Net binnen: Grote zorgen om uitbraak nieuwe coronavariant: Nóg besmettelijker
Connect with us

WOW

Net binnen: Grote zorgen om uitbraak nieuwe coronavariant: Nóg besmettelijker

In China is een nieuwe variant van het coronavirus ontdekt. Het gaat om een variant van omikron, die nóg besmettelijker is. De Chinese overheid doet er alles aan om verspreiding te voorkomen.

Subtype
De nieuwe variant is vastgesteld bij een patiënt in Suzhou, een stad ten westen van Shanhai. Dit meldt De Telegraaf. De autoriteiten zijn zeer bezorgd en verklaren dat dit subtype tot dusver nog nergens anders ter wereld is vastgesteld.

Geen symptomen
Vandaag telde China maar liefst 13.146 nieuwe besmettingen. Dat is feitelijk heel weinig op een absurd grote bevolking van 1.4 miljard mensen. Daarnaast is het ook nog zo dat 88 procent van de positief geteste mensen geen of nauwelijks symptomen vertoont.

Lockdown
Het land slaat een beetje door in de coronagekte, zo lijkt het. Inwoners van Shanghai zouden aanvankelijk een paar dagen in lockdown moeten, waarbij de stad verdeeld werd tussen oost en west.

Toen de westerlingen aan de beurt waren, kregen de oosterlingen echter te horen dat zij hun huizen niet mochten verlaten. Zij zitten momenteel al meer dan twee weken in isolatie en moeten test na test doen. Een test weigeren? Dan wacht de gevangenis.

WOW

Toestand Peter Gillis verslechtert in het ziekenhuis: ‘Zorgwekkend’

Realityster Peter Gillis werd vorige week met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Er werd vastgesteld dat hij last had van een te hoog suikergehalte. Doktoren zijn er blijkbaar toch niet helemaal gerust op, want gisteren moest de Massa is Kassa hoofdrolspeler wederom naar het ziekenhuis.

MRI-scan
Gillis moet een aantal onderzoeken ondergaan, waaruit moet blijken of er misschien toch niet meer aan de hand is. Zo wordt zijn hersenactiviteit gemeten en moet hij in de MRI-scan.

Tegenover Shownieuws laat Peter weten dat een MRI-scan apparaat angstgevoelens bij hem oproept. Dit omdat hij een keer heeft klemgezeten in zo’n apparaat. Ditmaal heeft Gillis weinig te vrezen, hij wordt in een apparaat geschoven mensen met een maatje meer.

De resultaten van de onderzoeken zijn nog niet bekend, maar Peter Gillis is in de tussentijd alvast begonnen met gezonder leven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex van Angela Groothuizen klapt uit de school over “bedprestaties”!

Angela Groothuizen liet eerder dit jaar al weten aan het Tinderen geslagen te zijn. Dit liet Groothuizen in februari aan Nouveau weten: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben. Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers.”

Inmiddels weten we ook dat 62-jarige zangeres niet meer op Tinder zit maar wel nog de vruchten hier van plukt. In ‘Vrouw’, van De Telegraaf, laat Groothuizen weten meerdere liefdes te hebben: “Inmiddels ben ik al een half jaar van Tinder af. Maar ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden. Friends with benefits, zeg maar. Dat zijn er momenteel drie. Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt.” Een bezige dame dus.

Angela Groothuizen geniet van single leven!
Groothuizen steekt het dus niet onder stoelen of banken dat ze een druk liefdesleven heeft. Dat is natuurlijk ook helemaal prima, de zangeres heeft een lange tijd liefdesverdriet gehad na haar vorige break-up. Groothuizen vertelde destijds: “Ik heb echt een halfjaar gehuild. Maar toen dacht ik: ik wil gewoon leuke mannen leren kennen.” Een behoorlijk positieve wending dus. Echter wordt dit natuurlijk ook uitvoerig besproken in praatprogramma’s. Een beter praatprogramma om dit onder de loep te nemen dan Vandaag Inside is er natuurlijk niet. Johan Derksen zou een vriend hebben die ervaringen met Groothuizen heeft. Derksen liet volgens roddelsite ‘GlamGlam’ het volgende weten: “In bed werd het echter een grote teleurstelling. Hij had nog nooit met zo’n passieve vrouw het bed gedeeld. Dus wie nog fantasie heeft over een stoeipartij met Groothuizen weet wat hem te wachten staat!” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Is dit het einde van doodzieke Rob de Nijs (79)’

Rob de Nijs. De 79-jarige zanger is vanuit het ziekenhuis overgebracht naar een revalidatiecentrum om daar verder aan te sterken. Dat heeft zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter laten weten aan Shownieuws.

De Nijs werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis, nadat Henriëtte hem thuis bewusteloos aantrof. De zanger, die aan parkinson lijdt, bleek het coronavirus onder de leden te hebben en had een veel te lage bloeddruk en hartslag.

Het geplande afscheidsconcert van De Nijs in de Ziggo Dome, dat 10 april zou plaatsvinden, is hierdoor uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend, maar wordt volgens de zanger snel geprikt.

De zanger kondigde in 2019 aan dat hij het podium vaarwel zou zeggen en bracht in 2020 zijn laatste album ‘t Is Mooi Geweest uit. Vorig jaar nam De Nijs al afscheid van zijn Belgische fans met een concert in Antwerpen.

Doorgaan met lezen

Trending