NET BINNEN: Gordon adopteert weesje in Dubai
Connect with us

WOW

NET BINNEN: Gordon adopteert weesje in Dubai

Gordon liet het zich eerder al eens ontvallen, maar nu krijgt hij eindelijk gezinsuitbreiding. De presentator heeft er immers een nieuw hondje bij. Met Rocco heeft Gordon dus een nieuw vriendje voor buldog Toto.

En zo wordt het nog een drukke bedoening in zijn flat in Dubai. Hij stelt Rocco voor met een reeks foto’s en filmpjes op Instagram.

Gezinsuitbreiding

“Gezinsuitbreiding! Hier is ROCCO!! Vernoemd naar de Italiaanse p*rn*ster Rocco Sifreddi!”, schrijft Gordon. Uit een video blijkt dat Rocco en Toto het meteen uitstekend met elkaar kunnen vinden.

Een jaar geleden nam de presentator Toto onder zijn vleugels. Op een speciale Instagram voor zijn hondje kunnen de fans hun avonturen op de voet volgen. Na zijn verhuis naar Dubai leek het er even op dat Toto in Nederland zou achterblijven. Enige tijd later bleek ook Toto vier pootjes aan grond gezet te hebben in het Arabische emiraat.

Meest bekeken

Andre Hazes terug in Nederland en in grote problemen

Andre Hazes is samen met zijn vriend vanochtend geland op Schiphol. De twee hadden een korte vakantie gehouden in Las Vegas wat helemaal uit de hand is gelopen.

Veel mensen begrepen sowieso niet wat Andre in Las Vegas deed. Het is namelijk niet echt een plek waar je wilt zijn als je een drank en drugs verslaving hebt. En blijkbaar had Andre zichzelf ook niet onder controle, want hij verviel weer is zijn oude gedrag. Andre werd namelijk zuipend gespot in het gezelschap van een aantal dames.

Dit nieuws bereikte Monique ook en Monique liet aan haar vriendinnen weten helemaal klaar met Andre te zijn. Het moet nog blijken of Monique haar woord houdt en niet weer trapt in Andre zijn praatjes.

Het is opvallend dat Andre terug naar Nederland is gekomen, want Andre zou ook nog naar Florida gaan om daar een deel van de docu op te nemen. Wellicht gaat dat niet meer door, omdat dit stond gepland om te doen samen met zijn moeder Rachel. Maar de twee kregen ruzie en waarschijnlijk zijn de plannen gewijzigd.

Ook schijnt Andre woest te zijn op zijn omgeving, omdat iemand continue dingen lekt naar de media. Zo was zijn trip naar Las Vegas al een week voordat hij daadwerkelijk ging bekend in de media. Andre schijnt zelf zijn neef Djarno, zijn moeder Rachel of Monique ervan te verdenken expres dingen naar de media te lekken. Wie van de drie het is komt vast boven water drijven.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

CEO BioNTech: ‘Zelfs 3 prikken niet genoeg om omnicron te stoppen’

Ugur Sahin, CEO van farmareus BioNTech, zegt dat zelfs wie drie prikken heeft gehad, nog altijd Covid kan doorgeven.” Toch noemt hij de resultaten uit Zuid-Afrika en Engeland ‘geruststellend’.

“Voorlopige gegevens uit het Verenigd Koninkrijk tonen een werkzaamheid van ongeveer 70 procent na de derde dosis en van ongeveer 20 tot 40 procent na de tweede dosis”, legt hij uit aan de Franse krant Le Monde. Een nieuwe studie van het Imperial College toont echter aan dat dat cijfer onder de 20 procent zakt.

Ernstig ziekteverloop

Uit de Zuid-Afrikaanse gegevens blijkt wel dat de vaccins goed beschermen tegen hospitalisatie en een ernstig ziekteverloop. De CEO wacht nog wel op Britse cijfers omdat de controlegroep in Zuid-Afrika vanwege eerdere besmettingen wellicht beter beschermd is. Momenteel is 70% van de Zuid-Afrikanen goed beschermd tegen een zwaar ziekteverloop. Volgens Sahin is dat dus een lichte onderschatting.

Omnicron

Zijn vaccins alleen zullen echter niet genoeg zijn om de omnicron variant te stoppen. “Zelfs wie drie keer gevaccineerd is, kan de ziekte nog doorgeven.” Daarom vindt hij het belangrijk om mensen te testen. Zelfs van personen die een boosterprik kregen, vooral dan in de omgeving van kwetsbare personen. Tegen maart zullen ook zij de eerste omnicron-vaccins gaan leveren, zij het na goedkeuring door de autoriteiten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg is opnieuw ten huwelijk gevraagd!

In Nederland zijn de geruchten betreft Monique Westenberg, André Hazes en Sarah van Soelen van links naar rechts aan het vliegen. De ene dag wordt er gesuggereerd dat de zanger misschien toch nog wel bij Sarah terug zal komen. Er wordt immers een levensgroot interview in Beau Monde geplaatst waar het over niets anders dan dat lijkt te gaan. Maar aan de andere kan zien we de moeder van zijn kind hinten op terugkomsten van de zanger.

We hebben meerdere beelden van hem gezien in het verhaal op Instagram van Monique en niet bij Sarah. Ook zijn er verschillende bronnen die hebben laten weten dat de zanger daar zelfs met enige regelmaat blijft slapen. De zanger is er vandaag de dag eventjes tussenuit met een vriend. Hij zou naar Amerika zijn gegaan, Las Vegas om precies te zijn. Maar waar zal hij de aankomende kerstdagen vertoeven?

Monique Westenberg opnieuw huwelijksbootje in met André?

In België schijnen de roddelbladen meer te weten over de huidige situatie tussen Monique en André. Onder andere ‘Showbizz24’ en ‘Primo’ laten weten dat de zanger na zijn vermeende behandelingen toch weer is in gaan zien dat Monique “de ware” is. Zo valt er het volgende te lezen: “Door zijn behandeling is André voor de zoveelste keer gaan inzien dat Monique toch de ware is.” Showbizz24 schrijft het volgende over een mogelijk huwelijksverzoek: “Volgens bronnen dicht bij de zanger zou André ook al hebben laten vallen dat hij haar opnieuw ten huwelijk wil vragen. Dat schrijft Primo. Of Monique opnieuw ‘ja’ zal, na een eerste verloving op 12 december 2020, is nu de vraag.” Hieronder meer betreft “de plannen” van André met Monique:

Doorgaan met lezen

Trending