Nederland irriteert zich massaal aan decolleté van Eva Jinek
Connect with us

Celeberties

Nederland irriteert zich massaal aan decolleté van Eva Jinek

Er waren gister veel discussies door de laatste aflevering van Eva Jinek. Nederlanders hebben een enorme sterke mening over de nét iets te diepe decolleté Eva Jinek.

Er waren veel mensen die vooral op Twitter lieten weten dat ze de aflevering niet konden volgen door de inkijk van Eva. Wat zeg jij? Hebben ze gelijk of is dit wat overdreven? Het internet had er in ieder geval een sterke mening over.

Grote inkijk

Twitter stond vol met berichtjes en meningen over de inkijk van Eva Jinek. Het was zelfs zo erg dat de onderwerpen die in de talkshow werden besproken volledig naar de achtergrond vielen en de inkijk de volledige aandacht trok.

Ze had een blauw shirtje aan en een colbert en als je dat zo leest zou je denken dat daar niet heel veel aan is, toch?

Onderwerp viel weg

Er waren twee kampen, de een zei dat het zo erg was dat ze de uitzending niet meer konden volgen en de ander zei dat het allemaal wat overdreven was. Er zijn een aantal kijkers die zeiden dat mensen niet zo erg moeten zeuren en vinden dat Eva af en toe wel wat losser mag zijn.

Het ging vooral om deze inkijk:

Celeberties

Marco Borsato: ‘Dit is mijn grote liefde’

Marco Borsato is duidelijk: zijn hart ligt nog altijd bij Leontine. Dit laat de zanger woensdagavond weten in Shownieuws.

Hiermee ontkent Marco de geruchten dat hij een oogje zou hebben op zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Dit werd beweerd nadat Marco flirterig reageerde onder Instagram foto’s van zijn oude jeugdliefde. Zo schreef hij onder een foto van haar: ,,Prachtig ben je nog steeds”. Ook liet Denise weten dat Marco ‘een speciaal plekje in haar hart’ heeft.

Liefde
Marco laat woensdagavond duidelijk weten bij wie zijn hart werkelijk ligt: zijn ex-vrouw Leontine. Hij vertelt dit via Anouk Smulders, die in de uitzending vertelt Marco te hebben gesproken.

Anouk vertelt dat Marco gezegd heeft dat hij écht geen andere liefde heeft, en dat ook helemaal niet wil. Voor hem is er maar één grote liefde: en dat is Leontine, aldus Marco. Ook vertelt de zanger klaar te zijn met de speculaties die rondgaan over zijn liefdesleven.

Toenadering
Op 31 december postte Marco voor het eerst in een jaar een post op Instagram. Hij blikte terug op een ‘verdrietig’ jaar, en wenste zijn dierbaren ‘veel geluk en liefde toe’. In het bericht tagt hij ook zijn ex-vrouw Leontine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de nieuwe liefde van Dirk Kuyt

Afgelopen weken kwam Dirk Kuyt veelvuldig in het nieuws toen hij zijn nieuwe kapsel liet zien. Bijna direct werd de link tussen zijn ‘hipster-look’ en een eventuele nieuwe liefde gelegd. Nu gaan de geruchten in de rondte dat het om déze dame gaat…

In het vissersdorp Katwijk gonst het van de geruchten dat Kuyt zijn hart weer verloren is aan een nieuwe vlam. Nog geen jaar na de scheiding van zijn ex Gertrude zou Dirk weer gelukkig zijn in de liefde. Eerder werd de link gelegd tussen de ex-voetballer en CDA-raadslid Nathalie Barnhoorn, maar hun relatie werd ontkend door Nathalie.

Geheim

Volgens weekblad Privé heeft Dirk de liefde gevonden in een oude bekende. Hij zou stapelverliefd geworden zijn op Kate Ruinemans, die hij al een lange tijd kent. De geruchten gaan dat Dirk z’n nieuwe uiterlijk te maken heeft met het feit dat hij smoorverliefd is. op de voormalige Miss Overijssel-verkiezing deelneemster.

Een insider zegt meer te weten over de nog geheime relatie van de twee en klapt uit de school.

,,Het viel op dat Kate van een klein huisje in Bussum ineens naar een luxe appartement in Amsterdam-Zuid vertrok. Zelfs in haar kennissenkringen vragen velen zich af hoe ze dat kan betalen”, aldus de goed geïnformeerde bron.

Jaar
Volgens de bron zijn er meerdere die al op de hoogte zijn van de geheime relatie van Dirk en Kate.

,,Alleen een heel klein groepje intimi is op de hoogte van haar relatie met Dirk Kuyt”. Ook heeft de bron een ander opvallend detail te melden: de relatie zou ontstaan zijn tijdens zijn huwelijk met Gertrude. ,,Die duurt al zeker een jaar”, zegt de bron over de relatie.

Volgens de insider werd er flink stiekem gedaan. ,,Toen ze nog in Bussum woonde, kwam Dirk daar ook al langs. Altijd onherkenbaar met een capuchon over zijn hoofd. Die afspraakjes gaan nog altijd op dezelfde manier, maar nu in Amsterdam. Niemand mag weten dat Dirk daar over de vloer komt”.

Zakelijk
Dirk en Kate zijn oude bekenden van elkaar. Hun contact begon zakelijk toen zij gezamenlijk een liefdadigheidsgala organiseerden.

Volgens de bron zou daar de vonk zijn overgesprongen, maar er was één enorm obstakel: Dirk was toen nog getrouwd. Zo suggereert de bron zelfs dat Kate de reden is voor de scheiding van Dirk en Gertrude.

,,Het is geen geheim dat ze het in de zakelijke relatie al goed met elkaar konden vinden. Als je vrij man bent, is de stap dan misschien makkelijker te zetten met een vertrouwd persoon”, aldus de insider.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningshuis woedend om geplaatste foto van prinses Amalia: “We zijn echt heel erg boos!”

De dochters van onze Koning en koningin en de prinsessen van Nederland zijn onwijs populair hier in Nederland maar ook in het buitenland. We weten dat Maxima Argentijns is en ook in Argentinië wordt er vaak geroddeld in de media maar komen ook regelmatig in het nieuws.

Een tijdje geleden was er nog veel ophef om een foto van Amalia die in een Argentijns weekblad op de voorpagina stond maar nu is ook Amalia aan de beurt in Argentinië (ook op de voorpagina).

Maar er stonden een aantal dingen in dit magazine waar veel commotie over is ontstaan. Het gaat om een magazine waar Alexia op de voorpagina staat, het magazine heeft ‘Caras’.

De 16-jarige prinses ligt in Argentinië op iedereens lippen en wordt ook in Nederland niet ten volle gewaardeerd. Intussen heeft het Argentijnse tijdschrift gereageerd, wat te lezen is in de volgende paragraaf.

Amalia kreeg een ‘plus-size’ look

De tijdschriften spraken over de ‘plus-size’ van de 16-jarige prinses. Ze schreven: “De oudste dochter van Máxima laat trots haar ‘plus-size’ look zien”. Verschillende media in Argentinië zijn woedend over de tekst die door het tijdschrift wordt geschreven. Ze zeggen bijvoorbeeld: “Is het niet intimiderend om op de voorpagina van een tijdschrift naar het lichaam van een tiener te wijzen en te zeggen dat het ‘niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is?

Alexia nu ook op de voorpagina

Prinses Alexia staat op de voorpagina van het Argentijnse tijdschrift “Hola” vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn er erg trots op dat Maxima hier koningin is en drie prachtige dochters heeft gebaard. Die Spaanse ambassade boven? Ze zetten het in sociale media. Er staat, “Deze week in Hallo! Argentinië. We zullen je alles vertellen over de dochter van Máxima de Holanda…

De 15-jarige koningin speelt instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” zorgen ervoor dat mensen gaan praten”.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Trending