Negentienjarige man sluit zijn vriendin op en slaat haar in elkaar: één helder moment redt haar leven
Connect with us

Nieuws

Negentienjarige man sluit zijn vriendin op en slaat haar in elkaar: één helder moment redt haar leven

Mensen die anderen mishandelen en terroriseren moeten worden opgesloten en veroordeeld worden voor hun misdaden. Er is geen excuus om je boosheid op iemand anders te botvieren.

Helaas zijn we eraan gewend geraakt dat sommige mannen denken dat ze het recht hebben om vrouwen te misbruiken. Huiselijk geweld is een groot probleem dat nog steeds veel voorkomt.

In de ergste scenario’s kunnen vrouwen zelfs door hun beul worden vermoord en omdaat de gemeenschap en de politie vrouwen geen adequate bescherming bieden.

Gelukkig zijn sommige vrouwen dapper genoeg om voorgoed te ontsnappen.

Kelsie Skillen uit Glasgow was 19 toen ze bijna werd vermoord door haar toenmalige vriend, de 19-jarige James McCourt.

Kelsie had geen idee hoe agressief haar vriend zou kunnen zijn – tot op een nacht James zo woedend werd dat hij Kelsie in hun huis opsloot en haar gedurende 4 uur martelde.

Het is onduidelijk of James eerdere tekenen gewelddadig was geweest, volgens verschillende Britse mediaberichten. Maar huiselijk geweld komt meestal niet zomaar uit het niets.

Vaak manifesteren mannen die hun partners slaan controlerend gedrag en proberen ze haar contacten met vrienden en familie te beperken.

Zulke mannen moeten het gevoel hebben dat ze de baas zijn en dit op verschillende manieren uiten, of door hun communicatie met anderen te controelren, een vrouw vertellen wat ze wel en niet mag dragen en jaloers worden als ze met andere mannen praat.

Zulke partners kunnen constant bellen naar hun partner, haar vertellen dat ze op een bepaald moment thuis moet zijn en woedend worden als ze te laat is.

Maar zulke mannen zijn vooral laf: ze zijn onzeker en ze gebruiken vrouwen waarvan ze denken dat ze bang voor hen kunnen zijn. Deze vrouwen beginnen ondertussen te lijden aan een laag zelfbeeld na dagen, maanden of jaren van misbruik.

Zelfs als je hart zegt dat hij een goede vent is, luister dan naar je vrienden en familie. Ze weten misschien het beste.

Iets in je zal je waarschuwen dat wat er in je relatie gebeurt niet klopt. Het is waarschijnlijk je intuïtie. Besteed er aandacht aan.

Op deze specifieke avond werd James woedend op zijn vriendin Kelsie, toen ze naar huis gingen na een avondje stappen.

Hij gaf Kelsie de schuld dat hij zijn jas had vergeten en tegen haar begon te schreeuwen. Kelsie weigerde hem een ​​sigaret te geven. Dat is toen James furieus werd, volgens de Britten The Mirror.

“Hij zei dat het mijn fout was,” zegt Kelsie, toevoegend:

“Ik had zijn jasje laten liggen, toen draaide hij zich om en greep me vast en viel me aan.”

James hield haar vier uur lang gegijzeld. Ze had geen idee of ze het zou overleven. James sloot het internet af, verborg haar mobiele telefoon en verwijderde alles wat haar kon helpen om uit hun huis te ontsnappen.

Tijdens deze gruwelijke ervaring lag Kelsie op de vloer. James sloeg haar meerdere keren.

Hij sloeg haar, spuugde op haar en goot heet water over haar. Hij bedreigde haar en schreeuwde.

Ondertussen kon Kelsie maar aan één ding denken: hoe ze zichzelf kon redden. Ze deed een beroep op James: er zouden gevolgen zijn van zijn acties, waarschuwde ze.

Ze vroeg hem verschillende keren: “Is het de moeite waard om naar de gevangenis te gaan?”

Maar elke keer was zijn ijskoude reactie: “Het kan me niet schelen of ik naar de gevangenis ga zolang je dood bent.”

James was niet langer een mens; hij was in een monster veranderd. Hij sloeg Kelsie tot ze bewusteloos was. Ze dacht niet dat ze het zou overleven.

Na vier uur van misbruik ging James naar het toilet. Kelsie wist dat het haar kans was om aan de dood te ontsnappen.

Ze verzamelde het laatste beetje kracht dat ze nog had en slaagde erin naar haar iPad te gaan, die bijna leeg was. Ze greep een kabel en slaagde erin verbinding te maken met internet. Ze nam contact op met haar moeder die onmiddellijk reageerde.

Kelsie’s moeder reageerde snel en rende naar hun huis, en James vluchtte weg. Hij werd later gearresteerd en veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf vanwege het geweld waaraan hij Kelsie had blootgesteld.

Een dikke duim omhoog voor Kelsie, die zowel kracht als moed toonde door deze nachtmerrie te overleven!

Ze zal nooit vergeten wat haar ex-vriendje haar heeft aangedaan, maar ze kon gelukkig haar verhaal nog navertellen.

Kelsie gebruikt nu haar angstaanjagende ervaring om anderen te waarschuwen voor hoe belangrijk het is om een gewelddadige relatie te verlaten voordat het echt fout gaat. Deel dit als je haar wilt helpen het verhaal te verspreiden!
[fblike]

Nieuws

Tragisch ongeval: Tweeling verdrinkt nadat grootmoeder met Alzheimer deur open laat

Er is werkelijk niets zo hartverscheurend als het overlijden van een jong kind. Deze familie heeft ongelooflijk veel verdriet ervaren toen een kleine fout hen een grote prijs deed betalen. Lees verder om meer te weten te komen over deze tragische gebeurtenis.

Een tweeling, een jongen en een meisje van 18 maanden oud, verdronken in het zwembad van de familie bij hun huis, nadat hun overgrootmoeder, die aan Alzheimer lijdt, blijkbaar de deur had opengelaten.

child in danger drowning in the swimming pool

De familie woont in hun huis in Oklahoma City, waar moeder Jenny Callazzo haar 18 maanden oude tweeling, Locklyn en Loreli, op de bodem van een troebel zwembad op hun terrein aantrof.

Beide tweelingen waren bewusteloos toen hun moeder hen vond. Twee uur nadat ze waren gevonden, werden beide peuters doodverklaard. Callazzo is een thuisblijvende moeder die een boetiek runt.

Ze woont in het huis ter waarde van $565.000 waar haar kinderen verdronken, samen met andere familieleden. Haar familie bestaat uit haar grootmoeder, haar zes kinderen en haar man Sonny. Haar echtgenoot is 42 jaar oud en een marketingdirecteur.

Een familielid vertelde de media dat Callazzo’s grootmoeder aan dementie lijdt en de achterdeur van het huis had opengelaten. De tweeling peuters zagen de open deur en glipten onopgemerkt naar buiten.

De politie onderzoekt de zaak, maar gelooft niet dat er sprake was van kwade opzet bij deze tragische jonge overlijdensgevallen.

Lokale media, die luchtopnamen van het huis maakten, zagen een troebel zwembad bedekt met groene algen waar de tweeling vermoedelijk verdronk. Slechts enkele dagen voor het tragische ongeval plaatste de 37-jarige Callazzo een foto van haar peuters buiten met het bijschrift “wil alleen maar buiten spelen.”

Buren herinneren zich het aangrijpende moment waarop ze de ontstelde moeder achter in een ambulance zagen terwijl hulpverleners probeerden haar kinderen te reanimeren.

Er is een GoFundMe-account opgezet om de familie te helpen met de kosten die gepaard gaan met medische rekeningen en uitvaartkosten.

“Deze prachtige baby’s zijn te vroeg van ons weggenomen. Elke bijdrage om te helpen met de kosten wordt zeer op prijs gesteld. We waarderen ieders liefde en steun,” staat er in de beschrijving van de GoFundMe-pagina.

Laura Gamino, coördinator letselpreventie voor trauma bij OU Health, heeft gezegd dat ze hoopt dat ouders zich realiseren hoe gevaarlijk water kan zijn voor jonge kinderen.

“Alles kan in een ogenblik gebeuren,” waarschuwde ze.

“Kinderen worden aangetrokken door water en peuters zullen niet de vaardigheden hebben om zichzelf uit het water te helpen … Verdrinking is heel plotseling en heel stil,” waarschuwde ze.

“Mensen denken soms dat een kind in problemen zal schreeuwen in het water, maar dat kan niet omdat hun mond vol water zit. Dus het is heel stil, en dat is een van de engste dingen eraan.”

Gamino dringt er bij ouders en verzorgers op aan om minstens 1,20 meter hoge hekken rond hun zwembaden te bouwen met een poort, zodat jonge kinderen deze niet kunnen openen.

Dit is een ontzettend triest verhaal. Onze harten gaan uit naar de familie nu ze te maken hebben met dit onmetelijke verlies. Sluit u alstublieft bij ons aan in gebed voor de familie tijdens deze moeilijke tijd.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Tragische afloop na lange zoektocht: Baby van 10 maanden dood naast vader gevonden!

De zoektocht naar de vermiste 10 maanden oude Zeke Best kende een tragisch einde eerder deze week, nadat de autoriteiten zijn lichaam vonden, slechts één dag na de uitgifte van een Amber Alert.

Volgens berichten werd de baby dood aangetroffen in een gebied ongeveer 24 mijl ten oosten van Idaho Falls, Idaho, nadat een jager de politie belde om een man in een slaapzak langs de weg te melden.

De politie onthulde in een verklaring: “De beller gaf aan dat de man naakt was en vreemde uitspraken deed.”

CBS News meldt dat de man geïdentificeerd werd als Jeremy Albert Best, die gezocht werd in verband met het eerder genoemde Amber Alert op verdenking van het ontvoeren van het kind in Teton County.

Het Bonneville County Sheriff’s Office vertelde dat ze Best’s auto in een greppel hadden gevonden en vervolgens baby Zeke dood op de plaats delict aantroffen.

Op donderdag 30 november veroorzaakte Best onrust toen hij naar verluidt naakt door een winkel liep. Ondanks zijn verontrustende gedrag, werd hij uren voor het naar verluidt vermoorden van zijn vrouw, Kali Jean Randall, 38, en het ontvoeren van Zeke, vrijgelaten uit psychische gezondheidszorg.

Na de ontdekking van Kali’s lichaam op donderdagavond, werd een wanhopige zoektocht gestart naar zowel Best als Zeke. Helaas kwam deze klopjacht op zaterdagochtend tot een einde, met de vondst van Zeke’s lichaam dichtbij zijn nog levende vader.

Best werd aangehouden op basis van het arrestatiebevel dat werd uitgevaardigd in verband met de dood van zijn vrouw. Hij wordt momenteel vastgehouden in de Bonneville County Jail en blijft in hechtenis tot zijn voorgeleiding, aldus de autoriteiten.

“Onze gedachten zijn bij de familie van de slachtoffers in deze zaak. Meer informatie over deze zaak zal op een geschikt moment in de toekomst beschikbaar zijn, aangezien het onderzoek nog gaande is,” zei het Bonneville County Sheriff’s Office in een verklaring.

De snel ontwikkelende zaak heeft de aandacht van het publiek getrokken, waarvan velen hun hartzeer uiten over het verlies van baby Zeke en de schrijnende omstandigheden rond zijn dood.

Rust in vrede, Kali en Zeke.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Schokkend: Enschedese Kevin verliest ledematen door agressieve streptokokkeninfectie!

Kevin van Halm uit Enschede spreekt met opvallende positiviteit over de amputaties die hij heeft ondergaan door een streptokokkeninfectie. Hij benadrukt dat zijn leven nog steeds waardevol is, met name als vader voor zijn zoontje Sonny. “Ik hoop ook weer wat te kunnen betekenen voor mijn vriendin Robyn,” zegt hij. Zijn grootste wens is het niet hoeven behouden van zijn stoma en het samen kunnen blijven wonen in hun huis.

Op 34-jarige leeftijd werd Kevin slachtoffer van een vleesetende bacterie, behorend tot de groep-A-streptokokken. Normaal gesproken zijn deze infecties onschuldig, maar soms leiden ze tot ernstige ziektes, de zogenaamde invasieve infecties. “De bacterie is in opmars,” merkt Kevin op, die tegen wil en dank ervaringsdeskundige is geworden.

Delicaat Proces Robyn (26) helpt Kevin voorzichtig bij het aantrekken van zijn T-shirt. Een stukje bot steekt uit zijn enig overgebleven vinger, de duim, die bijna volledig gespaard bleef. “Dat aanraken doet veel pijn,” legt hij uit. Tijdens het telefoongesprek assisteert Robyn hem met zijn mobiele telefoon, en helpt hem ook met het drinken van een smoothie die door een verpleegkundige wordt gebracht.

Vrienden en familie zijn geschokt door de transformatie van Kevin, ooit een gezonde steigerbouwer, nu een invalide zonder vingers en onderbenen. De bacterie had zodanig toegeslagen dat amputatie noodzakelijk was om het proces te stoppen.

Het Onverwachte Leren Accepteren Toch weet Kevin al snel een ontspannen sfeer te creëren. Robyn grapt: “Steek je middelvinger eens op.” Kevin wijst op de beenharen die groeien op wat nu zijn rechterhand is, nadat een deel van zijn geamputeerde been aan het handstompje is bevestigd om het vorm te geven.

Kevin blijft nuchter en positief: “Ik ben niet snel onder de indruk.” Hij ziet zichzelf niet zoals anderen hem zien. “Misschien komt het verdriet later nog, maar ik hoop van niet.” Zijn doel is om 60 tot 70 procent van zijn capaciteiten terug te winnen, zodat hij een goede vader kan zijn voor Sonny en niet volledig afhankelijk van Robyn.

De Kracht van Vergeten Ook zijn geheugen heeft merkwaardige effecten ondergaan. Kevin heeft hevige pijnen ervaren, inclusief fantoompijnen na de amputaties, maar kan zich deze niet goed herinneren.

Vechten om te Leven Zijn grootste dankbaarheid ligt in het feit dat hij nog leeft. Hij vindt het minder erg om zonder benen te zijn dan om zijn tijdelijke stoma permanent te moeten houden. De aanstaande aanpassing aan zijn linkerhand zal hem meer bewegingsvrijheid geven.

Toename van Invasieve Infecties Het RIVM bevestigt de toename van invasieve GAS-infecties sinds het voorjaar van 2022. Tot en met oktober zijn er ruim 1243 gevallen gemeld. Niet alle gevallen waren zo ernstig als bij Kevin; sommige resulteerden zelfs in overlijden.

Het Begin van de Nachtmerrie De nachtmerrie voor Kevin begon in de zomer met een darmwond en vingerwondjes. Ondanks de aanvankelijke terughoudendheid van de huisarts om in te grijpen, belandde Kevin op 24 augustus met ernstige pijn op de Spoedeisende Hulp.

De Worsteling van Robyn Voor Robyn was het een emotionele achtbaan. Kevin raakte in coma en zij stond er alleen voor. Het moment waarop vier artsen haar naderden met het nieuws over Kevins kritieke toestand staat in haar geheugen gegrift.

De Overlevingsstrijd Kevin overleefde de strijd tegen de streptokokken A. Hij ontwaakte in een wereld die hij niet begreep, tijd was een abstract begrip. Hij zag een pluche aap in de hoek en was ervan overtuigd dat deze samenspande met Robyn. Zijn ledematen verkleurden en werden uiteindelijk “git en git zwart” door necrose. De amputatie was onvermijdelijk en vond plaats op 10 oktober.

Leven na de Amputatie Nu zit Kevin op de rand van zijn ziekenhuisbed, terug voor een katheterprocedure. Hij heeft meerdere katheters en een stoma. Zijn broekspijpen hangen leeg over het bed. Robyn noemt hem “best een knappe jongen”.

Hoop op de Toekomst Ze hopen nog lang in hun jaren 30-woning te kunnen blijven, ondanks de noodzakelijke aanpassingen. Vrienden en familie zijn een crowdfunding gestart om hen te ondersteunen, te vinden op steunactie.nl onder “Kevin”.

bron: ad.nl

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending