NET BINNEN: Ali B. slachtoffer van gewapende overval vlakbij woning
Connect with us

Celeberties

NET BINNEN: Ali B. slachtoffer van gewapende overval vlakbij woning

Donderdagavond was Ali B. bij zijn woning het slachtoffer van een gewapende overval. De rapper bevestigt het nieuws op Instagram. “Geen zorgen, het gaat goed”, zegt de rapper.

Ali B.: “Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Ik kan voor de rest vanwege het politieonderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik hoop dat ze de daders pakken. That’s it.”

Voor het overige wil hij niets kwijt. Alleen hoopt Ali dat de politie zijn werk doet en dat de daders snel gevat worden.

Rond 21:15 uur liep de melding over de overval binnen bij de politie. Er waren meerdere daders. De technische recherche sloot de wijk af voor sporenonderzoek. Donderdagavond wilde of kon de politie nog geen verklaring afleggen.

Celeberties

Verwoestend nieuws voor dochtertje Rico Verhoeven

Rico Verhoeven en Jachy Duchenne zijn getroffen door een groot familiedrama. Nadat ze van een klimrek viel, brak hun 10-jarige dochter Mikayla haar rug. Het ongeluk vond eerder deze maand plaats.

Jacky was enorm aangeslagen van het ongeluk. Ze vertelde op haar Instagram: “Mikayla is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”

Rolstoel

Jacky onthult aan RTL Boulevard hoe het nu met haar dochtertje gaat. “Ze gaat gewoon naar school, maar wel in een rolstoel. Het gaat relatief goed met haar, maar het meisje moet nog altijd in een ziekenhuisbed slapen.

Mikayla moet wel nog veel activiteiten missen. “Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee.”

Los Angeles

Op het ogenblik van het ongeluk was vader Rico in Los Angeles. Hij was nog maar pas aangekomen in Amerika, maar keerde meteen huiswaarts. De kickbokser wilde absoluut bij zijn dochtertje zijn om haar te troosten. “Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika”, geeft Jacky nog mee.

Rico vliegt volgende week terug naar Nederland. “Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

BREAKING: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk gaan scheiden

Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is verrassend op de klippen gelopen. De actrice deelt het nieuws zelf via Instagram. Ze waren sinds 2015 en koppel en trouwden in 2019.

Katja schrijft dat ze met een onbeschrijflijke pijn in het hart een punt zetten achter hun relatie. De presentatrice benadrukt dat ze nog gevochten heb voor hun huwelijk, maar dat de verschillen uiteindelijk te groot waren.

“We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was”, zegt de actrice.

Katja vraagt de media wel om de kinderen niet lastig te vallen. “Geen fotografen bij school deze keer, alstjullieblieft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Amalia maakt zich grote zorgen om haar vader koning Willem-Alexander: ‘Hier heeft ze schrik voor’

Er komt een dag dat prinses Amalia haar vader koning Willem-Alexander zal opvolgen. Dan wordt ze koningin van Nederland.

Prinses Amalia droomde er altijd van om prinses te worden. In Dag Allemaal staat te lezen dat koningin worden voor haar nog iets anders is.

‘Op de dag dat Willem-Alexander koning werd, vroeg ze haar vader hoelang hij van plan was dit te doen. Ze hoopt dat hij pas veel later stopt.’

‘Ze mag er niet aan denken dat hem eerder al iets overkomt. Ze zegt voortdurend tegen haar papa dat hij lekker moet blijven sporten en gezond eten. Ze kijkt er absoluut niet naar uit om koningin te worden.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending