Net binnen: ‘The Voice of Holland’ mag nooit meer worden uitgezonden op tv
Connect with us

Celeberties

Net binnen: ‘The Voice of Holland’ mag nooit meer worden uitgezonden op tv

Komende donderdag brengt het Nederlandse consumentenprogramma ‘BOOS’ een reportage over seksueel grensoverschrijdend gedrag in ‘The Voice of Holland’. RTL legt daarom de uitzendingen meteen stil.

Volgens RTL zijn de beschuldingen “ernstig en schokkend”. Details zijn er nog niet bekend, maar wel dat het onder andere gaat over Jeroen Rietbergen, de leider van de liveband in het programma en tevens partner van Linda De Mol.

Rietbergen erkent de beschuldigingen en heeft zijn spijtbetuiging overgemaakt aan de ‘BOOS’-redactie. “Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij ‘The Voice of Holland’ heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld”, zegt hij ook aan RTL Boulevard.

Ook tegen jurylid Ali B zou er een klacht zijn ingediend, maar die ontkent alle beschuldigingen. “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld”, zegt hij aan De Telegraaf.

Celeberties

Heftig: Náást Ali B. en Marco Borsato ook déze naam in The Voice-zaak genoemd!

Het is goed mis bij The Voice, het nieuws heeft inmiddels het hele land bereikt dat de stekker er voorlopig uitgetrokken is. Veelgenoemde namen zijn Ali B en Marco Borsato, maar het schijnt hier niet bij te blijven. RTL heeft het volgende statement naar buiten gebracht: “Op woensdag 12 januari jl. heeft de redactie van het BNNVARA-programma BOOS een mail aan ons gesturd met aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom TVOH. De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL.” Uiteraard heeft BOOS-voorman Tim Hofman hier direct een post over geplaatst. Hij schrijft: “We hebben hier ontzettend lang en zorgvuldig aan gewerkt. Aankomende donderdag zenden we onze aflevering over TVOH uit. Later vandaag volgt meer info.” Op social media komt er al een boel informatie binnen bij de welbekende juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer.

Nog meer namen genoemd in zaak van The Voice!

Coldeweijer schrijft: “Via omroepspionnen hoog in rang heb ik bevestigd gekregen dat deze aflevering gaat om misbruik bij TVOH betreffende Ali B.” Een andere roddelkoning, Fawrynotsawry, laat het volgende weten: “Iedereen noemt Ali zijn naam, maar hij is zeker niet de enige in dit verhaal! Alle betrokkenen hebben een brief ontvangen van BNN VARA. De namen zijn: Marco, Ali B en hou je vast: Jeroen Rietberger (de man van Linda de Mol). De laatste naam zit dus in de band van The Voice. Wat een zooitje.” Hieronder het bericht van Tim Hofman, daaronder het bericht van Fawry:

UPDATE: Tim Hofman plaatst zojuist onderstaand bericht: “Bandleider Jeroen Rietbergen erkent de beschuldigingen en stapt per direct op.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Dit is er precies gebeurd tijdens The Voice tussen zangeres Maan en Marco Borsato

Maan en Marco Borsato zijn in het verleden in talloze verhalen opgedoken die door beide nooit zijn beantwoord. Er is hier tot nu toe nog nooit een reactie op gekomen dus de verhalen zijn altijd bij geruchten gebleven. Het onderwerp is bij beide ook nog nooit ter sprake gekomen in de media. Gisteravond was de zangeres te gast bij HLF8 bij Johnny de Mol.

Het onderwerp ‘Borsato’ werd vorige week al uitvoerig besproken en hij zei: “Ik vind het zo’n k*tverhaal. Sorry dat ik het even zo zeg. Dat trial by media heb je ook nog en je bent gewoon onschuldig tot het tegendeel bewezen is.“. Tafelgast Natacha Harlequin zei toen: “Aan de andere kant. Als iemand wél echt iets te zeggen heeft en die wil zijn of haar verhaal wél kwijt, dan hoop ik dat dat ook kan. Het heeft twee kanten dit verhaal. Verdrietig voor alle mogelijke partijen.”

Maan over Borsato-zaak!

Gisteravond zat De Steenwinkel dus aan tafel en het onderwerp werd opnieuw aangesneden. Johnny vraagt aan de zangeres: “Heb je wel eens het idee dat je in een spagaat zit in deze tijden om je uit te spreken. Om dingen te zeggen en ergens voor te gaan staan?” De Steenwinkel reageert hierop met: “Ja, ik denk zodra ik voel dat ik honderd procent achter iets sta of honderd procent weet wat ik van iets vind of wat ik erover te zeggen heb. Dat ik dan iets erover kwijt wil. Maar er zijn ook heel veel dingen waarvan ik denk: ‘andere mensen weten dat veel beter’. En ik hoef ook niet over alles per se iets te vinden of een mening te uiten. Sommige dingen blijven ook voor mezelf.” Het lijkt er dus op dat de zangeres nog erg voorzichtig is zich uit te spreken over alle verhalen. De zangeres en zanger gaan dan ook ‘way back’ zoals hieronder te zien is:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato duikt plots op in Amsterdam en niet alleen!

Marco Borsato is al een tijdje niet meer gesignaleerd. Na de foto’s van de zanger waarbij zijn ring ontbrak en daardoor de geruchten opnieuw de spuigaten uitliepen lijkt hij zich te hebben schuil gehouden. De zanger wordt ervan beschuldigd onjuiste handelingen te hebben gepleegd met een minderjarige dame die daar intussen aangifte van heeft gedaan. Iets wat je vast en zeker al weet. Dit zal ook een reden zijn om je minder vaak op straat te begeven. Sommige mensen hebben hun oordeel al klaar en dan kun je in behoorlijk nare situaties terecht komen.

Toch is de zanger onlangs gesignaleerd, helemaal in Amsterdam. In Amsterdam west om precies te zijn, in Slotermeer. Natuurlijk zijn de juicekanalen er weer als de kippen bij en ook de reden van zijn bezoek aan de hoofdstad is uiteraard direct boven tafel gekomen. Het kanaal ‘Reality.FBI’ plaatste eerder al over een verhuizing van zoonlief.

Marco Borsato gespot in Amsterdam!

Zoon Luca gaat namelijk samenwonen met zijn vriendinnetje Maria Daisy Piras, bij de juicers beter bekend als Daisy. Eerder plaatste het kanaal al het volgende: “Na maanden van daten, elkaar achter het behang plakken en weer goedmaken gaan ze eindelijk naar de volgende stap.” Het mag duidelijk zijn dat de twee een stekkie hebben kunnen vinden in het westen van de hoofdstad. En dat ze er inmiddels in zitten vermoeden wij ook, want Marco was daar afgelopen zondag ook aanwezig. Hij was hierbij om zoonlief en zijn vriendin te helpen met de verhuizing. Of Leontine erbij was weten we niet. We vermoede van niet anders was de brunette hoogstwaarschijnlijk ook gespot. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending