Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje

Samantha de Jong bevestigd maandagavond weer geluk in de liefde gevonden te hebben. Op Instagram deelt ze een foto waarin zij en haar nieuwe vriend elkaar kussen. En ze heeft er weer een kindje bij…

Dave Taal is ‘Barbie’s’, zoals ze in Oh Oh Cherso werd genoemd, nieuwe vlam. Ze kan haar geluk wel schreeuwen van de daken. ,,Zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien” aldus de verliefde Sam.

Vier kinderen

Doordat Barbie verkering heeft met de Scheveninger krijgt ze er een bonuskindje bij. Dave heeft namelijk een zoon uit een vorige relatie. Dat maakt dat de Jong nu vier kids zou hebben. Dochter Angelina en zoontjes Milano, Angelo (voorheen Djemino) en bonuszoon van Dave.

Zelfmoord

Op 25 april overleed Samantha’s toenmalige vriend Gelmore plotseling aan een hartstilstand. Dit heftige nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram. Geruchten gaan dat Gelmore zelfmoord heeft gepleegd voor Barbie’s neus terwijl hij onder invloed was van drugs. Dat schrijft de blondine zelf naar een volger in een privé bericht. ,,Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen waar ik bij was, onder de drugs.”

Celeberties

Heftig: Slecht nieuws voor dochtertje Bibi Breijman

Bibi Breijman heeft met Nederland een bijzonder emotioneel bericht gedeeld. Haar dochtertje Teddy was dit weekend van haar stepje gevallen waardoor ze verwondingen haar haar hoofd had. Gelukkig gaat het weer goed met het kind maar Bibi is vooral erg bang hoe ze zou reageren als er iets ergers zou gebeuren.

“Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen” schrijft ze op Instagram: “Als mijn moederinstinct al zo heftig reageert op een onschuldige valpartij van Ted, hoe moet dat dan niet voelen voor al die moeders die hun leven niet meer zeker zijn. Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen, maar simpelweg niets meer kunnen doen. Geen pleister, knuffel of ijsje tegen de pijn.”

Ze vervolgt: “Misschien zelfs geen nieuwe morgen als ze ‘s avonds hun ogen sluiten. En terwijl Ted haar helm opzet en verder stept naar buiten, huilt mijn moederhart in overvloed.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Maxima gaat stuk om verschrikkelijk vals optreden van Tino Martin!

Maxima is gisteren 50 jaar oud geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden, ondanks corona. Er waren verschillende specials te zien op televisie. Hieronder viel bijvoorbeeld het interview met Matthijs van Nieuwkerk en de korte docu van Dionne Stax over het verleden van de Koningin.

Maar daar kon het uiteraard niet bij blijven. Ook moest er, uiteraard, een bekende zanger komen die even een liedje voor de blonde jarige jop ging zingen. Ook Willem Alexnader en de dochters van het Koninklijk paar waren aanwezig bij deze geweldige show in Carré. En wie anders zingt de sterren van de hemel dan Tino Martin. Maxima was dan ook vrij verbluft door het heerlijk valse optreden!

Maxima omver geblazen door valse noten van Tino Martin!

Maar we zijn hier natuurlijk om te kijken hoe het zingen afgaat voor Tino Martin met al deze zenuwen in het lijf. Willem Alexander lijkt niet bepaald onder de indruk van de valse noten van Tino, dat is wel aan zijn gezichtsuitdrukkingen af te lezen. De video is natuurlijk een prachtige deepfake, dit keer in elkaar geflanst door Cas Grooten van het YouTube-kanaals ‘FunMoments‘.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige onthulling: Koningin Máxima ziet prinses Amalia niet als toekomstige koningin

Koningin Máxima heeft geen enkele twijfel of haar oudste dochter Amalia het koningschap aan kan. ‘Ik denk dat ze het heel goed aankan’, vertelde ze in het interview ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag. Troonopvolgster Amalia wordt in december achttien jaar.

‘Ik zie haar niet als toekomstige koningin, ik zie haar nog steeds als mijn kleine baby’, aldus Máxima. ‘Ik zie een meisje dat het heel goed doet en heel verantwoordelijk is.’ Volgens de koningin is haar oudste dochter zich bewust van haar toekomst en gaat ze daar heel goed mee om. ‘Ze neemt haar tijd, maar ze is een heerlijk mens. Dat voorop.’

Eigen manier

Máxima denkt dat ook Amalia een eigen invulling aan het koningschap zal geven. ‘Ze zal haar eigen manier vinden. Het leven van onze kinderen staat in de spotlights en dat brengt zijn uitdagingen, maar ook enorm veel leuke en mooie dingen. Je krijgt de kans om iets te betekenen voor anderen en de kans om iets te veranderen. Ik weet zeker dat ze haar manier zal vinden en passies zal ontwikkelen.’

Examens

Maar, zo zei Máxima, Amalia ‘is er nog niet’. De Prinses van Oranje, die maandag is begonnen aan haar eindexamens, is volgens haar moeder ‘nog bezig zich te ontwikkelen’.

Doorgaan met lezen

Trending