Net binnen: deze extra coronamaatregelen kunnen we volgende week gaan verwachten
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: deze extra coronamaatregelen kunnen we volgende week gaan verwachten

Deze maand zal alles hetzelfde blijven als we kijken naar de coronamaatregelen omdat de overheid tijdens de laatste persconferentie vrij weinig heeft aangekondigd. De avondlok wordt tot eind maart verlengd en de overheid is vooral aan het kijken wat er vanaf april versoepeld kan worden. Ook de rest van de scholen zullen deze maand niet open gaan.

Het is zeker dat er dus geen versoepelingen zullen komen en ook na april wordt er verwacht dat we niet veel ruimte krijgen.

Persconferentie
Tijdens de laatste persconferentie werd en helaas niet veel goeds verteld en wij hebben een kort overzicht gemaakt van wat Rutte en de Jonge toen hebben aangekondigd:

– Avondklok wordt verlengd tot 30 maart
– Negatief reisadvies voor reizen naar het buitenland wordt verlengd tot 15 april
– Hogescholen en universiteiten blijven nog zeker tot 1 april dicht
– Terrassen tot tenminste Pasen dicht
– Winkels hebben wat meer ruimte gekregen en mogen meer klanten ontvangen
– Vanaf 15 maart zullen kinderen weer zwemles mogen volgen

Dit was een korte samenvatting van wat er werd aangekondigd tijdens de persconferentie maar wat kunnen we vanaf begin april verwachten? Er staat flink wat op de planning als we het kabinet moeten geloven.

De zwemlessen en meer ruimte voor winkels is dan ook wel het enige wat er dus is aangekondigd tijdens de persconferentie. De zwemlessen mogen weer omdat ze bang zijn dat er deze zomer anders teveel kinderen zullen verdrinken tijdens het zwemmen en dat is iets wat de overheid wil voorkomen.

30 maart / begin april
Zoals je op de vorige pagina hebt kunnen lezen er is na de persconferentie van afgelopen week niet heel veel verandert en zijn er ook vrij weinig versoepelingen aangekondigd.

Wel kijkt de overheid momenteel vooral naar coronaversoepelingen voor rond begin april. Als de cijfers weer wat dalen zullen er waarschijnlijk versoepelingen komen alhoewel het er op moment van schrijven niet heel goed uitziet.

Hierbij moeten we wel echt benadrukken dat de cijfers dus moeten dalen wat helaas nog steeds niet het geval is.

De zijn de versoepelingen die vanaf 30 maart zullen gelden als de cijfers dalen:

– Het hoger onderwijs weer gedeeltelijk toegankelijk maken voor studenten
– De buitenterrassen vanaf het eerste weekend van april (met Pasen) open
– De detailhandel meer ruimte geven

Het is wel belangrijk om te weten dat dit alleen gaat gebeuren wanneer de cijfers dalen. Het lijkt er dus op dat dit niet gaat gebeuren omdat de cijfers alweer bijna op het niveau van half januari liggen.

Celeberties

Zien: Britt Dekker verrast al haar fans met gedurfde foto’s van haar summerbody!

Britt Geertruida[ Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is een Nederlandse presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Dekker nam deel aan het RTL 5-datingprogramma Take Me Out.

In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma.

Maar wat veel mensen niet weten is dat deze mooie blondine ook nog eens een heel mooi figuur heeft. Britt besloot de wereld te laten zien hoe afgetraind fysiek is, en pronkt trots met haar mooie afgetrainde op diverse foto’s op instagram.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Raymond van Barneveld (53) met grote spoed naar het ziekenhuis

Flink schrikken tijdens het Players Championship-toernooi in Milton Keynes. Raymond van Barneveld (53) werd tijdens het darttoernooi onwel en ging zelfs tegen de vlakte.

Het gebeurde tijdens zijn wedstrijd tegen Ryan Searle. Hoewel de pot net was afgerond en Raymond verloor met 1-6, ging het daarna helemaal mis. Verder is er niet precies duidelijk wat er is gebeurd, maar het toernooi is wel stilgelegd. Barney wordt momenteel door artsen behandeld.

Niet meer in een diep dal
Het is de afgelopen tijd voor Van Barneveld geen makkelijke periode geweest. Zo stopte hij begin 2020 met professioneel darten en bracht hij een biografie uit die nogal wat stof deed opwaaien. Maar in een diep dal zit hij inmiddels niet meer. Dat vertelt hij aan Radio 538. ‘Er zijn veel te veel leuke dingen in het leven om bij de pakken neer te gaan zitten.’ Barney geeft dan ook eerlijk toe dat het een tijdje niet zo lekker ging. ‘Ik heb natuurlijk jarenlang onder ongelooflijke druk en stress geleefd. Daarnaast is het privé natuurlijk ook even niet zo goed gegaan de laatste jaren, dat weten we ook allemaal.’ Hij heeft veel steun gehad van vrienden en familie, maar ook van zijn nieuwe vriendin Julia.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!

Nederland mocht vorige week kennis maken met de prachtige Sarah van Soelen. We leerde haar kennen door André Hazes die voor de zoveelste keer bij Monique Westenberg weg is gegaan om redenen die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Wel gokken de meeste mensen dat het dit keer toch wel écht definitief moet zijn, anders is Monique wel héél vergevensgezind. De roddel gaat dat de jonge zanger de moeder van zijn kind verlaten heeft voor een andere vrouw, net zoals toen met Bridget Maasland. Zelf ontkend hij de geruchten tot nu toe dat er meer is tussen de twee dan vriendschap. Maar hij geeft ook aan dat hij meer dan vriendschap niet uitsluit, iets wat je niet snel zegt over iemand die alleen maar een vriend is natuurlijk.

Sarah van Soelen doet het goed voor de camera!
Maar Sarah zelf is natuurlijk niet bezig met al die roddels over haar. Het brengt haar wel een hoop bekendheid en dus ook meer volgers online op haar sociale media. Haar volgers op Instagram zijn al ruim verdubbelt sinds André in beeld is gekomen. En dat betekent dat er dus ook meer fijne kiekjes gaan komen. De eerste komen al lang via ‘Shotbysud’, een Instagram-account die je hoogstwaarschijnlijk wel wil volgen mocht je meer van dit soort kiekjes willen bewonderen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending