Net binnen: Gezinsuitbreiding voor Yolanthe Cabau!
Connect with us

Celeberties

Net binnen: Gezinsuitbreiding voor Yolanthe Cabau!

Het lijkt erop dat er gezinsuitbreiding is bij Yolanthe Cabau. Jasmina Stoffels, die nog altijd veel bij Yolanthe in Los Angeles te vinden is, deelt een foto van het nieuwe gezinslid.

Yolanthe Cabau maakt er geen geheim van een groot gezin te willen. Maar omdat ze geen man in haar leven heeft, blijft Xess voorlopig in ieder geval nog enig kind. Xess is dol op dieren en daarom vond Yolanthe het vermoedelijk tijd worden om hem een huisdier te geven.

2000 dollar

Op een foto die Jasmina in Instagram Stories deelt, is een Bengaalse kat te zien. De Bengaal is zo gefokt dat het dier eruit ziet als een wilde kat maar het gedrag heeft van een huiskat. Een prachtige kat, maar de prijzen voor zo’n beestje liegen er niet om. In Amerika liggen de prijzen voor het ras rond de 2000 dollar.

Even lijkt het erop dat de kat van Jasmina is, maar eerdere Stories wijzen erop dat Jasmina momenteel bij Yolanthe in Los Angeles verblijft.

Samen de nacht doorbrengen

Daarnaast is Jasmina elke maand wel te vinden in één van de vele Europese steden of ergens in Amerika. Een kat hebben is dan natuurlijk niet handig. Yolanthe vliegt soms terug naar Nederland, maar is het meest te vinden in Los Angeles. Xess gaat daar inmiddels ook naar school dus de twee zullen niet snel weer voor een lange periode op een andere plek verblijven.

Het nieuwe gezinslid lijkt al helemaal gewend te zijn in huize Cabau. Op de foto die Jasmina deelt ligt ze samen met het dier op bed. Op dit moment is het nacht in Los Angeles, dus hoogstwaarschijnlijk brengen Jasmina en Yolanthe samen de nacht door.

Celeberties

Arrestatie op snelweg A2: ‘John van den Heuvel ontsnapt aan moordaanslag’

De arrestatie op de A2 vanmiddag volgde op een dreigende situatie rond misdaadjournalist John van den Heuvel, die wordt beveiligd door de politie. Dat zeggen meerdere politiebronnen tegen deze site.

Van den Heuvel reed op de A2 toen er een verdachte situatie ontstond. ,,Het leek alsof hij werd klemgereden of achtervolgd, dus is er alarm geslagen”, zegt een politiebron. ,,Dienst Speciale Interventies heeft een Audi van de weg gehaald.” Eén persoon is aangehouden. Volgens een andere politiebron is de arrestant iemand met criminele antecedenten op zijn naam. Ook zouden motoren op de snelweg zijn gezien, die met hoge snelheid zijn weggereden.

,,Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen”, reageert Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel desgevraagd. ,,De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.”

De afdeling voorlichting van de politie werkt aan een nieuw persbericht over het incident. Op Twitter sprak de Landelijke Eenheid vanmiddag over een ‘verdachte situatie’.

Extra bewaking

Na het incident is Telegraaf-journalist Van den Heuvel volgens politiebronnen overgebracht naar Driebergen, waar het hoofdbureau van de Landelijke Eenheid is gevestigd. ,,Dat was op dat moment de dichtstbijzijnde veilige plek.” Op dat terrein is deze middag extra bewaking aanwezig. Voor de deur staan agenten met automatische vuurwapens en kogelwerende vesten geposteerd. Ook is er een politiehelikopter geland.

Het incident op de A2 leidde tot een verkeersinfarct. Volgens de verkeersinformatie van de ANWB bedroeg de vertraging door de file van Amsterdam naar Utrecht begin van de middag anderhalf uur. Inmiddels zijn alle rijstroken vrijgegeven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Koning Willem Alexander woedend vanwege nieuw gelekt schandaal!”

Willem Alexander en Maxima zijn de afgelopen jaren flink vaak in het negatief nieuws terecht gekomen. Het koningspaar is meerdere malen betrapt op het niet naleven van de coronamaatregelen. Nu.nl heeft er zelfs een jaaroverzicht van gemaakt. Dit werd geschreven toen het nieuws over de uitbundige verjaardag van Amalia naar buiten kwam.

De verjaardag waar volgens De Telegraaf zo’n 100 mensen aanwezig waren. Nu.nl schreef destijds over de verschillende andere slippers, zoals de foto waar geen afstand gehouden werd met een Griekse restauranteigenaar. Ook staat de vakantie naar Griekenland tijdens de lockdown nog vers in het geheugen. Maar bij al deze schandalen lijken we nu weer eentje bij gevoegd te kunnen worden. Deze slipper komt echter niet van het koninklijke gezin zelf, maar wel uit de familie. Weekblad Story schrijft namelijk dat broes Constantijn en Laurentien op een geheime skivakantie zijn met het gezin.

Vrees voor woedende Willem Alexander!

Ook schrijft het blad dat dit mogelijk een reden kan zijn voor een flinke ruzie. Op de kaft van de nieuwste uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste corona-blunder!” Het lijkt er dus op dat de koning ook niet van dit uitstapje wist. Dit terwijl reizen naar veel skigebieden afgeraden wordt door de overheid. Hiermee laat het koningshuis volgens velen weer blijken dat zij het niet zo nauw hoeven te nemen met de regeltjes. Hieronder de foto en de andere corona-blunders van het koningshuis!

View this post on Instagram

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw: Decolleté Eva Jinek zorgt voor heel veel afleiding bij de kijkers!

De uitzending van Jinek maakte gisteravond veel los bij haar kijkers. Zowel mannelijk als vrouwelijk Nederland had een sterke mening over het – volgens de kijkers – nét iets te diepe decolleté van Eva Jinek. Op Twitter lieten kijkers weten dat de gasten en gespreksonderwerpen niet te volgen waren, vanwege het v-hals topje van Eva. Overdreven of terecht? Het internet ging los.

Té diep

In de uitzending droeg Eva een v-hals top met een colbertje eroverheen. Een prima outfit voor een talkshow, maar volgens sommige kijkers nét iets te diep uitgesneden. Quotes als “Eva, calm your tits please” en “Gelukkig leiden haar boobies helemaal niet af…” doken op Twitter op.

Overdreven

Niet iedereen is het hier mee eens. Volgens veel kijkers moeten alle ‘jankerds’ niet zo zeuren en zijn deze negatieve berichten een bewijs van ‘vertrutting.’ Vertrutting betekent dat er op steeds meer plekken, minder zou mogen. Twitteraars die Eva haar decolleté omarmen laten dit dan ook duidelijk weten met reacties als: “Doe niet zo truttig mensen. Eva heeft een prachtig decolleté.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending