Net binnen: ‘Bizarre foto Marco Borsato uitgelekt’
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: ‘Bizarre foto Marco Borsato uitgelekt’

Maanden geleden werd er door verschillende personen het verhaal naar buiten gebracht dat er groot nieuws de wereld in geslingerd zou worden over een coach van The Voice of Holland. Inmiddels is bekend dat het om zanger Marco Borsato gaat.

De geruchten worden met de dag aangevuld en Marco verkeert zich in immens slecht daglicht. Vanwege vermeende activiteiten uit het verleden ligt Marco Borsato bij een hele hoop showbizz-kanalen dan ook onder de loep. Marco’s warme uitstraling en het gezellige gevoel dat de zanger Nederland gaf begint de laatste periode ernstig minder te worden.

Dennis Schouten en Jan Roos hebben niet zo heel lang geleden een video geplaatst. In deze video hebben ze het over videofragmenten en stukken uit een dagboek dat zij hebben ingezien. Dit is afkomstig van het meisje dat aan gifte heeft gedaan tegen de ooit zo populaire zanger. Tevens wordt er in de video van de heren gesproken over jonge deelneemsters uit The Voice. Borsato was de coach van deze meisjes.

Al maanden gaan er ook verhalen over de zanger en zangeres Maan, naar verluidt zou er meer zijn geweest tussen de twee. Marco gaf destijds voor zijn team van The Voice jaarlijks een barbecue, nu blijkt dat de zanger toen al aan de lippen van Maan hing. Er gaat nu een foto van jaren geleden rond, die gemaakt is tijdens een van zo’n jaarlijkse barbecue bij de zanger thuis.

Op veel foto’s van de bbq evenementen is te zien dat de zanger zijn pupillen stevig beetpakt. Lievelingspupil Maan de Steenwinkel krijgt van haar coach Marco Borsato zelfs een zoen… Uiteraard vragen velen zich af hoe normaal dit is. Ondanks de talloze verhalen hebben Marco en Maan hier nooit een reactie op gegeven. De verhalen zijn dus altijd geruchten gebleven.

Meest bekeken

BREAKING: Grote politieactie in Utrecht, A2 compleet afgesloten

Door een grote politieactie is de A2 tussen Breukelen en Utrecht afgesloten in beide richtingen. De politie doet er onderzoek naar een geparkeerde auto. Mogelijk zitten er explosieven in het voertuig. Momenteel krijgt het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen extra beveiliging. Het is niet duidelijk of er een verband is.

Driebergen

Voor het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen hebben agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten postgevat. Er landde ook een politiehelikopter. Bij de A27 in Meerkerk landde ook een politiehelikopter. Die vloog daarna naar Driebergen. Een persoon is mogelijk verplaatst.

Rond 13 uur meldde Rijkswaterstaat Verkeersinformatie dan dat de A2 in beide richtingen dicht is. Hoe lang de afsluiting duurt is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Arrestatie op snelweg A2: ‘John van den Heuvel ontsnapt aan moordaanslag’

De arrestatie op de A2 vanmiddag volgde op een dreigende situatie rond misdaadjournalist John van den Heuvel, die wordt beveiligd door de politie. Dat zeggen meerdere politiebronnen tegen deze site.

Van den Heuvel reed op de A2 toen er een verdachte situatie ontstond. ,,Het leek alsof hij werd klemgereden of achtervolgd, dus is er alarm geslagen”, zegt een politiebron. ,,Dienst Speciale Interventies heeft een Audi van de weg gehaald.” Eén persoon is aangehouden. Volgens een andere politiebron is de arrestant iemand met criminele antecedenten op zijn naam. Ook zouden motoren op de snelweg zijn gezien, die met hoge snelheid zijn weggereden.

,,Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen”, reageert Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel desgevraagd. ,,De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.”

De afdeling voorlichting van de politie werkt aan een nieuw persbericht over het incident. Op Twitter sprak de Landelijke Eenheid vanmiddag over een ‘verdachte situatie’.

Extra bewaking

Na het incident is Telegraaf-journalist Van den Heuvel volgens politiebronnen overgebracht naar Driebergen, waar het hoofdbureau van de Landelijke Eenheid is gevestigd. ,,Dat was op dat moment de dichtstbijzijnde veilige plek.” Op dat terrein is deze middag extra bewaking aanwezig. Voor de deur staan agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten geposteerd. Ook is er een politiehelikopter geland.

Het incident op de A2 leidde tot een verkeersinfarct. Volgens de verkeersinformatie van de ANWB bedroeg de vertraging door de file van Amsterdam naar Utrecht begin van de middag anderhalf uur. Inmiddels zijn alle rijstroken vrijgegeven.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Uitgelekt: Mark Gillis stuurt smerige uitdagende filmpjes naar jongere meisjes!

In de serie Massa is Kassa speelt de zoon van Peter Gillis ook een belangrijke rol. Mark Gillis mag zichzelf nu, net zoals zijn vader, een bekende Nederlander noemen. De serie wordt goed bekeken en er is bekend gemaakt door Peter dat er een nieuw seizoen gaat komen.

De bekendheid is mooi, net zoals de verdiensten, echter heeft Mark ook de keerzijde ontdekt van de roem. Nog niet zo heel lang geleden werd hij namelijk bij zijn chalet opgewacht door een aantal mannen, wat hem daarna overkwam is bekend. Mark moest naar het ziekenhuis, zijn gezicht zag er behoorlijk bont en blauw uit. Pech lag wederom op de loer van de foto’s van een bonte Mark waren uitgelekt.

Het nieuwe jaar is begonnen alleen begint Mark deze wel op een heel bizarre manier. Er is namelijk een filmpje uitgelekt van Mark in zijn Adam-kostuum onder de douche. Dit filmpje zou hij zelf hebben gemaakt en verstuurd hebben naar een dame.

Naar verluidt zou mark deze video via Snapchat naar een dame gestuurd hebben. Showbizzkanaal RealityFbi deelt een geblurde screenshot waar Mark inderdaad naakt lijkt te zijn. ,,Ik zal maar niet omschrijven wat er voor de rest op het filmpje is gebeurd”, schrijft het kanaal.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending