Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Meest bekeken

Katja Schuurman online kapotgemaakt vanwege foto met Afrikaanse kindjes

Normaal gezien zijn mensen dol op kiekjes van de knappe Katja Schuurman. Nu krijgt ze zware kritiek naar aanleiding van een foto voor Floris van Bommel women.

Yvonne Coldeweijer deelde een foto waarbij Katja Schuurman poseert voor Floris van Bommel. Katja loopt in een feestelijke jurk door een Afrikaans dorpje. Naast haar loopt een man in een net pak. Naast hen staan twee Afrikaanse kindjes.

“Uhm beetje apart deze reclame met Katja…”, vindt Yvonne. Heel wat volgers treden haar bij en zijn van mening dat dit hoogst ongepast is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘André Hazes vertrekt definitief uit Nederland’

André Hazes blijft nog veel langer weg dan iedereen had gedacht. Het gaat zeker nog anderhalf jaar duren voor de zanger weer op het podium verschijnt, meldt Privé…

,,Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn”, schrijft Evert Santegoeds. ,,Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootse comeback de draad weer oppakken!”

Comeback
De comeback ziet er, volgens Santegoeds, zo uit: “Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken.”

Evert denkt dat dit voor onrust gaat zorgen binnen het team rondom André. ,,Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.” Ook voor hen moet er brood op de plank komen terwijl Hazes niet meer wekelijks op het podium te vinden is. Het team is genoodzaakt om ‘vreemd te gaan’ met andere artiesten zoals Mart Hoogkamer in Ahoy.

Monique
André en ex Monique Westenberg zijn de komende weken samen voor en met hun 5-jarige zoontje André. ,,Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schreef Monique eerder deze week op Instagram. Ze plaatse daarbij een foto van zichzelf en de kleinste André Hazes op Schiphol Airport.

,,Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, schrijft Monique. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, aldus de ex van Dré.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Dit is wat Eva Jinek per jaar verdient met haar talkshow

Eva Jinek is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De talkshowkoningin verhuisde onlangs van NPO naar RTL, en daar hoort natuurlijk ook een ander salaris bij. Wij zochten uit wat de presentatrice per jaar verdient met haar talkshow en we kunnen alvast verklappen: dat is behoorlijk veel!

Begonnen op redactie
Met haar talkshow Jinek trekt Eva dagelijks enorm veel kijkers. Maar zo’n succesvolle carrière ontstaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Eva timmert al jaren hard aan de weg. Zo begint ze haar op de buitenlandredactie van het NOS Journaal. Een aantal jaren later staat ze voor het eest vóór de camera, als presentatrice van het journaal.

Talkshow verhuisd
Niet veel later, in 2014, krijgt Eva haar eigen talkshow op NPO1. Het programma groeit al snel uit tot een groot succes. Inmiddels is Jinek een van de beste vrouwelijke interviewers op de Nederlandse televisie. Die prestatie zorgt ervoor dat de talkshow vorig jaar naar RTL4 verhuisde. Naast haar werk als presentatrice, heeft Eva ook haar eigen platform. Daarop deelt ze interessante verhalen over bijzondere mensen.

Geen windeieren gelegd
Het moge duidelijk zijn dat Eva Jinek een drukbezette vrouw is. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig welke beloning hier tegenover staat. En we kunnen met zekerheid zeggen dat de switch van de publieke naar de commerciële omroep Eva geen windeieren heeft gelegd. Bij de NPO verdiende ze met haar talkshow ‘slechts’ 194.000 euro per jaar. Nu de show op RTL wordt uitgezonden, is dat salaris gestegen naar zo’n 1,2 miljoen euro per jaar.

Vermogen
Waar het totale vermogen van de presentatrice op neerkomt, is onzeker. In 2019 werd het nog geschat op zo’n 400.000 euro. Sinds de overstap naar RTL en de enorme groei in salaris, is dit bedrag ongetwijfeld flink gestegen. Daarnaast heeft Eva een appartement in Amsterdam van zo’n 6 ton. Hoewel het precieze vermogen dus onduidelijk is, weten we zeker dat het erg veel is. Ze mag zich dan ook terecht de talkshowkoningin van Nederland noemen!

Doorgaan met lezen

Trending