Net binnen: Nu ook Waylon in opspraak door misbruik bij The Voice!
Connect with us

Celeberties

Net binnen: Nu ook Waylon in opspraak door misbruik bij The Voice!

Opnieuw komt een opvallend verhaal over misbruik bij The Voice naar buiten. Na Marco Borsato, Ali B, en Jeroen Rietbergen, komt nu ook Waylon in opspraak. Wat is er aan de hand?

Het is de Canadese Voice-kandidate Senja Sergeant die haar verhaal doet in Party. Senja blijft verontwaardigd en teleurgesteld achter…

Waylon Stuurde de kandidate net voor de liveshows naar huis. Een opvallende keuze die op kritiek werd onthaald op sociale media. Maar Waylon verdedigde zich…

De coach zou met Senja Sergeant een plaat maken. Waylon maakte ook aan de kandidate zelf allerlei beloftes. Maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis…

In Party onthult Senja dat de uitspraken van Waylon gewoon een act waren. “Hij misbruikt, in mijn ogen, zijn machtpositie.” De tranen van Waylon na de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice zijn daar eveneens een voorbeeld van, beweert Senja…

“Ik denk dat Waylon een acteur is”, aldus Senja in Party. “Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.”

Celeberties

Het gaat niet goed met koning Willem-Alexander: “Opnieuw getroffen door ernstige ziekte”

Koning Willem-Alexander zou opnieuw getroffen zijn door de ziekte van Besnier-Boeck. Dat beweren Duitse bronnen.

Volgens Story beweert het Duitse Frezeit Express dat het niet goed gaat met koning Willem-Alexander. Goedingelichte bronnen dicht bij de koning beweren dat de koning opnieuw te maken heeft met de ziekte die eerder bij hem werd vastgesteld.

De ziekte van Besnier-Boeck of sarcoïdose is een zeldzame stoornis waarbij organen en weefsels van het lichaam aangetast kunnen worden door ontstekingen. De ziekte treft het vaakst de longen en zorgt onder andere voor kortademigheid en vermoeidheid.

In het Duitse tijdschrift vertellen de bronnen dat het ook bij Willem-Alexander de longen aangetast zijn. Vorige week nog moest de koning zijn bezoek aan Duitsland annuleren. Daar laait het coronavirus opnieuw enorm op.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Affaire van Simon Keizer klapt uit de school: “De ‘daad’ was kort en heel saai!”

Simon Keizer zou volgens verschillende roddelkanalen niet helemaal trouw geweest zijn aan zijn vrouw. Momenteel is er veel aandacht voor de breuk tussen Nick & Simon die volgens het zangduo er alleen is omdat ze soloplannen hebben. Simon zou een beetje uitgekeken zijn op hetzelfde riedeltje al ruim 10 jaar lang. Van ruzie zou volgens beide heren absoluut geen sprake zijn. Toch leek er iets flink mis te zijn tussen Nick & Simon tijdens het gesprek met Eva Jinek afgelopen maandag.

Jinek zelf heeft naar de ongemakkelijkheid tussen de heren gevraag. Jinek vroeg waarom de heren elkaar niet tot nauwelijks aankeken tijdens het gesprek waarop de heren behoorlijk ongemakkelijk werden. Ook Yvonne Coldeweijer viel het een en ander op: “Deze gasten zijn echt prof. in media. Wauw wat heb ik gekeken naar leugens. Zo goed en authentiek verpakt. Wauw, chapeau. Want ik geloof geen ene bal van dit hele verhaal.”

Simon Keizer zou geheim profiel op Snap Chat hebben gehad!

De reden van de breuk zou volgens velen dan ook de negativiteit rodnom Simon en zijn affaires zijn. Inmiddels is er opnieuw een dame opgestaan die haar verhaal heeft gedaan over haar ervaringen met Simon. Simon zou volgens deze dame een nep account hebben op Snap Chat onder de naam Peter Kos. Onder een bericht over Nick & Simon wordt een reactie geplaatst door ene ‘SuperBrug‘: “N&S hebben al die jaren tijdens hun American Dream Tour rond lopen nøken en nu langzaam bekend wordt dat zijn vreemdgangers zijn, is er paniek…” Ene ‘Sjemmis‘ reageert hier direct op over haar ervaringen van 8 jaar geleden: “Klopt en ik kan het weten!” Uit het gesprek blijkt dat Sjemmis het hele gebeuren met Simon behoorlijk kort en saai vond. Ook laat de dame weten hoe de twee in contact zijn gekomen en deelt het neppe profiel van Simon. Swipe onderstaand bericht voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: André Hazes mét Sarah van Soelen betrapt: “Dit zegt genoeg!”

André Hazes is sinds een paar weekjes weer in de spotlights gaan staan van de showbizzwereld. Dit omdat hij voor de zoveelste keer de relatie tussen hem en Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, heeft beëindigd. Vorig jaar was het al groot nieuws dat de zanger zijn vriendin verliet voor Bridget Maasland, de 20-jaar oudere presentatrice.

Maar dat heeft niet veel langer dan 3 maanden geduurd. Hij kwam terug bij Monique en besloot zijn liefde te verklaren door haar ten huwelijk te vragen. Maar daar was Sarah van Soelen, een 25-jarige influencer. En volgens de meeste media heeft deze dame ervoor gezorgd dat de jonge zanger zijn zeilen heeft bijgesteld. Er is nog geen sprake van een officiële relatie. Het is dus nog maar even afwachten wat de ontwikkelingen hierin gaan zijn.

André Hazes en Sarah van Soelen “betrapt”!
Maar weekblad Story heeft foto’s van het stel weten te maken in hun vrije tijd. En media en fans vinden dat de foto genoeg zegt over de verstandhouding tussen de twee: “Daar bloeit iets!“. Website Ditjes & Datjes omschrijft de foto als volgt: “Een stralende André Hazes met de beeldschone Sarah van Soelen (25), die een beetje onwennig rechts wegkijkt naar de man die vorige week zelf haar naam onthulde.” Bekijk de foto en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending