Net binnen: Dit gaat er allemaal open na 2 maart!
Connect with us

WOW

Net binnen: Dit gaat er allemaal open na 2 maart!

Meerdere bronnen hebben zojuist laten weten dat de avondlok niet zal worden afgeschaft en na 2 maart nog steeds zal blijven gelden. De bronnen hebben aan het persbureau ANP, het AD en Nu.nl laten weten. Wel zullen de middelbare scholen begin maar waarschijnlijk wel weer open mogen.

Officieel heeft de overheid nog niet besloten maar de avondklok gaat zeker verlengd worden. Aanstaande dinsdag is er weer een penconferentie waarin Rutte en de Jonge een update zullen geven over de huidige en misschien wel aanvullende coronamaatregelen. De verwachte maatregelen kun je zo zien.

Het is niet duidelijk hoe de middelbare scholen weer open gaan maar dit zal zeker niet gaan zoals hoe het vroeger ging laat het AD weten.

Rutte liet eerder al weten dat de kans erg klein is dat er versoepelingen komen. Rutte zegt zelf dat het niet goed gaat met de hoeveelheid coronabesmettingen en gaan die “zelfs een beetje de verkeerde kant op”. Hij maakt zich ernstige zorgen om de Britse variant van het coronavirus.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen er helaas nog meer maatregelen komen.

Vrijwel heel Nederland is inmiddels wel eenbeetje klaar met de lockdown. Ook wordt er al een lange tijd gesproken over een ’testsamenleving’ waardoor we weer wat meer zouden kunnen.

Hugo de Jonge verteld in een interview met de Telegraaf wat hun plannen nu zijn.

Hugo de Jonge is erg enthousiast maar zijn boodschap komt helaas niet helemaal goed over. Hij benadrukt dat we over een tijdje weer veel meer kunnen maar eerst hebben we nog een paar erg zware maanden. „Op korte termijn hebben we echt nog ferme maatregelen nodig om dat virus onder controle te krijgen.”

Gister (vrijdag) is er een plan gepresenteerd door de minister: „We willen testen niet meer alleen gebruiken voor het opsporen en traceren van corona, maar juist ook voor het weer veiliger mogelijk maken van het sociale leven, van werk en het onderwijs”, laat de minister weten.

Volgens de Jonge kunnen er in april honderdduizenden mensen een testbewijs krijgen waardoor er weer mogelijk zou moeten zijn.

Meest bekeken

Monique Westenberg erg emotioneel na verlies: “Wat mis ik je in m’n leven”

Monique Westenberg moest op 26 november 2019 afscheid nemen van haar steun en toeverlaat. Haar oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd.

Monique Westenberg maakte er op sociale media geen geheim van dat ze haar oma op handen droeg. Haar overlijden in 2019 kwam dan ook bijzonder hard aan.

Vorige maand herdacht Monique haar grootmoeder nog op wat haar 90ste verjaardag had moeten zijn. Vandaag staat ze stil bij haar overlijden.

“Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij. Dat weet ik, dat voel ik!”, schrijft Monique op Instagram Stories.

“Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zóveel kracht uit, maar God wat mis ik je in m’n leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn koningin”, aldus Monique Westenberg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Chantal Janzen plaatst pijnlijke boodschap gericht aan ex-liefje Johnny de Mol!

Chantal Janzen is al jaren lang gelukkig met haar man en ze heeft inmiddels ook al twee kinderen op de wereld gezet. Maar heel wat jaartjes geleden heeft de blondine een relatie gehad met Johnny de Mol. Iets wat eigenlijk half bekend en vrouwelijk Nederland wel kan zeggen als we de geruchten mogen geloven.

Wanneer je even goed op Google gaat zoeken kun je zelfs hele lijsten met vrouwelijke BN’ers vinden waar Johnny wat mee gehad heeft. We vermoeden dat het aanzien en de centjes van zijn pa daar wel een klein beetje mee te maken hebben. Aanpappen met Johnny betekent natuurlijk de dag erop je eigen show. Maar aan deze relaties hebben niet alle vrouwen even goede herinneringen weten we uit verschillende verhalen. We zullen deze verhalen hier niet gaan bespreken, maar wel dat Chantal blij is dat dit verleden tijd is.

Chantal Janzen plaatst iets over Johnny de Mol!

Johnny heeft tegenwoordig namelijk zijn eigen show HLF8 waar hij met enige regelmaat in de roddelkranten terecht komt. Zijn interview met, ook al een ex-liefje, Bridget Maasland ging bijvoorbeeld het internet over. In dit interview ging het namelijk over de bed-prestaties van Hazes jr. en die van hemzelf. Er gaan verhalen dat Johnny tijdens zijn relatie met Chantal behoorlijk naast de pot gepiest heeft. Ook zou Chantal helemaal geen contact meer hebben met de zoon van de grote baas: “Ze zei toen ook al helemaal geen contact meer met hem te hebben, maar dat als hij in de goot ligt en niemand hem wil helpen dat hij Chantal dan mag bellen en ze erover na zou denken of ze hem dan komt helpen“. Tijdens een uitzending van HLF8 met Johnny kwam op het Instagram-verhaal van Chantal plots deze tekst tevoorschijn. We kunnen wel bedenken over wie dit gaat:

Doorgaan met lezen

WOW

Zien: Winnaar en overige BN’ers Masked Singer uitgelekt!

Wij hebben van een betrouwbare bron binnen gekregen wie er nog meer in de pakken schuilt bij het programma The Masked Singer. Sterker nog we weten zelfs al wie er gaat winnen en we weten ook wie er wint bij de oud en nieuw special.

De finalisten voor het nu nog lopende seizoen zullen zijn:

Krokodil – Emma Heesters

Cupido – Jami Loman

Giraffe – Tygo Gernandt

Haai – Onbekend

De winnaar wordt Cupido en daar zit dus Jamai Loman in en op de tweede plek eindigt de Krokodil en dat is dus Emma Heesters.

In de pakken van de oud en nieuw special zitten de volgende bn’ers.

Kerstboom – Nick Schilder

oliebol – Robert ter Brink

Klok – Quinty Trustfull

Sneeuwpop – Glennis Grace

De winnaar wordt de Kerstboom en dat is dus Nick Schilder.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending