Net binnen: Melissa Kremer van ‘Mijn kwaad bloed’ op 25-jarige leeftijd overleden
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Melissa Kremer van ‘Mijn kwaad bloed’ op 25-jarige leeftijd overleden

Nederland leerde Melissa Kremer kennen van haar boek ‘Mijn kwaad bloed’. Melissa, die aan acute leukemie leed, is overleden op 25-jarige leeftijd. Dat is bekendgemaakt op haar Instagrampagina.

Het bijschrift bij een ontroerend gedicht leest: “Ze is er niet meer, ze is een ster. Ze is een ster aan de hemel. Onze lieve, dappere Melissa zal voor altijd in onze gedachten zijn. Ze laat iets onbeschrijfelijk groots na, ontelbare lichtpuntjes voor jou en mij.”

Bas Smit zwaar aangeslagen

Bas Smit, die zich altijd inzette voor Melissa en haar het eerste exemplaar van haar boek overhandigde, is kapot van verdriet. Hij deelt het bericht van haar overlijden en schrijft: “Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn. Tot het einde zo hard geknokt! Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. Melissa zal altijd ons lichtpuntje aan de hemel zijn. Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden.”

Enkele dagen geleden liet Bas Smit nog weten dat Melissa een loodzware tijd doormaakte en zwaar moest knokken. Volgers maakten zich al zorgen dat het zo stil was op haar Instagrampagina.

Mijn kwaad bloed

Haar boek ‘Mijn kwaad bloed’ met gedichten en verhalen was een droom die uitkwam voor haar. Ze gaf aan hiervoor eindeloos dankbaar te zijn. De helft van de opbrengst van haar boek gaat naar onderzoek tegen kanker. Melissa vertelde eerder over haar boek: “Het is heel klote dat ik er straks niet meer ben, maar het doel is mijn gezin en hematologie financieel te steunen en met dit boek kan ik dat.”

Celeberties

Slecht nieuws: André Hazes (27) verdrietig en doodongelukkig

Afgelopen zaterdagavond kon Story de eerste foto’s maken van André Hazes (27) en zijn steun en toeverlaat Sarah van Soelen (25), na de bekendmaking van zijn breuk met Monique Westenberg (43), de moeder van zijn zoontje André (4) en de vrouw met wie hij zich medio december vorig jaar verloofde.

De onthulling van Story dat André weg is bij Monique en momenteel elders woont, leek voor hem geen moment te vroeg te komen – de zanger kon zijn ‘opgelegde’ leven thuis amper nog aan. Met alle goede bedoelingen en een grenzeloze inzet probeerde André het afgelopen jaar de gezinsvader te worden die vooral Monique zo graag thuis aan tafel en op de bank had, maar het zat er gewoonweg niet in.

Doodongelukkig
André werd doodongelukkig in de rol die hij met alle liefde wilde spelen, maar die steeds verder van zijn ware gevoel af kwam te staan. Als hij zichzelf niet wilde verloochenen, moest hij de knoop doorhakken en een eind maken aan de verloving die hij toch in de eerste plaats had gegund aan Monique, die het nodige te verduren kreeg in haar leven met de razend populaire zanger.

Innige band
De laatste tijd voerde André veel gesprekken met Sarah, stiefdochter van een goede bekende van de zanger. De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, en de energie en hoop die zij daarbij uit elkaar haalden, gaf hen kracht om de toekomst in positiviteit tegemoet te zien. Er werd een innige band gesmeed, die volgens André vooralsnog niet heeft geleid tot een intieme relatie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Harry bracht dansende Beatrix in extase: ‘Ze liet haar heupen helemaal wiegen’

Het is weinigen gegeven oud-vorstin Beatrix in het openbaar in vervoering te brengen, maar musicus Harry Sacksioni (70) lukte het. Dit is zijn verhaal!

Toen prinses Beatrix nog koningin van ons land was, was ze in 2007 aanwezig bij de opening van een natuurbrug bij Hilversum. Ter ere van die gelegenheid was musicus Harry Sacksioni gevraagd een optreden te verzorgen. Helaas voor Harry was Beatrix verlaat, waardoor ze zijn optreden dreigde te missen.

Swingen
Enigszins teleurgesteld begint Harry aan zijn laatste nummer. ‘Ik speel, en plotseling gaan midden in dat nummer de deuren achter in de zaal open: en ja hoor, daar is de koningin! Ze loopt voor haar gevolg uit, het middenpad van de zaal op. Iedereen in de zaal gaat staan terwijl ik blijf doorspelen. Ze loopt nu precies in mijn gezichtsveld, en onder het spelen kijk ik haar aan. Zij kijkt mij aan, ze hoort ondertussen mijn muziek en blijkbaar vindt ze het nummer zo swingend dat ze, geloof het of niet, volledig buiten het protocol om, midden in het pad opeens haar heupen laat wiegen en haar armen laat zwaaien op de maat van de muziek!

Knipoog
Je voelt dat de koningin met haar dansende heupbewegingen de ban van de ‘stille zaal’ heeft doorbroken! Zij, haar gevolg en het publiek in de zaal gaan zitten en als klap op de vuurpijl geeft ze me, als ze net zit, met een grote glimlach een knipoog! Mijn dag kan niet meer stuk!’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Katja Schuurman laat haar memmen bijna uit haar jurkje kletteren

De 44-jarige Katja Schuurman is al decennialang op televisie te zien.

Haar doorbraak kwam met haar rol als Jessica Harmsen (1994-1999) in de tv-soap Goede tijden, slechte tijden.

Ook vormde ze met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen de meidengroep Linda, Roos & Jessica, waarmee ze in 1995 de nummer 1-hit Ademnood maakte

Katja Schuurman heeft een bijnaam voor haar…
“Het valt me op dat modellen vaak zo sip kijken. Kan ik ook! Maar Ollie en Bollie (zoals Sammie ze noemt) hangen er wél vrolijk bij.”

Doorgaan met lezen

Trending