Net binnen: ‘Andre Hazes jr. met grote spoed opgenomen’
Connect with us

Celeberties

Net binnen: ‘Andre Hazes jr. met grote spoed opgenomen’

Dat Andre Hazes nu in Amerika zit dat wisten we al. Wij gingen ervan uit dat hij wellicht zijn verjaardag daar wilde vieren, maar dat bleek niet zo te zijn. Andre Hazes is namelijk in Amerika om therapie te volgen.

Het lijkt er inmiddels op dat elke keer als Andre van een vrouw af is hij in therapie moet. Toen het einde naderde in de relatie met Sarah van Soelen volgde hij ook therapie in een afkickkliniek in Spanje. En nu het nog maar net een paar weken uit is met Anne Rose lijkt Andre weer therapie te volgen dit keer dus in Amerika.

Een insider laat weten dat Monique in ieder geval erg trots op hem is dat hij aan zichzelf blijft werken. Het lijkt er ons meer op dat het gewoon een eis is van Monique dat Andre therapie volgt, omdat ze anders waarschijnlijk de relatie zal verbreken. Volgens Yvonne Coldeweijer hebben Andre en Monique op dit moment namelijk weer een relatie. Het zou ook kunnen dat Andre wellicht een kleine terugval heeft gehad in zijn verslavingen en dat Monique dit heeft gezien en daarom heeft ingegrepen.

Monique eiste al eerder dat Andre zijn moeder zou overtuigen om Anne Rose als manager van rachel te ontslaan. Monique wilde namelijk niet dat Andre haar tegenkwam als hij op bezoek ging bij zijn moeder. Rachel heeft dit nog niet gedaan en lijkt dit ook niet te gaan doen. Rachel zou namelijk veel liever zien dat Andre en Anne Rose weer bij elkaar kwamen en Rachel gaat zeker niet naar de pijpen van Monique dansen.

Hoe lang Andre nog in Amerika blijft om therapie te volgen is niet bekend, maar het lijkt erop dat dit nog wel wat weekjes zou kunnen gaan duren.

Celeberties

Ali B legt per direct al zijn werkzaamheden neer

Na de uitzending van BOOS over het seksueel wangedrag bij The Voice heeft Ali B besloten om al zijn werkzaamheden per direct te stoppen. Dat laten de rapper en zijn vrouw, tevens zijn manager, Breghje Kommers woensdag weten.

De verklaring van artiestenmanagementbureau SPEC steekt van wal: “De uitzending van Boos van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons. Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan, zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken.”

Publiekelijk veroordeeld

Het bedrijf geeft mee dat de zanger en zijn gezin zwaar te lijden hebben onder de aantijgingen. “Dat hij op basis van de beschuldigingen al publiekelijk wordt veroordeeld, valt hem zwaar. Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn.”

De rapper zegt dat hij zich nu volledig gaat concentreren op zijn gezin. We hoeven van hem geen verdere commentaar meer te verwachten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm grote zorgen om Ron Brandsteder (71)

Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron Brandsteder (71) is in de showbizz het gesprek van de dag. Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.

‘Ron ziet er ongezond uit’

Jarenlang wist Ron als boomlange, flamboyante presentator met zijn voorkomen alle ogen op zich gericht te krijgen. Hij is vier jaar jonger dan André van Duin maar oogt jaren ouder dan zijn goede vriend. Eerder was Ron ter ere van de zeventigste geboortedag van André Hazes in een programma over hem te zien. Op social media vroeg menigeen zich toen al af wat er met Ron aan de hand zou zijn; de oud-quizmaster was enorm afgevallen en zag er ongezond uit.

Broos en kwetsbaar

Ron wilde echter op geen enkele vraag over zijn gezondheid ingaan. In de zomer van 2021 kwam hij in opspraak omdat hij met zijn auto op het Hilversumse Media Park op straat in een live-uitzending van een NPO Radio 3-programma terechtkwam. Boos maar in alle talen zwijgend stapte Ron uit, en verwijderde demonstratief de stoelen die op de weg lagen. Ook toen viel het menigeen op dat Ron er broos en kwetsbaar uitzag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar: “Anders doet ze dit niet!”

Linda de Mol heeft in een statement na de video over The Voice van BOOS laten weten dat ze Jeroen Rietbergen de bons gegeven heeft. De presentatrice schreef: “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Yvonne Coldeweijer heeft direct hierop laten weten dat ze denkt dat dit een “Gooische break-up” zou zijn. Een break-up voor de schijn dus.

De roddelkoningin schreef: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Natuurlijk wil de familie De Mol kosten wat het kost hun reputatie beschermen door afstand van dit soort zaken te doen. Het liefst zo snel mogelijk uiteraard. Vervolgens kwam al snel het nieuws dat Rietbergen naar Amerika was vertrokken. Ook dit wist Coldeweijer als eerste te melden: “Bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Inmiddels heeft weekblad Privé meer ontdekt over de situatie!

Linda de Mol betaalt peperdure kliniekkosten volgens Privé!

Het blad schrijft: “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen.” Ook laat het blad weten dat Linda zelf de kosten van de kliniek op zich heeft genomen, en die zijn niet misselijk. De kosten per maand zijn namelijk 17 tot 23 duizend euro per maand en Jeroen zal hier minstens 2 maanden verblijven. Dit zal Linda dus minstens zo’n 40.000 euro gaan kosten. Een behoorlijk bedrag voor iemand die je net de bons hebt gegeven en niet meer terug wil zien. Op social media denken veel mensen dan ook hetzelfde als Coldeweijer: “Die komen weer bij elkaar wanneer dit overgevlogen is. Anders doet ze dit niet!” Hieronder de plek waar Jeroen momenteel verblijft:

Doorgaan met lezen

Trending