Monique en André Hazes eigenlijk niet zag zitten.

Groot verschil
“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon.

Rachel weet dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo’n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

‘Onwijs leuk meisje’
Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd. Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is, en ook Rachel maakte eerder al kenbaar dat ze Sarah een onwijs leuke meid vindt.

Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde? Voor haar draait het allemaal nog om de grote liefde die ze is verloren. “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André bezig ben geweest, om dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending