Net binnen: Bekende zanger doet boekje open over Marco Borsato – ‘Ik heb meerdere dingen gezien’
Connect with us

Celeberties

Net binnen: Bekende zanger doet boekje open over Marco Borsato – ‘Ik heb meerdere dingen gezien’

Zelfs wij kunnen ons niet meer herinneren wanneer we voor het laatst iets hebben gehoord of gezien over Marco Borsato. Dit zal hij waarschijnlijk bewust doen na alle beschuldigen. De status van Marco is in zo’n diep dal gezonken dat er een kans is dat deze nooit meer hersteld wordt.

Marco is voor meerdere beschuldigt en sommige dingen heeft hij al toegegeven. Zo heeft hij tijdens zijn relatie met Leontine meerdere affaires gehad en toen waren ze al uit elkaar gegaan. Ook bij The Voice of Holland zijn er er verschillende verhalen naar buiten gekomen, hij zou ongepaste dingen bij vrouwen hebben gedaan en ook minderjarigen.

Marco heeft toen der tijd toegegeven dat hij een affaire had met Iris Hond toen hij een relatie had met Leontine. Toen dat werd toegegeven gingen Marco en zijn vrouw uit elkaar. Toch besloten de twee het daarna nog een keer te proberen en hun relatie een nieuw leven in te blazen.

Nog erger

Hun relatie daarna duurde echter niet lang want toen kwam de aflevering van BOOS uit. Tim Hofman, de presentator kwam met bizarre verhalen waardoor The Voice per direct werd stilgelegd.

Nieuwe verhalen

Er is zojuist bekend gemaakt dat een bekende zanger meer over Marco zijn praktijken weet en besloot hier uit de school over te klappen.

Zanger doet boekje open

Marco is eigenlijk momenteel nergens meer welkom en ook zijn muziek wordt nergens meer gedraaid. Volgens meerdere bronnen heeft hij zichzelf sinds toen opgesloten in zijn hij is Alkmaar. Hij was daar een tijd allen maar nu woont zijn zoon Luca bij hem.

Luca heeft eigenlijk hetzelfde als zijn vader gedaan en is ook meerdere keren vreemdgegaan waardoor hij nu bij zijn vader is ingetrokken.

George Baker

George Baker (77) heeft besloten om zijn verhaal te vertellen. Hij heeft laten weten dat hij wel vaker meerdere dingen heeft zien met betrekking tot Marco Borsato. Hij heeft niet duidelijk gezegd dat het om Marco gaat maar alle hints wijzen daar wel op.

Hij zei hierover het volgende:

“Er zal heus wel het één en ander zijn gebeurd, dat lijdt bijna geen twijfel. Maar voor mij is iemand pas schuldig als diegene is veroordeeld. In mijn carrière heb ik dingen gezien waarvan ik dacht: dat kon echt niet door de beugel. Macht corrumpeert: de één kan er goed mee omgaan en de ander maakt er misbruik van…”

Celeberties

Foto’s: Glennis Grace nu nóg meer onder vuur: ‘Enorme berg afval gedumpt!’

Glennis Grace heeft een goedbedoelde actie opgezet waarmee ze allerlei spullen ingezameld heeft voor de mensen in Ter Apel. Mensen brachten hun eigen spullen naar Glennis die dat met haar vriendengroep in zeven auto’s en een aanhangwagen naar ter Apel heeft gebracht. Echter was Glennis niet de enige en waren het random ingezamelde spullen.

De groep van Glennis werd al gelijk op de vingers getikt door een medewerker van het Rode Kruis: “Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht.” Ook stichting MiGreat heeft opgeroepen om niet zomaar afgedankte spullen langs te brengen: “We willen alle initiatieven vragen niet ad hoc en onaangekondigd met auto’s en goederen naar Ter Apel te rijden! Een distributie vergt kennis en ervaring.”

Heeft Glennis Grace een berg afval achtergelaten in Ter Apel?
Echter bleek de massa aan onnodige spullen die zijn gebracht toch teveel voor alle vluchtelingen. Al deze zooi is schijnbaar blijven liggen. Stichting MiGreat in een statement over de dag dat Glennis langskwam: “Vandaag zagen wij vier groepen met auto’s in Ter Apel verschijnen. Geheel ongecoördineerd kwamen zijn spullen, die niet noodzakelijk zijn, uitdelen en zelfs dumpen. Best wel balen.” Het gevolg legt MiGreat ook even uit: “Een stressvolle en gespannen situatie voor de mensen daar en bergen met afval, doordat items die geheel onnodig zijn blijven liggen op het veld.” Of Glennis en haar vrienden alle onnodige spullen weer mee naar huis hebben genomen is onbekend. Juicechannel suggereert dat ook Glennis deelgenomen heeft aan de bovenstaande praktijken, benoemd door MiGreat. Hieronder het bericht van de stichting:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wat?! André Hazes weer terug bij Sarah van Soelen: ‘Heeft zijn ketting weer om’

Ook zou hij Monique zijn villa hebben uitgezet. Maar nu moet het toch niet gekken kunnen worden zou je denken? Nou misschien toch wel want het lijkt erop dat André en Sarah weer contact hebben en op een bijzonder liefdevolle manier.

André kwam vorige week met een statement naar buiten waarin hij liet weten waarom hij zo lang niets van zich had laten horen. Zo zei hij bijvoorbeeld:

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had.”

Heftige uitspraken en al helemaal wanneer hij dat ook nog eens feestend te zien is. Ook bleek uit zijn verklaring dat Rachel Hazes flink heeft gelogen de afgelopen tijd, zelf de reguliere media is eenbeetje klaar met zijn moeder.

Beelden laten zien dat Sarah en André weer intiem contact hebben met elkaar

Nu zijn er beelden vrijgekomen waarop te zien is dat André Hazes en Sarah van Soelen weer in intiem contact hebben met elkaar.

Veel mensen vermoeden dat de donkere periode van André begon in de periode toen hij met Sarah van Soelen was. Hij vorige week weten dat hij van meerdere verslavingen is afgekomen:

“Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.”

Hij was dus verslaafd en Sarah heeft dat nooit toegegeven en altijd gezegd dat dit niet waar is. Maar nu heeft Sarah ook een reactie geplaatst op de statement van haar ex-vriendje, zo zei ze:

“Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien. Hij is de liefste die ik ken!”

Maar dat is nog niet alles. Ze heeft namelijk heet kettinkje was ze van hem heeft gekregen tijdens hun relatie weer omgedaan.

De beelden liegen er niet om:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek over ’te kort rokje’ van Nikkie Plessen: ‘Doe dan niks aan’

Dat Nikkie Plessen haar eigen kleding verkoopt en dat haar bedrijf erg goed loopt is inmiddels wel bekend en dat ze er goed uitziet weten we ook allemaal wel. Ze heeft op Instagram bijna 500.000 volgers en dan is het dus ook logisch dat ze af en toe ook haar eigen merk promoot.

Omdat ze zoveel volgers heeft ontstaat er soms ook kritiek en nu zijn er best wel wat mensen die het niet eens zijn met de kleding die ze soms aan heeft. Er is recentelijk kritiek geuit over de lengte van het rokje dat ze aan heeft. Wij vinden het rokje niet heel erg kort maar je zult hieronder overduidelijk zien dat er veel mensen zijn die het daar niet mee eens zijn.

De meningen zijn verdeeld

Als je de reacties hieronder zo gaat lezen zul je veel positieve, maar ook negatieve reacties lezen. Bijvoorbeeld: “Ondanks dat ze een prachtig lijf heeft, vind ik het te kort, een iets langer jurkje/rokje vind ik veel stijlvoller, maar ja dat mijn persoonlijke mening.”

Maar gelukkig is er ook positiviteit met: “Wat een prachtige reacties van allemaal vrouwen die haar dit niet gunnen.”

En dan hadden we nog een reactie van een man:

“Gewaagd , wel mooi pakkie ! Voor vele niet te betalen ? Ik zie veel mensen, naar tweedehands winkels gaan ? Bewindvoeringen ! Leefloongangers, bijstandsmensen ! Veel mensen nu , onafhankelijk , welke rang of status ? Die afgunstig naar zo’n combinatie kijken !? Wij leven.niet meer in de Middeleeuwen ! Mannen moeten zich maar beheersen ? Of maken , dat zij ook zo’n soort vrouw kunnen krijgen?”

Kijk zelf maar eens naar de foto die ze had geplaatst, wat vind jij ervan?

 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending