Net binnen: Oekraïne valt Rusland wéér aan (heftige video)
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Oekraïne valt Rusland wéér aan (heftige video)

Een paar dagen geleden was er al een melding dat er schijnbaar een Oekraïense raket was afgevuurd op een Russisch wapendepot. Dit gebeurde net buiten de stad Belgorod – waar nu weer een explosie te zien is.

Op de beelden is te zien hoe een gigantische explosie plaatsvindt, er wordt nu gezegd dat Rusland door de Oekraïne wordt aangevallen, op onderstaande beelden is namelijk te zien hoe Oekraïense helikopters de aanval met raketten plegen.

Video van de twee Oekraïense Mi-24 helikopters die de olieopslagplaats in Belgorod met raketten bestoken.

View this post on Instagram

A post shared by Net Binnen (@net.binnen)

Celeberties

André Hazes heeft compleet andere plannen: “Met deze vrouw!”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer naar Amerika gaan om beelden te schieten voor zijn nieuwe documentaire ‘Crossroads’. Coldeweijer schreef deze week nog het volgende over de zanger: “André zit momenteel in het vliegtuig naar New York. hij gaat dus alweer naar Amerika om te filmen voor zijn docu. Het viel een vliegtuigspion op dat Dré alleen maar slaapt en bijna niet eet of drinkt.

Hij wilde niet eens een biertje als welkomstdrankje.” Daarbij liet de roddelkoningin ook weten dat ze het vreemd vond dat hij alwéér naar Amerika ging voor de docu. Echter is de zanger ook al een aantal keer naar de VS gevlogen voor vakantie en ‘rust’ in het casino van Las Vegas. Coldeweijer vroeg zich ook af: “Sowieso vraag ik me af wat voor random docu dit gaat worden. Hij is nu al voor de zesde keer in drie maanden op reis naar Amerika.”

André Hazes om heel andere redenen naar Amerika!
De opnames voor de documentaire zouden al vóór de break-up met Sarah van Soelen aan de gang zijn. Het juicekanaal Reality.FBI zegt echter meer te weten over de zanger en zijn documentaire. Reality.FBI zegt betrokkenen gesproken te hebben en schrijft: “In gesprek met diverse en direct betrokkenen van de documentaire van André blijkt dat de documentaire al zo goed als opgenomen is. In januari werden de laatste opnames afgerond in Amerik, aldus de betrokkenen. De montage zou ook allang bezig zijn en kan nog wel een tijdje duren.” Over de huidige trip naar Amerika zegt het kanaal het volgende: “Dat André graag naar Amerika gaat is een feit. Maar dat is niet in gezelschap van de mensen met wie hij de documentaire maakt. Grote kans dat hij ‘alleen’ gezien wordt in Amerika, want daar is hij momenteel.” Of hij onderstaande dame gaat bezoeken uit eerdere geruchten weten we niet. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Kabinet reserveert honderden miljoenen voor zorgkosten Oekraïners

Gisteren meldden wij dat de zorgpremie 2023 hoger gaat worden dan ooit. Op dezelfde dag maakt het kabinet bekend dat het maar liefst 23 miljoen euro reserveert voor het vergoeden van zorgkosten voor (onverzekerde) Oekraïnense vluchtelingen.

Belofte
Staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel en Migratie) heeft dit gemeldt aan de Tweede Kamer. Met het reserveren van het geld komt het kabinet de eerder gemaakte belofte na.

Die houdt in dat Oekraïense vluchtelingen, die onverzekerd zijn voor medisch noodzakelijke zorg, geen rekening krijgen wanneer zij aanspraak maken op de zorg.

De Oekraïners kunnen aanspraak maken op een speciale regeling, op basis waarvan zorgaanbieders gecompenseerd gaan worden. De gereserveerde 23 miljoen euro heeft betrekking op de eerste helft van dit jaar. Het is dus mogelijk dat er meer geld uitgetrokken zal worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol haalt zoon Johnny van de buis

Johnny de Mol krijgt binnenkort te horen dat hij zijn geflopte talkshow HLF8 mag opdoeken. Dat verwacht journalist Jordi Versteegden van De Telegraaf.

De talkshow van Johnny blinkt uit in barslechte kijkcijfers. Er lijkt geen kat meer te kijken naar het programma. Maar als zoontje van heeft hij natuurlijk wel een streepje voor. “Ieder ander dan de ‘zoon van’ was allang van de zender gehaald”, merkte Angela de Jong eerder op.

Geen ontkomen aan

Maar zoontje van of niet, John de Mol haalt hem binnenkort van de buis. “Het krijgt nu een tweede kans van Talpa. Het is het tweede seizoen waar we in zitten, maar de kijkcijfers zijn nog steeds niet goed”, weet Jordi. “Het is een heel duur programma om te maken, dus ik verwacht dat we daar binnenkort van gaan horen dat het einde oefening is en dan moet Johnny gewoon weer gaan doen waar hij echt goed in is. Op locatie. Ik hoop ook echt dat hij dat gaat doen.”

Doorgaan met lezen

Trending