Net binnen: Hans Klok stapelverliefd op Gerard Joling
Connect with us

Celeberties

Net binnen: Hans Klok stapelverliefd op Gerard Joling

Eindelijk biecht Hans Klok het op: hij was stapelverliefd op niemand minder dan Gerard Joling. Hoewel hij nog een relatie had, was hij met Geer op tournee. Hans zegt: “Ik vond het zo’n leuke en charmante man.”

Iedereen weet dat ze twee handen op één buik waren. Maar wat er zich achter de schermen afspeelde, hielden ze angstvallig geheim. Nu geeft Hans Klok eindelijk toe dat hij stapelverliefd was op de zanger.

Helemaal niet netjes

Klok had toen nog wel een relatie met Frank. Hij geeft dan ook ruiterlijk toe: “Helemaal niet netjes dus. Ik vond het zo’n leuke en charmante man, dus toen kwamen er verliefde gevoelens.”

Toen de twee samen te gast waren bij de show ‘Hoge Bomen’ van Jeroen van der Boom draaiden ze niet langer rond de pot. Daar gaven ze toe dat ze een affaire hadden en het bed met elkaar deelden. Op dat moment leek het erop dat ze gewoon friends with benefits waren, maar nu bekent Hans dat er ook gevoelens waren.

De magiër is echter tot het besef gekomen dat ze niet bij elkaar passen. “Maar hij is een hele goede vriend. Financieel gezien staat hij altijd voor me klaar, maar daar ga ik nooit op in. Ik vind dat mensen vaak gebruik van hem maken”, vertelt Klok in Weekend.

Celeberties

Kinderen van Marco en Leontine blij dat ouders weer samen zijn

Onlangs kwam aan het licht dat Marco Borsato en Leontine opnieuw aan het daten zijn geslagen. Het ex-koppel had vorig weekend zelfs een romantisch weekendje. Zij zijn niet de enigen die in de zevende hemel zijn. Ook hun kinderen kunnen hun geluk niet op.

Marco Borsato verklapt aan RTL Boulevard hoe het weekend was. “Geloof me, ik heb een fantastisch weekend gehad.” De fans hopen natuurlijk vurig dat er nog veel meer zo’n weekenden gaan volgen.

Nog heel pril

De zanger beseft dat hij nog niet te hard van stapel mag lopen. Hij vervolgt: “Maar nogmaals: we hebben de vorm losgelaten. Iedereen wil van alles weten, dat was ook al toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Toen werden we ook al gebombardeerd en benoemd tot ideaal paar.” Omdat Marco dit wil vermijden, is hij nu heel voorzichtig in zijn uitspraken. “Het is allemaal heel pril, heel voorzichtig en wil er vooral niet teveel druk op leggen.”

Natuurlijk wil iedereen ook weten over hoe hun kinderen erover denken. Zijn ook zij gelukkig met de prille hereniging? “Wat denk je? Natuurlijk!”, zegt de zanger uitgelaten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Chantal Janzen maakt het nóg bonter, trekt jurk omhoog tijdens Songfestival!

Chantal Janzen is voor Nederland toch wel de hoofdrolspeelster in het Eurovisie Songfestival. Niet alleen om hoe Chantal is als presentatrice, want ze doet het geweldig. Maar ook om hoe ze erbij liep tijdens de halve finale. Twitter leek bijna te ontploffen door de reacties over haar jurk en wat daar allemaal door te zien was.

Mocht je dat nog even rustig terug willen kijken dan begrijpen we dat best. Je kunt alle foto’s via de link onder de onderstaande alinea terugvinden. We zijn benieuwd wat haar outfit gaat zijn wanneer de finale van het Songfestival gehouden wordt waar ook Nederland mag optreden.

Chantal Janzen laat microfoon zien!

In ieder geval is Chantal niet de doorsnee presentatrice van het Songfestival, en dat laat ze hier even zien. Wanneer je je afvraagt waar ze haar microfoon en bijbehoren precies laat, dan weet je dat vanaf nu. Niet dat daar iemand naar heeft gevraagd, maar ook dát laat de presentatrice weten. Ze wil het gewoon graag even laten zien! Ze schrijft er het volgende bij: “NOBODY: Where do they put their microphone -belts at Eurovision? ME: 👆🏼

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg op date op Ibiza: ‘De beste in jaren!’

Waar André Hazes (27) en zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen naar Ibiza gingen om hun liefde te bezegelen, ging zijn ex Monique Westenberg (43) voor een andere bijzondere date. Want haar zoontje is en blijft voor nu de enige man in haar leven.

Monique heeft zich helemaal mooi opgedoft voor dit uitje en ziet eruit om door een ringetje te halen. Ze schrijft dan ook: ‘I had a date ♡︎.’

Tekst gaat verder onder de post.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

‘Geen betere date’
Volgers geven Westenberg groot gelijk dat ze even lekker geniet met haar zoontje Dré. ‘❤️!! De mooiste dates ’, laat Lucy Woesthoff achter. Een andere volger merkt op: ‘Je kunt geen betere date hebben, je hebt goud.’ Ook is nog te lezen: ‘Liefde, liefde en nog eens liefde❤️’ en ‘Volgens mij de beste in jaren! ❤️❤️’

Ibiza
Vlak nadat André terugkwam van zijn liefdesvakantie op Ibiza, vertrok Monique naar het zonovergoten eiland. De blondine is er tussenuit met haar zoontje Dré, die daar ook meerdere zwemlessen van Children of the water volgt. Ze is inmiddels bevriend geraakt met eigenaresse van de zwemschool, Zoë van Straalen. Op Instagram Stories was te zien dat Monique en haar zoontje ook buiten de zwemlessen met Zoë optrekken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending