Net binnen: Eerste aangifte tegen The Voice-regisseur wegens aanranding
Connect with us

WOW

Net binnen: Eerste aangifte tegen The Voice-regisseur wegens aanranding

Vandaag deed een The Voice-deelneemster officieel aangifte tegen de regisseur wegens aanranding. Het is voor zover bekend de eerste aangifte tegen hem. Ze wilde vorige week al aangifte doen, maar volgens advocaat Sébas Diekstra was dat wegens drukte bij de politie toen niet mogelijk.

Producent ITV Studios laat weten dat ze het onderzoek van het OM en de politie volop steunen. Ook zijzelf voeren een eigen, zogenaamd onafhankelijk onderzoek. De Brabantse ex-deelneemsters heeft hier geen vertrouwen in en nam een advocaat onder de arm.

Handtastelijke regisseur

Tot vandaag waren er nog geen aangiftes tegen regisseur Martijn. In de BOOS-reportage kwamen er vijftien meldingen over hem binnen. Presentator Tim Hofman zei tijdens de uitzending dat Martijn vaker handtastelijk was en ongepaste opmerkingen maakte van seksuele inslag.

Martijn laat in een interview verstaan dat hij zich van geen kwaad bewust is. “Ik ben nog steeds geschokt door de berichten rondom The Voice of Holland en de beschuldigingen die in de media worden geuit. Ik herken deze beschuldigingen niet. Met het oog op het onderzoek dat nu wordt gedaan, zal ik in dit stadium niet reageren in de media.”

Prooi in kooi met roofdieren

De deelneemster die nu aangifte doet verklaarde dat ze zich als een kooi van seksuele roofdieren voelde. De regisseur vroeg haar om haar topje wat lager te trekken, waardoor ze zich heel ongemakkelijk voelde. De vrouw antwoordde dat het om haar zangtalenten ging, maar ze werd keihard uitgelachen. “Jij hebt bepaalde talenten, die moeten we goed in beeld brengen.”

Schaamte

De dame in kwestie wenst anoniem te blijven, omdat ze niet afgeschilderd wil worden als een van de vrouwen die geen nee kon zeggen. “Toch heb ik ook dingen gedaan, die ik achteraf gezien nooit had willen doen en waar ik me nu voor schaam.”

Meest bekeken

‘Linda de Mol ernstig beschadigd’

Een bron laat aan Story weten dat de kans dat de kinderen van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nog samenkomen, erg gering is. Volgens deze bron hebben de kinderen van Linda het helemaal gehad met Jeroen Rietbergen, de man die zij zagen als stiefvader.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer denkt dat Linda en Jeroen de boel voor de gek houden en dat de relatiebreuk vooral voor de bühne is. De Story laat weten dat de mensen in het Gooi dat niet geloven. “De liefde voor Jeroen is echt niet ineens verdwenen”, laat een bekende weten. “Maar door Jeroen terug te nemen zou ze voor het grote publiek veel gezichtsverlies lijden.” Linda is naast dat stukje imagobewaking ook gewoon klaar met Rietbergen, aldus de ingewijde. “Zijn gedrag kan ze nooit en te nimmer goedpraten. Ze hééft hem al een keer vergeven. Maar is nu te ver gegaan. Dat accepteert Linda niet.”

Tevens komt daarbij kijken dat Rietbergen het vertrouwen heeft beschadigd van Linda’s kinderen, de man die zij dus zagen als stiefvader. “Het was Jeroen die Julian de liefde voor muziek bijbracht”, weet de Story. “En voor Noa was Jeroen een grote steun en toeverlaat. Wanneer zij hem nodig had, stond hij klaar.”

Het is dan ook niet vreemd dat alle bizarre onthullingen over hun stiefvader, ontzettend hard zijn aangekomen bij hen. “Voor hen stond hij op een voetstuk. Daar is hij nu behoorlijk vanaf gevallen. Vooral omdat zij vrijwel dezelfde leeftijd hebben als de vrouwen die Jeroen heeft benaderd met appjes en foto’s. Dat komt nooit meer goed. Ze hebben het contact verbroken.” Dit verhaal acht de Story als zeer betrouwbaar. “Op beide socials van hen zijn inmiddels geen foto’s meer met Jeroen te vinden”, aldus het entertainmentblad.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Shownieuws door het slijk vanwege deze schokkende uitspraak over Marco Borsato!

De juicechannels en de traditionele roddelmedia, zoals Shownieuws, staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Marco Borsato is de laatste weken een veelbesproken gast vanwege meerdere beschuldigingen. Bij traditionele media zitten vaak vrienden van bekende Nederlanders die hun banden een beetje warm proberen te houden. Dit zorgt ervoor dat negatief nieuws over een bekende Nederlander vaak lastig te brengen is aangezien dit een band flink kan beschadigen. De welbekende juicekanalen hebben, voor zover wij weten, geen enkele band met de bekende Nederlanders waar ze over schrijven.

Hierdoor worden de BN’ers ook niet gespaard, iets wat schijnbaar wel bij de traditionele roddelmedia aan de hand is. ‘Juicechannel’ heeft dit keer een pittig woordje over het programma geschreven. Ze zeggen onder andere: “Gisteravond bij “Shownieuws” waren de deskundigen weer 100% team Borsato. Zo vonden ze het niet kunnen dat het GelreDome tegels van Marco heeft weggehaald. En Madame Tussauds het wassenbeeld.”

Shownieuws neemt het op voor Borsato!

Shownieuws is wel eerder door het slijk gehaald door verschillende online showbizz-kanalen. Yvonne Coldeweijer en Mediacourant hebben zich ook al eerder uitgesproken omtrent hun banden met BN’ers. Albert Verlinde zegt er onder andere het volgende over: “Het is natuurlijk heel erg ‘in’ om te zeggen: ‘Ja, terecht! Zijn muziek van de radio! Dit moet weg en dat moet weg!’“. Ook Evert Santegoeds geeft zijn mening: “Ja, en Madame Tussauds pakte vorige week ook zijn momentje en die haalde dat wassen beeld weg. Ik dacht: ga eerst maar open en dan zie je het wel. Maar ze waren gewoon dicht, dus dat was een mediamomentje. Dan denk ik: we zien het wel of Marco er nog staat als ze open zijn.“. Veel bedrijven willen hun vingers niet branden aan de veelbesproken artiesten waardoor er rigoureuze stappen gemaakt worden. Dit uit voorzorg en imagobescherming. Swipe onderstaande foto’s waar de ophef om gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Hulpdiensten rukken massaal uit naar woning Barbie

Wat is er nu weer aan de hand met Samantha de Jong alias Barbie? Reality FBI maakt melding van hulpdiensten in haar straat. Het showbizzkanaal weet in ieder geval dat haar nieuwste relatie op de klippen is gelopen.

Onlangs was Barbie nog in de zevende hemel met de liefde van haar leven Robbie Scoep. “Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.”

Vier jaar geleden belandde Barbie al eens in het ziekenhuis na een overdosis drugs. Later ondernam ze nog eens een zelfmoordpoging. In april 2019 probeerde ze dat opnieuw en toen brak ze haar bekken en pols. Michael van der Plas onthulde toen dat Barbie zich al verschillende keren van het leven probeerde te beroven. “Ik weet zeker dat ze haar leven wil veranderen, maar ze heeft de kracht er niet voor.” Later meer…

Doorgaan met lezen

Trending