Net binnen: Monique Westenberg verbreekt eindelijk stilte
Connect with us

Celeberties

Net binnen: Monique Westenberg verbreekt eindelijk stilte

De laatste keer dat Monique Westenberg iets op Instagram plaatste, was net na haar breuk met André Hazes. Daarna was het stil op het account van Monique, tot nu. De blondine deelt een foto van haar grote steun en toeverlaat: zoon André.

Op de foto is te zien hoe Monique en haar zoontje elkaar een kus geven. Ze zet er enkel ‘

’ als bijschrift bij. Onder het bericht krijgt de blondine veel steun van haar volgers. ‘Er komt echt een veel betere man in jou leven! Kop op’, ‘Beter dan dit wordt het niet… Aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen!!’ en ‘Je komt er bovenop hoor! Sterker dan ooit’, luiden enkele reacties. Ook Roxeanne Hazes reageert met twee hartjes onder het bericht.

In haar wekelijkse column voor Vriendin liet Monique zich onlangs uitgebreid uit over de roerige periode na haar breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag’, schreef ze. Gelukkig krijgt ze veel steun van vriendinnen en familie, maar ze haalt de meeste kracht uit haar zoontje: ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’

Celeberties

Zien: Chantal Janzen openhartig over hele heftige periode

Chantal Janzen heeft een tijdlang een stalker gehad en dat ging haar niet in de koude kleren zitten. Ze moest er zelfs voor in therapie.

Chantal Janzen is een keer op de foto gegaan met de 24-jarige stalker toen wist ze uiteraard nog niet waar hij toe in staat was en dacht ze dat het om een fan ging. Al laat ze wel weten dat ze bij de eerste ontmoeting meteen een slecht gevoel had.

Volgens Chantal stond hij altijd na opnames buiten de studio haar op te wachten. Chantal heeft deze stalker daar een aantal keer gesproken en toen zei hij hele angstaanjagende dingen tegen Chantal en toen wist ze dat het foute boel was en durfde ze niet meer alleen naar huis te lopen. . Ze werd er angstig van en had nachtmerries.

Niet veel later kwam ze erachter dat de stalker iemand had vermoord om diens scooter te stelen om naar het huis van Chantal Janzen te gaan om haar wat aan te doen. Gelukkig was Chantal op dat moment in Duitsland, maar ze schrok zich een ongeluk toen ze hierover werd ingelicht door de politie.

Dit heeft ook veel invloed gehad op haar carrière in het buitenland. Chantal zegt er het volgende over.

“Dit incident was echt de reden dat ik dacht, nee, ik wil thuis zijn, bij mijn man, bij mijn kind. Dat heeft even geduurd. Nu ligt het achter me en vind ik het fijn om dat niet meer te voelen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Het gaat erg slecht met de gezondheid van Linda Hakeboom: ‘Ik heb er vrede mee als mijn leven nu eindigt’

Linda Hakeboom heeft al een lange tijd borstkanker en ze is er laatst ook nog eens achter gekomen dat er nog steeds kwaadaardige cellen in haar borst zitten. ,Ik heb een mooi, rijk en vol leven gehad en als daar nu een einde aan zou komen, dan kan ik daar vrede mee hebben”, verteld Linda. Het is echter niet zo dat alle hoop nu verloren is.

Televiziering

Linda was erg blij toen ze erachter kwam dat ze een Gouden Televiziering had gewonnen voor het beste online serie. Ze besloot namelijk haar verhaal over kanker online te delen.

,,Ik zit momenteel weer midden in een chemokuur en mijn lichaam reageert daar behoorlijk op. Ik heb last van allerlei bijwerkingen, maar deze avond wilde ik niet missen”, laat ze weekblad Story weten.

Eerst stond Linda er erg anders in en liet ze weten dat ze er niet zeker van weet of het ooit nog goed zal komen maar dat is nu verandert: ,,Ik geloof dat ik elke uitkomst wel kan accepteren, dat was vanaf het begin eigenlijk al zo. Ik heb een mooi, rijk en vol leven gehad en als daar nu een einde aan zou komen, kan ik daar vrede mee hebben.”

Linda wil ook haar leven anders indelen vanwege deze verschrikkelijk ziekte. Ze krijgt namelijk enorm veel support van haar vriend Rolf: ,,Dat vonden we nooit nodig. Maar door mijn ziekte zijn we toch anders naar bepaalde dingen gaan kijken”, legt Linda uit. ,,Ik wil niet te ver in de toekomst kijken, want mijn belangrijkste doel is om weer gezond te worden. Maar ik sluit nu niet meer uit dat Rolf en ik ooit zullen trouwen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Spanning te snijden tijdens staredown Rico Verhoeven en Ben Saddik

De staredown tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik verliep ditmaal rustig. Dat was heel anders in 2017. Toen spuugde de Belgische kickbokser Rico in het gezicht.

Vrijdagochtend is Rico Verhoeven onthaald op applaus. Hij vertelde over zijn opponent: “Als je met die ziekte moet leven en strijden en er uiteindelijk weer bovenop komt en op het allerhoogste niveau mee kan blijven sporten. Niets meer dan respect.”

Ben Saddik van zijn kant liet weten: “Ik ben blij met de kans die ik krijg. En als ik win, dan krijgt Rico zeker een kans op revanche. Dat verdient hij.”

Zaterdag nemen de twee het tegen elkaar op in het Gelredome in Arnhem. Dat de beste mag winnen, al supporteren we natuurlijk voor Rico.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending