Net binnen: deze coronaversoepelingen kunnen we volgende week verwachten
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: deze coronaversoepelingen kunnen we volgende week verwachten

Meerdere bronnen hebben laten weten dat overheid erover nadenkt om nog meer versoepelingen door te voeren. Zo zou het nachtleven weer open mogen en ook zullen er versoepelingen voor de cultuur en horecasector komen.

Het is vrijwel zeker dat de besmettingen de komende tijd zullen oplopen maar de overheid heeft laten weten dat dit niet voor extra druk hoeft te zorgen aangezien de omikronvariant een stuk milder is. Ze denken ook niet dat de ziekenhuizen het hierdoor zwaarder zullen krijgen.

De Telegraaf heeft laten weten dat ze te horen hebben gekregen dat de versoepelingen volgende week waarschijnlijk al ingaan. De coronapas zal echter nog wel een tijdje blijven maar er wordt ook gekeken naar een 1G regel.

Belangrijk om te weten is dat deze overwegingen vanuit de overheid komen en nog niet vanuit het OMT. Het Outbreak Management Team moet namelijk nog overleggen en samenkomen om te kijken wat de beste en meest veilige opties zijn.

Het overleg met het OMT zal aanstaande vrijdag zijn en het volledige overleg vindt dan dit weekend plaats. Aanstaande dinsdag kunnen we dan weer de persconferentie verwachten met Rutte en Kuipers, waarschijnlijk om 19:00 zoals altijd.

Deze keuzes zijn waarschijnlijk ook een reactie op wat er aanstaande zaterdag gaat gebeuren. De Nacht Staat op, een idee van clubhouders over heel Nederland om toch open te gaan en een statement te maken naar de overheid.

Celeberties

Foto van de 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt gechoqueerde reacties: “Wat is er in hemelsnaam gebeurd?”

Velen die dit lezen zullen Ron Brandsteder kennen als een man met vele talenten. Een van de meest bekende voormalige televisiepresentatoren van Nederland. Hij is niet helemaal van het toneel verdwenen, want wekelijks is de alleskunner op vrijdagavond op NPO Radio 5 van Omroep MAX te horen. De presentator is niet achter de geraniums gaan zitten en is nog erg actief.

Echter lijkt het met zijn gezondheid en fysieke gesteldheid niet erg goed te gaan, zo laat weekblad Story weten. Het blad spreekt zelfs van een ‘mysterie’. De toestand van Brandsteder is vastgelegd door persfotograaf Edwin Smulders. Story schrijft: “Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron (71) is in de showbizz het gesprek van de dag.” En daar is weinig aan gelogen.

Als commentaar bij de foto is vervolgens nog te lezen: “Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.” Echter is er volgens veel volgers geen reden tot zorgen. Er valt te lezen: “Ik vind het heel normaal hoor. Hij is niet vermagerd, omdat hij ouder is nu lijkt het zo. We hebben het beeld van de jonge knappe man in ons hoofd, maar dat is hij nog steeds alleen we blijven er niet eeuwig jong uitzien.” Ook laat een volger weten: “Nee, Ron is wie hij is. Zonder botox. Niks niet nep aan!” Bekijk hieronder de desbetreffende foto:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Emotioneel nieuws Tino Martin na plotseling overlijden

Tino Martin deelt een emotioneel bericht. De opa van de zanger is overleden en op Instagram staat Tino stil bij dit enorme verlies.

De zanger laat weten dat hij vandaag afscheid neemt van zijn opa Tinus naar wie hij is vernoemd. ‘Hij was een ijzersterke man die maar voor één ding leefde en keihard werkte, voor maar één ding, zijn vrouw, gezin, kinderen en kleinkinderen. Hij was altijd bezig met muziek, hij had een piano, accordeon, gitaar en mondharmonica.’

‘Muziekvirus’

De zanger vervolgt: ‘Het is een feit! Hij heeft me met dit ‘muziekvirus’ aangestoken en gemerkt of ongemerkt richting gegeven, zodat ik kon komen waar ik nu sta. Sorry, het is dus opa zijn schuld dat ik ben gaan zingen😉 .’

Groot gemis

Tot een dag voor zijn overlijden zong zijn opa nog steeds liedjes voor iedereen op de ziekenzaal. ‘Ik weet het dus zeker, ik heb dat allemaal van hem! Ik blijf dus ook zingen en fluiten voor ons allebei! Opa, we gaan je erg missen, kus daar boven en tot ziens. Je kleinzoon Tinus❤️.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Britt Dekker doet hele heftige onthulling: ‘Ben verslaafd geworden’

Britt Dekker de lieveling van John de Mol heeft in het programma ‘Wie van de Drie’ een hele heftige onthulling gedaan.

Britt Dekker zit samen met Rianne van Dorst, Najib Amhali en Martien Meiland als bekend viertal in het programma. Ze moeten dan elke raden wie van de drie mensen voor hun de waarheid spreekt en echt is wie hij of zij is. De andere twee zijn meestal acteurs die het viertal op heet verkeerde been probeert te zetten.

Britt vertelde in het programma opeens dat ze van de huisarts het medicijn Oxazepam kreeg waar ze heel rustig en relax van werd. Maar haar huisarts wilde haar dit op een gegeven moment niet meer geven en daarom besteld ze het nu op het darkweb en houd ze soms Oxazepam avondjes. Ze zegt dat ze er echt van kan genieten en er soms zelfs naar uitkijkt. Nou Britt wij snappen wel waarom je huisarts dit medicijn niet meer aan je wil geven. Je lijkt namelijk behoorlijk verslaafd. Wellicht kun je je collega Najib Amhali even om advies vragen hoe je van een verslaving af kunt komen.

Britt doet overigens wel vaker vreemde onthullingen op de tv waar ze later spijt van heeft. Zo was zij het die vertelde dat een oud deelneemster van de het programma Expeditie Robinson een cameraman zou hebben bevredigd voor een Mars.

Maar Britt krijgt ook kritiek, want volgens een aantal mensen zet ze een act op en zodra de camera uitstaat is ze een totaal ander persoon. Dan wordt ze arrogant en kan ze heel naar doen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending