Net binnen: ‘Andre Hazes zet Monique uit zijn villa’
Connect with us

Celeberties

Net binnen: ‘Andre Hazes zet Monique uit zijn villa’

Gisteravond verbrak André Hazes na maanden de mediastilte en kwam hij met een statement waarin hij uitlegde wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurt is. André kampte volgens zijn management vorig jaar met een burn-out en kon daarom niet meer optreden en besloot hij tijd voor zichzelf te nemen. Nu heeft André na maanden stilte zelf een verklaring gegeven.

André zat in een diep dal maar het gaat steeds beter zoals hij in zijn verklaring zegt:

“Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

Bovenstaande statement is volgens Yvonne Coldeweijer door Rachel geschreven. Yvonne zegt echter ook dat Monique helemaal niet in de nieuwe documentaire van André te zien zal zijn.

Ze zegt zelfs dat Monique binnenkort het huis van André zal moeten verlaten en een andere plek zal moeten gaan zoeken.

De volledige verklaring van André zie je hier:

“Lieve mensen, het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat. Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven.”

“Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf.”

“Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet).”

“Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat.”

“Binnenkort verschijnt ook mijn documentaire Crossroads op Videoland. Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.”

“Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.”

“Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is. Veel liefs en geluk, André.”

Celeberties

Rapper Sjors laat in persoonlijke video weten dat hij verder als vrouw gaat in het leven

Hoe je al bijna 10 jaar een semi bekende Nederlander kan zijn zonder ook maar iets te kunnen? Vraag het aan Rapper Sjors, want onze Limburgse vriend kreeg in 2013 landelijke bekendheid toen hij ‘net pindakaas had gegeten’ in een fragment van Man Bijt Hond.

Intussen zijn we dus al heel wat jaartjes verder en nam hij ons mee op avontuurtjes met een Snickers in een goedkoop hotelletje en zijn mountainbike avonturen in de Limburgse heuvels.

Maar ineens kwam daar gisteravond het bericht op Instagram voorbij dat Sjors zich meer vrouw voelt dan man. Wat vinden jullie van zijn make-up skills?

View this post on Instagram

A post shared by @rappersjors1

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes jr. verbreekt mediastilte: ‘In donkerste periode van mijn leven gezeten’

Het is een tijd geleden sinds André Hazes van zichzelf liet horen op social media, maar op Instagram geeft hij nu een update. De zanger zegt te werken aan een comeback.

Burn-out

Na een turbulente periode waarin hij zich van de ene relatie in de andere stortte, kreeg hij een burn-out, en besloot hij zich een tijdje helemaal terug te trekken. Hij zei al zijn geplande optredens af, en verdween uit de spotlights. Nu laat hij weer van zich horen.

Professionele hulp

“Het moment is voor mij gekomen om de stilte van de afgelopen tijd te verbreken en ik deel daarom nu met jullie hoe het de afgelopen periode met mij is gegaan, en hoe het nu met mij gaat”, schrijft de zanger, die toegeeft ‘in de meest donkere periode van zijn leven’ te hebben gezeten’. “Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu echt gelukkig maakt.”

Eerlijke documentaire

Uiteraard zit er nog een andere reden achter de plotselinge terugkeer van André. Binnenkort verschijnt namelijk de documentaire over zijn leven op Videoland. “Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire.” Ook gaat hij een comeback maken in de muziek. “En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.’”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drugsdrama zorgt voor ophef en chaos bij familie Robert ten Brink

We weten niet hoe en de media ook niet maar er is dus een groot drugsdrama binnen de familie van Robert ten Brink, 66 jaar oud. Het drama speelt zich al een lange tijd af maar niemand wist ervan. De dochter van Robert, Isabel (32) en kleinzoon Willem (10) zin flink geraakt door wat er allemaal is gebeurt. Weekblad Story heeft dit in alle details beschreven, hier kan je daar alles over lezen.

Robert ten Brink heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten want hij is vader van maar liefst vijf dochters. Meer dan tien jaar geleden was hij dan ook dolgelukkig toen hij een kleinzoontje kreeg genaamd Floris. Floris is het kind van zijn dochter Nina en de vriend van Nina.

Enorm drama

Nu is er echter naar buiten gekomen dat er een drugsdrama heeft plaatsgevonden binnen de familie van Robert en ook niet zomaar eentje.

Drugs

Tien jaar geleden kreeg Robert nog een kleinkind, hij werd Willem Robert genoemd. Dit is dan het kind van zijn dochter genaamd Isabel en inmiddels ex-vriend genaamd Harry. Hun kind werd vernoemd naar Robert. Zijn geluk kon niet op want hij was inmiddels voor de tweede keer opa geworden en alles leek goed te gaan tot een bepaald punt.

Robert wist echter toen nog lang niet wat er allemaal zou gaan gebeuren met zijn dochter en kleinkind. Het zou heftig worden en de twee zouden er niets aan kunnen doen. Het zou zwaar worden en vervelend en de familie heeft het heel langs kunnen verbergen voor de buitenwereld.

Gevangenis in Uruguay

Het drama ontstond door de vader van Willem, genaamd Harry. Harry kwam in de gevangenis in Uruguay terecht. Een feit wat heel lang verborgen is gebleven voor de rest van de wereld. Harry werd namelijk gepakt met een flinke hoeveelheid drugs bij het vliegveld in Uraguay. Harry werd opgepakt en kwam vast te zitten in de cel in Uraguay.

De vader van het kleinkind van Robert zit dus vast in de gevangenis maar dit is toch wel al een tijdje geleden. Het is een wonder dat ze dit zo goed hebben kunnen verbergen voor vrijwel iedereen eigenlijk.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending