Net binnen: André Hazes en Sarah delen heuglijk nieuws
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: André Hazes en Sarah delen heuglijk nieuws

André Hazes maakte dinsdag bekend dat er een nieuwe docuserie over hem en Sarah van Soelen in de maak is. Momenteel heeft het koppel al een cameraploeg in hun kielzog.

SBS6 volgt de zanger veertien maanden lang voor een gloednieuwe realityserie. Hazes deed de aankondiging in de nieuwste Veronica Superguide. Het is nog niet bekend om welke maanden het gaat. Iedereen gaat er wel een beetje van uit dat ook de maanden van de breuk met Monique en de daaropvolgende prille liefde met Sarah aan bod komen.

Vrijwel ogenblikkelijk na de scheiding viel hij in de armen van de jonge Sarah. In eerste instantie ontkende hij alles. Dat was wellicht om zijn ex-verloofde en zoon niet nog meer te kwetsen. Het koppeltje is dolgelukkig samen en iedereen mag dat weten ook. Hun berichten op de sociale media liegen er niet om.

Bij een zwoel kiekje schreef Sarah onlangs nog: “Het leven is zoveel leuker met jou.” De twee gaan overigens ook samenwonen. André is verwoed op zoek naar een nieuwe woning. Dat is ook iets wat we in de nieuwe soap te zien zullen krijgen.

Celeberties

Je gelooft het niet: Babynieuws voor André Hazes, Sarah van Soelen én Monique Westenberg!

Er is een bizar gerucht gaande over André Hazes en zijn ex Monique Westenberg. Maar ook Sarah van Soelen, zijn nieuwe vriendin, komt voor in dit verhaal. Wat er allemaal wel en niet van waar is, dat moet nog blijken. Guido den Aantrekker zegt dat hij dit vandaag via Story zal gaan onthullen.

Verschillende media als Radio Veronica, 100% NL, D&D en andere shownieuws-media zijn al flink aan het speculeren, er wordt namelijk babynieuws verwacht laten verschillende bronnen weten. Sommigen zeggen te denken dat Monique Westenberg zwanger is. Het is bekend dat ze al heel lang een tweede kind wil maar dat zwanger worden maar lastig gaat. Omdat ze al ouder aan het worden is, 43 inmiddels, is zwanger worden steeds moeilijker. Het stel had destijds eitjes laten invriezen en de geruchten zijn dat ze voor hun scheiding wellicht een eitje hebben laten bevruchten.

Wie is zwanger van André Hazes, Monique of Sarah?

Maar aan de andere kant zijn er mensen die denken dat Sarah een kindje van de zanger draagt. Instagram-account Fawry krijgt berichten binnen die de zanger met Sarah in een kliniek in Scheveningen zouden hebben gespot. Komende week zou ze 3 maanden zwanger zijn en het babynieuws met de buitenwereld gaan delen. Maar we moeten natuurlijk beseffen dat dit ook een grote reclamestunt kan zijn voor de bladen. Het is dus goed mogelijk dat er iets minder heftig nieuws komt dan babynieuws. Of ze zijn natuurlijk beide zwanger, je weet het niet meer met de BN’ers tegenwoordig!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: het gaat niet goed met de gezondheid van André Hazes

André Hazes is meerdere keren per week in de media en meestal gaat dat om zijn liefdesleven. Dat hij een aantal vriendinnetjes heeft gehad is nu wel duidelijk maar dat goede leven wat hij heeft eist ook een tol op zijn lichaam.

André was vooral tijdens de lockdown erg met zijn lichaam bezig en dat liet hij ook zien want hij was minimaal twee keer per dag in de sportschool en dronk geen druppel alcohol. Het resultaat mocht er wezen wat hij was goed gespierd.

Aangekomen

Maar nu André weer volop aan het genieten is eist dat een tol op zijn lichaam. Het strakke lichaam wat hij had is er bijna niet meer en hij heeft zelfs een klein buikje gekregen.

Als je op onderstaande foto kijkt zie je duidelijk dat zijn buikspieren verdwenen zijn en ook zijn grote armen hebben afscheid genomen; niets is meer zo straks als dat het was.

Zelf erkent hij ook dit probleem en plaatste een foto met de volgende tekst: “Aanschouw… 3 maanden niet meer op je eten letten…”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg en André Hazes komen met groot nieuws!

Het was een spannende ochtend voor Monique Westenberg en haar zoontje André junior. Tijdens hun verblijf op Ibiza heeft Dré een zwemcursus gevolgd en vandaag mocht hij dan eindelijk afzwemmen. En dat deed hij met succes!

‘Schat, wat gaan we doen?’, vraagt Monique aan André junior terwijl ze richting het zwembad lopen. ‘Ik ga zwemmen en ik ga mijn diploma halen’, antwoordt hij vastberaden. Hoewel Dré wel een beetje zenuwachtig was, deelt Monique niet veel later goed nieuws op haar Instagram Stories. ‘GESLAAGD!’, schrijft ze bij een foto waarop ze haar zoontje een dikke knuffel geeft.

 

Vlak nadat André terugkwam van zijn liefdesvakantie met Sarah van Soelen op Ibiza, vertrok Monique naar het zonovergoten eiland. De blondine is er tussenuit met haar zoontje André junior, die daar de afgelopen dagen meerdere zwemlessen van Children Of The Water heeft gevolgd.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending