Negentienjarige man sluit zijn vriendin op en slaat haar in elkaar: één helder moment redt haar leven
Connect with us

Lifestyle

Negentienjarige man sluit zijn vriendin op en slaat haar in elkaar: één helder moment redt haar leven

Mensen die anderen mishandelen en terroriseren moeten worden opgesloten en veroordeeld worden voor hun misdaden. Er is geen excuus om je boosheid op iemand anders te botvieren.

Helaas zijn we eraan gewend geraakt dat sommige mannen denken dat ze het recht hebben om vrouwen te misbruiken. Huiselijk geweld is een groot probleem dat nog steeds veel voorkomt.

In de ergste scenario’s kunnen vrouwen zelfs door hun beul worden vermoord en omdaat de gemeenschap en de politie vrouwen geen adequate bescherming bieden.

Gelukkig zijn sommige vrouwen dapper genoeg om voorgoed te ontsnappen.

Kelsie Skillen uit Glasgow was 19 toen ze bijna werd vermoord door haar toenmalige vriend, de 19-jarige James McCourt.

Kelsie had geen idee hoe agressief haar vriend zou kunnen zijn – tot op een nacht James zo woedend werd dat hij Kelsie in hun huis opsloot en haar gedurende 4 uur martelde.

Het is onduidelijk of James eerdere tekenen gewelddadig was geweest, volgens verschillende Britse mediaberichten. Maar huiselijk geweld komt meestal niet zomaar uit het niets.

Vaak manifesteren mannen die hun partners slaan controlerend gedrag en proberen ze haar contacten met vrienden en familie te beperken.

Zulke mannen moeten het gevoel hebben dat ze de baas zijn en dit op verschillende manieren uiten, of door hun communicatie met anderen te controelren, een vrouw vertellen wat ze wel en niet mag dragen en jaloers worden als ze met andere mannen praat.

Zulke partners kunnen constant bellen naar hun partner, haar vertellen dat ze op een bepaald moment thuis moet zijn en woedend worden als ze te laat is.

Maar zulke mannen zijn vooral laf: ze zijn onzeker en ze gebruiken vrouwen waarvan ze denken dat ze bang voor hen kunnen zijn. Deze vrouwen beginnen ondertussen te lijden aan een laag zelfbeeld na dagen, maanden of jaren van misbruik.

Zelfs als je hart zegt dat hij een goede vent is, luister dan naar je vrienden en familie. Ze weten misschien het beste.

Iets in je zal je waarschuwen dat wat er in je relatie gebeurt niet klopt. Het is waarschijnlijk je intuïtie. Besteed er aandacht aan.

Op deze specifieke avond werd James woedend op zijn vriendin Kelsie, toen ze naar huis gingen na een avondje stappen.

Hij gaf Kelsie de schuld dat hij zijn jas had vergeten en tegen haar begon te schreeuwen. Kelsie weigerde hem een ​​sigaret te geven. Dat is toen James furieus werd, volgens de Britten The Mirror.

“Hij zei dat het mijn fout was,” zegt Kelsie, toevoegend:

“Ik had zijn jasje laten liggen, toen draaide hij zich om en greep me vast en viel me aan.”

James hield haar vier uur lang gegijzeld. Ze had geen idee of ze het zou overleven. James sloot het internet af, verborg haar mobiele telefoon en verwijderde alles wat haar kon helpen om uit hun huis te ontsnappen.

Tijdens deze gruwelijke ervaring lag Kelsie op de vloer. James sloeg haar meerdere keren.

Hij sloeg haar, spuugde op haar en goot heet water over haar. Hij bedreigde haar en schreeuwde.

Ondertussen kon Kelsie maar aan één ding denken: hoe ze zichzelf kon redden. Ze deed een beroep op James: er zouden gevolgen zijn van zijn acties, waarschuwde ze.

Ze vroeg hem verschillende keren: “Is het de moeite waard om naar de gevangenis te gaan?”

Maar elke keer was zijn ijskoude reactie: “Het kan me niet schelen of ik naar de gevangenis ga zolang je dood bent.”

James was niet langer een mens; hij was in een monster veranderd. Hij sloeg Kelsie tot ze bewusteloos was. Ze dacht niet dat ze het zou overleven.

Na vier uur van misbruik ging James naar het toilet. Kelsie wist dat het haar kans was om aan de dood te ontsnappen.

Ze verzamelde het laatste beetje kracht dat ze nog had en slaagde erin naar haar iPad te gaan, die bijna leeg was. Ze greep een kabel en slaagde erin verbinding te maken met internet. Ze nam contact op met haar moeder die onmiddellijk reageerde.

Kelsie’s moeder reageerde snel en rende naar hun huis, en James vluchtte weg. Hij werd later gearresteerd en veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf vanwege het geweld waaraan hij Kelsie had blootgesteld.

Een dikke duim omhoog voor Kelsie, die zowel kracht als moed toonde door deze nachtmerrie te overleven!

Ze zal nooit vergeten wat haar ex-vriendje haar heeft aangedaan, maar ze kon gelukkig haar verhaal nog navertellen.

Kelsie gebruikt nu haar angstaanjagende ervaring om anderen te waarschuwen voor hoe belangrijk het is om een gewelddadige relatie te verlaten voordat het echt fout gaat. Deel dit als je haar wilt helpen het verhaal te verspreiden!
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending