Nederlandse man raakt volledig in paniek nadat hij 15 eieren in zijn achterste heeft gestopt
Connect with us

Nieuws

Nederlandse man raakt volledig in paniek nadat hij 15 eieren in zijn achterste heeft gestopt

De invloed van GHB op het menselijk lichaam is zorgwekkend en kan leiden tot ernstige gevolgen, zoals in het geval van deze onfortuinlijke Nederlandse man.

GHB, voluit gamma-hydroxyboterzuur, is een synthetische drug die zowel verdovende als stimulerende effecten heeft. Het wordt meestal gebruikt als partydr*g vanwege de ontspannende en euforische effecten. Echter, de gevaren en risic-’s van het gebruik van GHB zijn aanzienlijk en worden vaak onderschat.

In dit specifieke geval was de 29-jarige man verslaafd aan GHB en bevond hij zich onder invloed van het verdovende middel toen hij opmerkelijke beslissingen nam. Samen met zijn partner besloot hij om gekookte en gepelde eieren te gebruiken voor een zeer ongewone handeling: het inbrengen van 15 eieren in zijn rect*m.

Na enige tijd begon de man hevige buikpijn te ervaren, wat uiteindelijk leidde tot zijn bezoek aan de spoedeisende hulp. Bij aankomst werd zijn verhoogde hartslag en versnelde ademhaling opgemerkt, evenals willekeurige samentrekkingen van zijn buikspieren.

De ernst van de situatie werd snel duidelijk toen een CT-scan werd uitgevoerd. Uit de scan bleek dat de karteldarm van de man geperforeerd was, wat leidde tot de aanwezigheid van lucht en vocht in de buikholte. Er werd onmiddellijk besloten tot een operatie om de schade te herstellen.

Tijdens de operatie ontdekten de artsen een aanzienlijke scheur in de darmwand van de man, evenals de aanwezigheid van een buikvliesontsteking. Ondanks de ernstige situatie werden de eieren verwijderd en de nodige medische zorg verleend. Momenteel verblijft de man nog in het z!ekenhu!s, waar hij naar verwachting enkele dagen zal moeten blijven om te herstellen. Het is echter onzeker of er blijvende schade zal zijn als gevolg van zijn ondoordachte handeling.

Deze gebeurtenis roept veel vragen op over de gevolgen van drugsgebruik en de impact ervan op het nemen van onverantwoorde risico’s. GHB is een zeer verslavende dr*g die al na enkele keren gebruik kan leiden tot afhankelijkheid. De effecten van GHB variëren van persoon tot persoon, maar vaak ervaren gebruikers een gevoel van gelukzaligheid en een verhoogd lib!do.

Deskundigen van de Jellinek-kliniek waarschuwen echter voor de verraderlijkheid van GHB. De hoeveelheid die nodig is voor de gewenste effecten ligt zeer dicht bij de dosis waarbij negatieve effecten optreden, zoals bewusteloosheid. Het risico van overdosering is aanzienlijk, en een te hoge dosis kan leiden tot ademhalingsproblemen en zelfs tot ademstilstand.

De gevolgen van GHB-gebruik kunnen verwoestend zijn, zowel op korte als op lange termijn. Naast het risico op fysieke schade, zoals in het geval van de man die eieren in zijn achterste stopte, kan het ook leiden tot ernstige psychische en sociale problemen. Verslaving aan GHB kan het dagelijks functioneren belemmeren, relaties verstoren en de algehele gezondheid en welzijn van een persoon aantasten.

Een van de meest verontrustende aspecten van GHB-gebruik is de onvoorspelbaarheid van de dosering en de effecten ervan. Omdat GHB meestal in vloeibare vorm wordt ingenomen, is het moeilijk om de exacte concentratie te bepalen. Dit leidt tot een hoog risico op overdosering, vooral wanneer mensen zelf experimenteren met het bereiden van GHB-mengsels. Het verschil tussen een recreatieve dosis en een gevaarlijke dosis is erg klein, waardoor het risico op ernstige complicaties zoals bewusteloosheid en ademhalingsproblemen toeneemt.

Daarnaast kan GHB-gebruik leiden tot afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen. Mensen die regelmatig GHB gebruiken, ontwikkelen tolerantie, wat betekent dat ze steeds hogere doses nodig hebben om het gewenste effect te bereiken. Het stoppen met GHB kan ernstige ontwenningsverschijnselen veroorzaken, waaronder angst, hallucinaties, slaapproblemen en zelfs levensbedre!gende epileptische aanva!len.

Het is belangrijk op te merken dat GHB-gebruik illegaal is in de meeste landen, waaronder Nederland, vanwege de ernstige risico’s en schadelijke gevolgen ervan. Het valt onder de Opiumwet en het bezit, de productie en de handel ervan zijn strafbaar. Desondanks blijft het gebruik ervan een probleem, vooral in bepaalde subculturen en feestscenes.

Om het GHB-gerelateerde schadelijke gedrag en de bijbehorende risico’s te verminderen, is het cruciaal om bewustzijn en voorlichting te bevorderen. Gebruikers moeten begrijpen dat de gevolgen van het gebruik van GHB ernstig kunnen zijn en dat het experimenteren met dergelijke gevaarlijke stoffen onvoorspelbaar en potentieel levensbedreigend kan zijn.

Het is ook van groot belang om steun en behandeling te bieden aan mensen die worstelen met GHB-verslaving. Gespecialiseerde hulpverleningsinstanties, zoals verslavingszorginstellingen en klinieken, kunnen ondersteuning bieden bij het afkicken van GHB en het omgaan met de onderliggende problemen die tot het gebruik hebben geleid. Het is essentieel om verslavingsproblemen serieus te nemen en mensen aan te moedigen hulp te zoeken wanneer dat nodig is.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Sarah (23) biecht op dat ze een relatie heeft met een vliegtuig en deelt dat ze minstens 4 keer per week intiem zijn

Sarah Rodo uit het Duitse Dortmund heeft geen behoefte aan een relatie met een mens in haar leven. Haar liefde is namelijk voor vliegtuigen.

Het begon allemaal toen ze voor het eerst in een Boeing 737 zat. Toen wist ze het: dit is mijn grote liefde.

Ze heeft sindsdien veel vliegtuigen ‘ontmoet’, maar er is er eentje op wie ze stapelverliefd is: een Boeing die Sarah liefkozend ‘Dickie’ heeft genoemd.

Het is uniek dat Sarah romantische gevoelens ontwikkelt voor objecten. Ze is een objectofiel en is er trots op.

Het probleem is echter dat een Boeing 737 niet in de achtertuin van haar studentenwoning past. Veel tijd met Dickie heeft Sarah daarom niet.

Het doet haar veel verdriet dat ze niet samen tijd kunnen doorbrengen en dat ze passagiers in Dickie ziet stappen.

Om toch vaak bij haar ‘vriendje’ te kunnen zijn, boekt Sarah om de haverklap vakanties. Vorig jaar heeft ze 30 vluchten geboekt en deze gecombineerd met een korte vakantie.

Als ze met Dickie vliegt, dan zijn ze eigenlijk samen op vakantie. Ze is met haar liefje al naar Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Boedapest en Parijs geweest.

Ze bezoekt ook Katowice in Polen vaak. Dat kan ze als dagtripje doen. In de ochtend vliegt ze erheen en in de avond ziet ze Dickie dan weer.

Sarah heeft ongeveer 4.267 euro uitgegeven aan modelvliegtuigen. Op dit moment heeft ze drie grote en veel kleine vliegtuigen.

In totaal zijn het er ongeveer 60. De meeste heeft ze gekocht bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommige zijn ook speciaal gemaakt.

Ze slaapt dagelijks met al haar modelvliegtuigen, waaronder een model die op Dickie lijkt maar met meer gedetailleerde vleugels. Ze doet het vier tot vijf keer per week met haar vliegtuigen.

In de toekomst ziet Sarah zichzelf in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde Boeing 737. Ze is al bezig met het maken van plannen, maar ze is niet bereid om ervoor te verhuizen.

In de tussentijd heeft ze haar modelvliegtuigen en blijft ze reizen maken zodat ze Dickie kan zien.

Sarah’s liefde voor vliegtuigen is niet alleen uniek, maar het is ook een object van discussie. Objectofiel, ook bekend als objectum-s*ksualiteit, is een s*ksuele oriëntatie waarbij mensen zich aangetrokken voelen tot en romantische relaties ontwikkelen met objecten.

Mensen die zich hiermee identificeren geven vaak aan dat hun liefde voor objecten sterker is dan hun aantrekkingskracht tot mensen.

Dit kan variëren van het houden van een bepaald object tot het onderhouden van een intieme relatie met een object.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Goedele Liekens vol angst: MRI abrupt stopgezet door arts na vreemde vondst!

Goedele Liekens, die in 2022 herstelde van huidkanker, ondergaat om de zes maanden een standaard MRI-scan.

Goedele Liekens

Onlangs werd de scan echter abrupt onderbroken vanwege een ongebruikelijke bevinding in haar lichaam.

De verrassende onderbreking van de scan werd gedeeld door Goedele op haar Instagram Stories, waar ze zei: “MRI vroegtijdig gestopt vanwege een hagelbolletje in mijn lichaam…”

Het bleek dat dit hagelbolletje hoogstwaarschijnlijk afkomstig was van een hazenrug die ze afgelopen vrijdag had gegeten.

Goedele nam het incident met humor en gaf haar online volgers het advies: “Tip van de dag: eet geen hazenrug in de week voor je MRI.”

De artsen onderbraken de MRI-scan onmiddellijk vanwege de ontdekking dat dergelijke hagelbolletjes tijdens de scan erg heet kunnen worden, met mogelijke schadelijke gevolgen.

Goedele verklaarde: “Ze moesten de scan onmiddellijk stoppen.
Goedele Liekens

‘Die bolletjes kunnen heel heet worden en zo je ingewanden verschroeien,’ vertelden ze me.”
Goedele Liekens

Om elk risico te vermijden, werd Goedele gevraagd een nieuwe afspraak te maken, ongeveer tien dagen later, wanneer de hagelbolletjes haar lichaam naar verwachting zouden hebben verlaten.

Goedele benadrukt dat dit incident een belangrijke waarschuwing is voor iedereen die binnenkort een MRI-scan moet ondergaan en adviseert om wild vlees te vermijden in de week voorafgaand aan de scan.

In een recent interview sprak Goedele ook over haar persoonlijke leven en onthulde dat haar relatie met Edwin is beëindigd.

Ze beschouwt de zomervakantie als een geschikte tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, aangezien ze de voorkeur geeft aan het delen van haar leven met een partner.

De beëindiging van haar relatie werpt een nieuw licht op haar eerdere opmerkingen over de uitdagingen van haar relatie met Edwin, die in Nederland woont en kinderen heeft.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw uit de Filipijnen straalt van geluk na huwelijk met 42 jaar oudere echtgenoot die haar alles geeft!

Na een vakantie in de Filipijnen en het downloaden van een dating-app, heeft de 70-jarige Amerikaanse David zijn vrouw Jackie ontmoet, die slechts 28 jaar oud is.

Ondanks het leeftijdsverschil van 42 jaar, benadrukken ze dat leeftijd slechts een getal is.

David besloot vorig jaar om een reis te maken naar de Filipijnen. Tijdens zijn verblijf installeerde hij de dating-app Cherry Blossoms, waarmee je specifiek kunt zoeken naar Filipijnse en Aziatische vrouwen.

Niet lang daarna trok de 28-jarige Jackie zijn aandacht. David zegt hierover: “Toen ik haar profiel zag, was ik verrast en enthousiast. Ik was onder de indruk van wat ik las.”

Jackie, aan de andere kant, heeft toegegeven dat ze David’s profiel niet eens heeft bekeken, omdat hij geen foto op zijn profiel had geplaatst.

Ze legt uit: “Ik wist niet hoe hij eruitzag, maar door wat hij zei, wist ik meteen dat hij een echte heer is en erg aardig.”

Na hun ontmoeting besloten ze om elkaar beter te leren kennen, en na zes maanden daten stelde David de vraag of Jackie zijn vrouw wilde worden. Jackie aarzelde geen moment en stemde meteen in.

David vertelt enthousiast: “Ze zei meteen ja.” Hoewel de bruiloft een feestelijke gelegenheid was, waren David’s familieleden niet aanwezig, alleen die van Jackie.

Het stel heeft echter te maken met veel negatieve reacties en berichten op hun TikTok-video’s.

Sommige mensen twijfelen aan hun relatie en denken dat de Filipijnse vrouw vooral uit zou zijn op geld en een green card.

@dave_jackie2818 Reply to @preciousmathis995 42yrs.#bisayangtiktoker #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #ageisjustanumber #husbandandwife #agegaprelationship #agegapcouple ♬ Grow Old With You – Anthem Lights

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending