Net binnen: Politieagent deelt momenten van rapper Lil Kleine huilend in de cel (foto’s)
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Politieagent deelt momenten van rapper Lil Kleine huilend in de cel (foto’s)

Er is ergens iets uitgelekt dat is wel zeker want er zijn beelden gedeeld waarop te zien is hoe een politieagent aan iemand anders verteld hoe Lil Kleine huilend in de cel zat en niet wilde eten.

Aan RTL Boulevard heeft de politie inmiddels laten weten dat ze gaan onderzoeken hoe dit gebeurt is aangezien dit enorm privacygevoelig is.

Lil Kleine huilend in de cel en wil niet eten

Een roddelkanaal had de beelden gedeeld op Instagram, dit heeft de politie gezien en op basis daarvan doen ze nu een intern onderzoek. Jorik zou volgens onderstaande beelden aan het huilen zijn en zou absoluut niet willen eten.

De politie heeft als reactie op de verspreiding van de beelden het volgende gegeven:

“We zijn op de hoogte van het bestaan van deze screenshots en doen onderzoek of het iemand van ons is die dat deelt”, aldus de woordvoerder. “Dat is nu nog geheel onduidelijk. Het kan ook gaan om bluf.”

Het gaat om het volgende gesprek, waar een screenshot van is gemaakt:

Celeberties

Zien: Tinder Swindler bracht Valentijnsdag door met deze bekende Nederlander!

Tinder Swindler is een jongeman die de gemoederen wereldwijd al weken bezighoudt. Zijn echte naam is Simon Leviev en hij is bekend geworden door een Netflix-documentaire. De man heeft zich lange tijd op Tinder voorgedaan als een steenrijke zoon van een miljardair die zijn rijkdom heeft vergaart in de diamantenbusiness.

De rijke zoon is in het echt helemaal niet zo rijk, maar doet er alles aan om zijn slachtoffers dit te laten geloven. Hij wist vele dames binnen een maand smoorverliefd te maken, maar kwam toen met een plottwist. De man vertelt zijn slachtoffers dat hij aangevallen wordt en uit veiligheidsoverwegingen zijn creditcards niet kan gebruiken. Vrouwen maakten vaak wel 100.000 tot 200.000 euro over. Ook de Nederlandse Ayleen Charlotte uit Amsterdam is voor zijn gladde verhalen gevallen en heeft destijds 140.000 euro overgemaakt naar de oplichter. De jongeman is een lange tijd van Instagram verdwenen maar lijkt nu weer terug.

Tinder Swindler doet het goed op de Nederlandse markt!

Daarbij hoeft de oplichter nog steeds niet om vrouwelijk schoon verlegen te zitten. Gezien zijn bekendheid vanwege Netflix zijn er nog steeds genoeg mensen die hem aantrekkelijk genoeg vinden om mee rond te hangen. Zo zien we regelmatig nieuwe vriendinnen voorbij komen waarmee de oplichter op stap is. Ook in Nederland heeft hij zich de afgelopen tijd begeven. En we vermoeden we dat hij hier dan ook de volgende bekende Nederlander heeft opgepikt. We weten dat de carrière van Bram Krikke in de lift zit, maar of hij 140.000 euro af kan gaan tikken om Simon uit handen van zijn vijanden te houden weten we niet. De twee zijn in ieder geval niet alleen op Valentijnsdag:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Linda de Mol woedend op Chantal Janzen door deze actie!”

Linda de Mol en Chantal Janzen hebben nooit echt door één deur gekund. De twee blonde presentatrices strijden al jaren, zonder er woorden aan vuil te maken, om de troon en kroon van televisiekoningin. Natuurlijk heeft De Mol altijd een stapje voor, ze komt uit een rijk en machtige familie die de Nederlandse mediawereld domineert.

De Mol ruilde RTL een paar jaar geleden in voor Talpa, Chantal bleef bij RTL. Hierdoor kwam het programma ‘Oh, wat een jaar!’ vrij voor een nieuwe presentator of presentatrice, dat werd Janzen. De Mol sprak zich daar behoorlijk negatief over uit: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk en het enige dat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had.” Eind vorig jaar vroeg neefje Johnny in zijn Ja/Nee-spel of de ruzie al was bijgelegd. Het antwoord was: “Jee”.

Linda de Mol en Chantal Janzen nog steeds niet eensgezind!

Het mag duidelijk zijn dat er nog altijd oud zeer is tussen de twee presentatrices. De Mol is tegenwoordig echter behoorlijk gevloerd door alle openbaringen rondom The Voice en haar ex-vriend. Janzen is inmiddels al gevraagd over de gehele situatie en of ze wellicht het programma in de toekomst nog wil presenteren. Ze zegt: “Ik denk aan de mensen, aan alle gedupeerden. Het is in mijn idee ondergeschikt wat er daarna met The Voice gebeurt. Dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik heb daar nog helemaal niet over nagedacht. In het begin dacht ik: oké, ik moet dit gewoon even aankijken. Je bekijkt dit eigenlijk voornamelijk als een buitenstaander.” Janzen benaderd de The Voice-situatie dus héél afhoudend en De Mol is er compleet door gevloerd. iets wat volgens critici behoorlijk op de zenuwen van De Mol werkt vandaag de dag. Het lijkt erop dat het kroontje voorgoed is overgeheveld:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre wending in zaak tegen Marco Borsato: “Hoe durf je!”

John van den Heuvel heeft zich opnieuw uitgesproken over de zaak tegen Marco Borsato. Er zou aanzienlijk bewijs tegen de zanger zijn heeft hij eerder laten weten. Toch laat de journalist nu ook weten dat de zanger een tweede kans verdient. Aan weekblad Weekend geeft hij het volgende aan: “Ik heb vooral de andere kant van het verhaal gehoord, hoe het voor de familie is van iemand die aangifte heeft gedaan. En natuurlijk voor de jonge vrouw, voor haar is het helemaal ellendig.

Het is een zaak die alleen verliezers kent.” Maar Van den Heuvel zegt ook: “Ik was altijd een bewonderaar en fan van hem. Dat is nu anders, maar als de rechter straks zegt dat hij schuldig is en dat hij inderdaad ontoelaatbare dingen heeft gedaan waarvoor hij gestraft moet worden, dan is het ook weer niet zo dat hij voor mij helemaal heeft afgedaan.”

Tweede kans voor Marco Borsato?

Bedoelt Van den Heuvel hiermee te zeggen dat Borsato een tweede kans verdient, óók wanneer het blijkt dat hij ongewenst aan kleine meisjes gezeten heeft? Ja, daar lijkt het wel op: “Iedereen verdient een tweede kans. Het is heel hard, maar helaas werkt ’t zo wanneer je als bekende Nederlander je kop boven het maaiveld uitsteekt. In goede tijden ben je de held van het volk, in slechte tijden word je meteen gezien als de grootste boef die er rondloopt. Met dat verschijnsel heb ik wel moeite. Als de signalen heel ernstig zijn, zoals nu, moet je dat als journalist wel melden. Dat wil ik zeker niet bagatelliseren. Sterker nog, het is echt héél ernstig. Ik denk dat Marco heel wat uit te leggen heeft. Of hij schuldig wordt bevonden, daar ga ik niet over.” Op social media zijn mensen niet te spreken over de uitspraak van een ‘Tweede kans’.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending