Net binnen: Monique Westenberg heeft relatie met Tino Martin
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Monique Westenberg heeft relatie met Tino Martin

André Hazes springt van vrouw naar vrouw en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Zijn ex-verloofde Monique is heel anders: zij heeft maar één grote liefde in haar leven en dat is haar zoontje André. Of is er toch nog iemand anders?

Oogje op elkaar?

Shownieuws weet dat er opnieuw geruchten rondgaan over een liefde tussen Monique en Tino Martin! En dat terwijl de volkszanger voor zover bekend nog steeds gelukkig is met zijn vriendin Kimberly.

Het gerucht over de ontluikende liefde tussen Monique en Tino stak voor het eerst de kop op in 2019, toen Monique en André Hazes uit elkaar gingen en de jonge volkszanger verder ging met Bridget Maasland. Uiteraard was van het gerucht niets waar. Toch wordt nu opnieuw beweerd dat Monique en Tino een oogje op elkaar hebben.

Volgers reageren op berichten van Tino op Instagram onder andere met: ,,Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Reactie Kimberly

Ook Kimberly reageert op het gerucht, die er gelukkig smakelijk om kan lachen en haar vriend niet meteen verdenkt van vreemdgaan. ,,Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique”, schrijft zij.

Bron: Shownieuws

Meest bekeken

Sarah van Soelen blijft Monique keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor. Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique. Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

Sarah van Soelen pest Monique

Pesterijen over en weer

Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Je kunt er ook niet omheen dat de vrouwen bijzonder veel op elkaar lijken. Oordeel zelf maar op basis van de onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Vriendin (25 jaar) Temptation Island-verleider plotseling overleden

De vriendin van voormalig Temptation Island-deelnemer Karim Leone is maandag plotseling overleden. De 24-jarige Vlaming, die vier jaar geleden te zien was als verleider in het tv-programma, vertelt op sociale media ’gebroken’ te zijn. „Er gaat een stukje leven van mij mee met jou.”

Bij een reeks foto’s en video’s waarop hij te zien is met Clarissa Bruno (25), schrijft Karim: „Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles! Alles staat plots stil voor mij. Ik ben gebroken door jouw liefde en onze band die wij hadden samen. Er gaat een stukje leven van mij mee met jou.”

Een paar uur later deelt Karim wederom een foto van de twee samen: „Ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren. Je bent zó speciaal voor mij en vele anderen. Zie je in de hemel, lieve schat!”

Clarissa’s vader Giuliano Bruno, uitbater van restaurantketen Giuliano en de Bruno-tankstations, laat aan het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws weten ’zeer te zijn aangeslagen’ door het plotselinge overlijden van zijn dochter. „De familie Bruno wenst dit verlies in familiale kring te verwerken, maar dankt iedereen voor het medeleven en de vele rouwbetuigingen.”

Bron: Telegraaf

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker!

De tv-show ‘First & Last’ gepresenteerd door Martien en Britt lijkt kijkers te verliezen. Na een behoorlijke portie kritiek, dalen de kijkcijfers nu voor een tweede keer op een rij.

Onder Martien zijn grens?

De spelshow begon twee weken geleden met een behoorlijk aantal kijkers. 751.000 mensen keken namelijk naar de première van het programma. Inmiddels is dit aantal gedaald tot 519.000 kijkers. Eerder vertelde Martien in het AD dat hij een wens had van minstens 800.000 kijkers. Collega Britt vertelde hierover aan Beau: ,,Hij is niet snel tevreden, want hij zegt altijd: ‘Met 800.000 kijkers stop ik met alles.’ Ik vind het zelf niet echt een probleem hoor.”

‘Saai, traag en onecht’

In de AD Mediapodcast werd het programma behoorlijk afgekraakt. Angela de Jong noemde het programma saai, traag en onecht. Marcus den Blanken twijfelt daarnaast openlijk aan het duo. ,,Ga niet zelf de hele tijd in de spotlights staan en er nog overheen schreeuwen. In zo’n Wie van de Drie past het perfect, maar ik weet niet of we ze als presentatieduo moeten hebben.”

Droom Martien

Kasteelheer Meiland vertelde eerder aan het ANP dat hij altijd al droomde van een carrière als presentator. ,,Als er vroeger bruiloften of partijen waren in de familie dan werden er stukjes opgevoerd, ik was dan altijd de presentator. Toen dacht ik al; wat zou het leuk zijn om dat later als werk te mogen doen. Ik vind het echt een cadeautje dat het nu is gelukt”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending