Nederland in shock door uitgelekte beelden Amalia: “Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?”
Connect with us

Meest bekeken

Nederland in shock door uitgelekte beelden Amalia: “Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?”

Onze prinses komen de afgelopen tijd wat vaker tegen in de media dan we normaal gewend zijn. De heeft alles te maken met het feit dat ze in Amsterdam is gaan studeren. Dat ze gaat studeren is opzicht redelijk normaal nieuws maar het feit dat er mensen hun woning uitgezet werden is weer een ander verhaal.

We weten dat ze gaat studeren in Amsterdam en om als princes te kunnen studeren kun je kennelijk niet zomaar een kamer huren, ze heeft bijvoorbeeld namelijk ook beveiliging nodig.

Heel pand

Amalia heeft een gehele woning nodig om te kunnen studeren in Amsterdam, deze woning moet ook verbouwd worden zodat het aan alle veiligheidseisen voldoet. Ze zit dan wel aan de grachten van Amsterdam en heeft ook nog eens beveiligers om zich heen – wat flink in de kosten kan oplopen. Alleen al de huur van het pand wordt geschat op een bedrag van maar liefst 15.000 euro per maand.

Heftige beelden

Amalia woont nog niet in het pand omdat de vakantie nog volop aan de gang is. Ze is momenteel op vakantie, waar precies weten we niet maar er zijn beelden uitgelekt waarbij Amalia te zien is en er iets niet helemaal goed is gegaan op haar vakantie.

Uitgelekte beelden Amalia

Amalia is momenteel ergens met haar familie in het buitenland nog heerlijk aan het vertoeven van de zomervakantie en daar zijn beelden van uitgelekt. Op deze beelden is te zien dat Amalia een klein foutje heeft gemaakt tijdens het zonnen en veel mensen zijn in shock omdat ze zagen dat het echt niet helemaal goed is gegaan.

Amalia is zich namelijk vergeten in te smeren.

Dubbelganger

De beelden lijken echter niet over Amalia te gaan maar over haar dubbelganger. Veel mensen dachten echter dat het over onze toekomstige koningin ging maar niet lijkt minder waar. Wie van de twee het ook is, ze is in ieder geval enorm verbrandt en mensen reageerden dan ook volop op onderstaande beelden:

Iemand reageerde onder de beelden met:

 

 

“Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?”

Iemand anders schreef:

“Ik dacht toch echt dat dit Amalia was”.

Meest bekeken

Man (58) overleden na insectenbeet tijdens fietstocht

Een 58-jarige Belg is tijdens een fietstocht overleden nadat hij in zijn hals werd gebeten door een insect. De insectenbeet veroorzaakte een allergische reactie. De man kwam om het leven door verstikking.

Philip Saeles was zaterdag onderweg met enkele leden van een landelijke vereniging. Op de terugweg verloor hij de controle over het stuur van zijn fiets. Andere fietsers konden vermijden dat hij op de grond viel. Onder de groep fietsers waren ook enkele professionele hulpverleners.

De hulpdiensten kwamen eveneens ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. De man overleed ter plaatse.

Uit onderzoek blijkt dat de man is gebeten door een insect, wellicht een bij. Daarop volgde meteen een allergische reactie, waardoor Philip stikte.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bestuurder schrikt zich kapot van spin in auto en ramt verkeersbord

Een automobilist op Isle of Wight botste tegen een verkeersbord nadat hij een spin in zijn auto had gezien.

De man reed een tijdje geleden in het noorden van het eiland toen hij de onwelkome en kruipende verstekeling opmerkte.

Hij probeerde de spin te verwijderen, maar keek hierdoor niet meer naar de weg en ramde een verkeersbord. Gelukkig had de man slechts lichte verwondingen. Hoe het met de spin is afgelopen, is niet bekend.

In een Facebookpost liet de politie van Isle of Wight weten:

“Onze ARV / collega’s hebben een drukke middag gehad. Ze hebben momenteel te maken met dit voertuig op Kite Hill in Wootton, dus houd hier rekening mee als u hier rijdt, het verkeer kan langzamer gaan, totdat dit voertuig is verwijderd.”

“Deze bestuurder probeerde op het moment van dit incident een spin uit zijn voertuig te verwijderen.”

“We zijn blij om te melden dat de bestuurder slechts lichte verwondingen heeft opgelopen aan dit incident, maar houd zoals altijd uw ogen op de weg gericht, want er is in deze tijd van het jaar veel afleiding.”

Als de schrik je om je hart slaat is het moeilijk om geconcentreerd te blijven, maar het is belangrijk om altijd op te letten in het verkeer!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oudere man is snelheidsduivels zat en gaat gewapend met haardroger langs de weg staan

De 74-jarige Ulf Schwerin woont al meer dan 40 jaar in het Zweedse dorp Stora Mellösa. Al geruime tijd ergert hij zich aan de automobilisten die veel te hard rijden. Maar hij lost het makkelijk op, met behulp van een haardroger, schrijft SVT Nyheter!

Volgens Ulf rijden auto’s en vrachtwagens te snel op de Göksholmsvägen nabij de kerk in Mellösa. Hij denkt dat de snelheidsborden ontoereikend zijn, maar ondanks zijn verzoeken bij de autoriteiten, is er niets veranderd.

Ulf liet weten dat mensen zich niet aan de maximumsnelheid houden. “Het kan de mensen niets schelen,” vertelde hij aan SVT.

Daarom nam hij het heft in eigen handen, geïnspireerd door een post op social media uit Engeland.

In die post vertelde een vrouw dat ze langs de weg was gaan staan met een haardroger. Haar dochter was door een auto, die veel te hard reed, aangereden. Daarom wilde ze snelheidsduivels aanpakken. Omdat ze zoveel op een agent leek die een snelheidscontrole deed, reden mensen flink langzamer als ze haar zagen.

Ulf besloot hetzelfde te doen, dus trok hij vorige week een geel vest en een pet aan en ging hij op pad met de haardroger van zijn vrouw!

Gemengde reacties

De actie heeft zowel positieve als negatieve reacties opgeleverd. Mensen in andere delen van de regio hebben van hem gehoord en gevraagd of hij ook bij hun langs wil komen. Een lokale Facebookgroep vroeg zich echter af of het legaal is wat hij doet.

Mikael Cederblad, groepsleider bij de verkeerscentrale bij de politie van Örebro, ziet niets illegaals.

“Zolang hij geen auto’s stopt of een viltstift pakt en politie op het vest schrijft, is het oké,” legde hij uit.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending