Net binnen: “André Hazes vecht tegen ernstige ziekte”
Connect with us

WOW

Net binnen: “André Hazes vecht tegen ernstige ziekte”

André Hazes (27) ligt nog steeds in de lappenmand. De zanger kampt met een emotionele burn-out.

Hazes Jr. is een Nederlandstalige zanger. Hij is de zoon van de overleden André Hazes. Zijn bekendste liedje is ‘Leef’.

Al is daar niet iedereen zo zeker van. Volgens de geruchtenmolen heeft André Hazes helemaal geen burn-out.

Sommige bronnen zeggen dat de zanger “enkele verslavingen moet aanpakken”, citeert TV-Familie hen. “Ja, hij moet afkicken.”

“André wil weer gezond worden nadat hij zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij is tot inzicht gekomen en wil opnieuw de betere versie van zichzelf worden.”

Meest bekeken

Scherpe kijker merkt iets op aan kerstkaart Koninklijk Huis: “Kijk koningin Maxima!”

Twee dagen geleden was daar dé kerstkaart van het koninklijk gezin. Willem Alexander, Maxima en de kinderen staan te glunderen samen met hun drie honden. Het gezin lijkt zich strak in pak en lak gehesen te hebben voor de foto. Maar een scherpe kijker merkte op dat het hele gezin er wel érg bekend uit ziet. Laten we eerst even naar de betreffende kaart gaan. Op de kerstkaart, gericht aan het volk, wij dus, staat een hoop. Om precies te zijn staat er eigenlijk heel weinig maar in veel verschillende talen. Er staat: “Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022.

Merry Christmas and a healthy and prosperous new year. Feliz Navidad y un próspero Año Nuevo. Noflike krystdagen en folle lok en seine yn it nije jier. Un pasku yen di bendishon i un próspero aña nobo.” Juist, dat zijn een hoop talen. Maar dat is niet het opvallende aan de foto!

Verjaardag Maxima tijdstip van Kerstfoto!

Het gezin draagt namelijk precies als tijdens het grote feest in Carré tijdens de vijftigste verjaardag van moederlief. Het hele gezin werd in mei geprezen vanwege de prachtige outfits die ze allemaal aan hadden. Prinses Alexia krijgt met deze jurk zelfs de eer om een koninklijke trendsetter te zijn zoals je aan deze foto’s kun zien. Het gezin werd destijds op de foto gezet door fotograaf Jeroen van der Meyde. ook de honden en Mambo, de toypoedel die een verjaardagscadeau was, waren aanwezig. Het geheel is volgens het AD opgepoetst tot kerstkaart. Hieronder de foto’s van de kerstkaart, daaronder de foto’s van hét gala:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oud-medewerkster Marco Borsato: ‘Hij zat aan me op een manier die zeker niet juist is’

Sinds alle drama over Marco Borsato naar buiten is gekomen en ook openlijk is gevraagd om je te melden als hij ook iets bij jou heeft gedaan beginnen langzaam de verhalen binnen te stromen. Er zijn weer twee vrouwen bijgekomen die aan de Story hebben verteld dat Marco op een ongepaste manier aan ze heeft gezeten.

Een filmmaakster zegt hierover het volgende:

‘Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt,’ vertelt de vrouw aan Story. ‘Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad. Het is voor mij geen groot trauma. Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato. Vanwege zijn bekendheid ben ik dat nooit vergeten. Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij.

Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt. Zoiets doe je niet. Maar hij is een charmante man, die het laat overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg mysterieus: ‘Kerst vieren met vriendje’

Er is weer een hoop verwarring ontstaan nadat Monique Westenberg een mysterieuze opmerking maakte op Instagram. Zo zegt ze dat ze kerst gaat vieren met familie en dierbaren, maar ook met een vriendje…

Wie bedoelt Monique met ‘vriendje’?

,,Nog twee nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje, en dierbaren. Jullie ook?”, schrijft Monique op Instagram.

Volgers vallen massaal over het feit dat Monique het heeft over een vriendje. Een aantal volgers denken dat ze hiermee haar zoontje Dré bedoelt. Maar omdat ze het ook heeft over familie en dierbaren, denken velen dat Monique het heeft over een écht vriendje.

‘Tactische opmerkingen’

,,Vriendje? Geniet ervan!”, zo reageert iemand onder het bericht. Een andere volger vindt de opmerking vooral tactisch. ,,Ik hou van jouw tactische opmerkingen. Geniet ervan!”

Maar omdat André volgens insiders met kerst één dag bij Monique en kleine Dré zou aanschuiven, denken ook een aantal volgers dat ze het over André heeft. ,,Het wordt weer hetzelfde als vorig jaar. Met zijn drietjes”, meent een volger. Een ander is het daar niet mee eens, verwijzend naar de vermeende nieuwe lover van de zanger. ,,André gaat alweer naar Engeland met een nieuwe dame.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending