Net binnen: Gaat niet goed met gezondheid Rachel Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Gaat niet goed met gezondheid Rachel Hazes

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes er even helemaal doorheen zit. Hoewel ze deed of de breuk tussen haar en Klaas Otto haar niks deed blijkt dit toch anders in elkaar te zitten. Ook dat Rachel Hazes moet aanschouwen hoe Monique Westenberg er alles aan doet om Andre Hazes weer voor haar te winnen lijkt Rachel niet veel goeds te doen.

Volgens een insider loopt Rachel Hazes non stop te janken en sluit ze zich op in haar villa. De onverwachte wending van Klaas Otto heeft haar toch gepijnigd. Maar dat niet alleen het is een opstapeling van veel dingen die haar emmer nu hebben doen overlopen.

De ruzie met haar dochter Roxeanne waardoor ze al een lange tijd haar kleinkind niet heeft gezien. Ook van Monique mag ze haar kleinzoon niet zien en dat steekt Rachel enorm. Daarnaast hoopt Rachel nog steeds op een verzoening tussen Andre en haar huidige manager Anne Rose. Maar ook dat valt in duigen, omdat een hereniging van Andre en Monique dichterbij dan ooit is. Daarnaast gaat het met Andre natuurlijk ook niet al te best door zijn verslavingen. Dit alles en het beëindigen van de relatie tussen Rachel en Klaas is Rachel even te veel geworden.

Rachel wil graag aan de buitenwereld laten zien dat het allemaal goed met haar gaat en zet zodra ze een stap buiten de deur doet weer haar glimlach en pokerface op. Maar de mensen om haar heen weten wel beter.

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou deze twee bekende dames aan de haak hebben geslagen

De laatste tijd is het stil omtrent Marco Borsato. Na de drama van the Voice heeft de zanger niet veel meer van zich laten horen. Opvallend is dat Leotine na het incident haar achternaam heeft veranderd.

Wel heeft de zanger deze twee dames aan de haak geslagen.

Achternaam

Afgelopen maand heeft de familie aangekondigd een gezinsuitbreiding te hebben. Geen nieuw kind, maar een lieve puppy. Tijdens een Q & A met de Jada vertelt ze via een Instagram story, “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters. Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen maar die naam is al bezet door een account die niet meer wordt gebruikt. Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van die naam kunnen opvragen!”

Opvallend

Het is opvallend om te zien dat de roddel vooral om het gezin gaan ipv dat ze direct over Marco gaan. Op de cover van de Story is Marco te zien met twee nieuwe vrienden aan de haak zou hebben geslagen. “Terwijl Leontine voor zichzelf kiest. Marco’s liefdescarrousel met ex vriendin Denise en… Sandra Schuurhof” Dit staat op de voorpagina.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de knappe vrouw van Hugo de Jonge op foto

We leerden Hugo de Jonge de voorbije jaren kennen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ondertussen heeft hij een nieuwe baan en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hoewel hij verschillende functies uitoefende, is er toch ook een constante in zijn leven. En dat is zijn vrouw Mireille.

Hugo stapte op 15 oktober 1999 in het huwelijksbootje met Mireille. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1995 waren ze officieel een stelletje. Het koppel zat toen in de vijfde klas. En sinds dat ogenblik zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. In een gesprek met Story onthulde Hugo dat Mireille zijn eerste en grote liefde was. Enkele jaren nadat ze getrouwd waren, volgde er gezinsuitbreiding. Mireille en Hugo hebben twee kinderen: dochter Sarah en zoon Ismael. De twee kinderen gaan naar de middelbare school. En wat doet Mireille voor de kost? De vrouw is maatschappelijk werkster op twee scholen.

Auto-immuunziekte
Mireille verklapte aan Art Rooijakkers in Rooijakkers Over de Vloer hoe hun liefde open bloeide. Ze lijdt aan een chronische auto-immuunziekte. Daardoor lag ze tijdens haar eindexamenjaar lange tijd in het ziekenhuis. De attente Hugo nam toen cassettebandjes op om Mireille een hart onder de riem te steken. “Maar jij had toen nog een vriendinnetje”, vertelt Mireille. “We hebben het wel heel keurig gedaan hoor!”

Bij Mireille sloeg de vonk snel over, maar ze wist niet of Hugo dezelfde gevoelens had. “Hij is een beetje een allemansvriend, altijd al geweest.” Korte tijd later begonnen ze toch te daten en tot op de dag van vandaag hebben ze een gelukkig huwelijk.

Verrassingen
Mireille zegt dat het de voorbije twintig jaar nooit saai is geweest. Toen haar man coronaminister werd, stond hun wereld op hun kop. “Ik ken hem al sinds mijn 17e. We zijn nu allebei 43, en als ik dan bedenk wat voor banen hij gehad heeft… In die zin is Hugo een man vol verrassingen”, vertelde Mireille eerder.

Kiekjes
Hugo trakteert zijn volgers af en toe op een kiekje van hemzelf en vrouw Mireille. Zo zijn er foto’s van na een rondje hardlopen. En zelfs na een zware sportieve inspanning ziet ze er nog altijd schitterend uit.

Voor het overige probeert Hugo zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. Dat is nog meer het geval na zijn tijd als coronaminister. Hugo kreeg te maken met online en offline dreigementen. Daarover onthulde Mireille: “De bedreigingen zijn aan de orde van de dag: op social media, maar ook per post. […] De coronacrisis brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. Dat went natuurlijk nooit. Gelukkig ervaren we óók veel steun.”

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Veel woede om fashion-shoot Katja Schuurman: ‘In sloppenwijk van Zanzibar’!

Katja Schuurman heeft een fashionshoot gehouden in Zanzibar voor Floris van Bommel. Op de site van het schoenen merk valt het volgende te lezen over de samenwerking: “Katja en Floris organiseerden een vergadering op Zanzibar en al hun schoenenbaby’s mochten mee.” Echter vallen veel mensen over de gekozen locatie van de shoot. Floris zelf heeft het volgende over de locatie te melden: “Om deze zomerse schoenen op een passende locatie uit te proberen vloog ik met Katja naar Zanzibar.

De styliste die voor de fotoshoot mee zou gaan mocht op het laatste moment niet mee vanwege een corona besmetting. Er was natuurlijk wel een plan qua styling, maar de echte beslissingen worden altijd pas op locatie genomen. En zo gebeurde het dus dat Katja naar eigen inzicht onder een mega grote theatrale blauwe galajurk (ze werd niet heel boos toen ik haar Pino noemde…) het paar sneakers aantrok.”

Katja Schuurman in galajurk naast kindjes zonder schoenen!

Op Twitter regent het inmiddels kritiek op de foto’s van het stel. Zo valt er te lezen onder een foto: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” Een ander stelt de vraag bij diezelfde foto: “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” Op een andere foto staat Katja in een schitterende galajurk op een stoffig wegje. Hierbij stelt iemand: “Ook lekker op de scooter naast een man met een brakke fiets en een jerrycan onder de snelbinders. Heerlijke shoot, niks meer aan doen.” Een ander zegt het volgende over de shoot: “Er is dus een moment geweest dat ze allemaal zeiden: ‘Ja dit is echt een top plan! Gaan we doen!’” Iedereen is het er in ieder geval over eens: “Fout-award vd week gaat naar Katja en Floris!” Alle foto’s plus de kritiek hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending