Natuurlijk middeltje dat de vervelende muggen zal weghouden deze zomer
Connect with us

Lifestyle

Natuurlijk middeltje dat de vervelende muggen zal weghouden deze zomer

Niets is zo vervelend als muggen die je gezellige zomeravond verstoren.

Er bestaat echter wel een compleet natuurlijk, en simpel, trucje om komaf te maken met muggen wanneer je buiten aan het genieten bent van het weer.

Als muggen je zomeravond compleet verstoren… probeer dan eens deze anti-muggenbokaal, die verschillende ingrediënten bevat die gekend staan om muggen weg te houden.

De actieve ingrediënten in dit oude trucje zijn citroen en eucalyptusolie, een combinatie die aanbevolen wordt door experts als een zeer effectieve anti-insectenmiddel.

Dit heb je nodig:

 • 6 schijfjes citroen
 • 5 schijfjes limoen
 • een paar twijgjes rozemarijn
 • water
 • eucalyptusolie gemengd met druppels van citroen
 • 1 kaars die kan drijven
 • Je kunt eucalyptusolie vinden bij de apotheek of een bio-winkel, of zelfs online. Het is niet echt duur.

  Het mengsel hierboven is een simpel anti-muggenmiddel dat niet veel tijd nodig heeft om voor te bereiden. Laat het gewoon 5 minuten buiten bij je thuis voor je zelf naar buiten gaat zitten met je vrienden. Na 5 minuten zou het gebied muggenvrij moeten zijn.

  Gelukkig verspreiden de bokalen een aangenaam aroma, en tegelijk houden ze de muggen weg. Waarom zou je het dan niet proberen?

  Heb jij nog andere trucjes tegen muggen? Deel aub je tips in de comments!

  En vergeet ook niet om dit artikel te DELEN op Facebook zodat al je vrienden weten wat te doen tegen de muggen deze zomer
  [fblike]

  Celeberties

  HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

  Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

  ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

  Zorgen

  De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

  Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

  Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

  Geen match voor Michelle in First Dates

  Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

  Doorgaan met lezen

  Lifestyle

  ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

  Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

  Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

  Het pakje van Chantal Janzen

  Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

  View this post on Instagram

  Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

  A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

  View this post on Instagram

  STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

  A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

  Doorgaan met lezen

  Trending