Net binnen: ‘Vladimir Poetin is ernstig ziek, heeft niet lang meer te leven’
Connect with us

WOW

Net binnen: ‘Vladimir Poetin is ernstig ziek, heeft niet lang meer te leven’

Voormalig Rusland-correspondent Wierd Duk sprak donderdagavond bij VI Vandaag over een opvallend gerucht dat over Vladimir Poetin de ronde doet in Russische internetgroepen: “Het gerucht is dat hij ziek zou zijn en dat hij daarom ook zo bang is voor corona omdat zijn lichaam dat niet aan zou kunnen.”

‘Levensgevaarlijk’

Het verhaal zou zijn dat de Russische president inmiddels zelfs al in het laatste stadium van die ziekte zou verkeren: “Het is allemaal speculatie en het is een gerucht maar het is wel heel hardnekkig en het zou misschien iets kunnen verklaren over wat er zich afspeelt in dat hoofd van hem”, aldus Duk.

Wilfred Genee vindt het maar een angstaanjagend idee: “Dat is levensgevaarlijk, zeker als niemand er meer invloed op heeft.”

Meest bekeken

Wie is Maria Poetin? De knappe dochter van de president van Rusland

Vorige week brak plots de wereldwijd de hel uit: Rusland besloot Oekraïne aan te vallen en het resultaat daarvan wordt nu al de Derde Wereldoorlog genoemd. De man die de oorlog met de Oekraïne en eigenlijk met een groot deel van de wereld is de president van Rusland: Vladimir Poetin. Omdat Rusland best wel afgesloten is van de rest van de wereld vragen steeds meer mensen zich af wie Poetin eigenlijk wel niet is, wat zijn beweegredenen zijn en wie zijn familie is.

We schrijven dit artikel omdat Poetin meerdere dochters heeft – maar wist je dat zijn dochter, Maria Poetin, gewoon hier in Nederland woont? Dit nieuws is uiteraard al jaren bekend maar veel mensen vinden het toch een raar idee dat de dochter van iemand die momenteel een Derde Wereldoorlog probeert te voeren gewoon hier bij ons in Nederland woont.

Wie is Maria Poetin?

We weten helaas niet super veel over de dochter van Vladimir Poetin. Wel weten we dat Maria Putin hier in Nederland woont en heel lang in Voorschoten heeft gewoond. Maria is 36 jaar oud en geboren in Sint-Petersburg, Rusland. We weten ook dat haar vader Vladimir Poetin is en haar moeder Ljoedmila Poetin. Veel nieuwsartikelen hebben ook in het verleden laten weten dat Putin zijn dochter bewust in Nederland heeft laten wonen omdat hij niet wil dat ze iets met de politiek in Rusland te maken zou hebben, hij wil haar veilig houden.

Ze heeft ook een zusje die één jaar jonger is, zij is 35 jaar oud en heet Yekaterina Poetin. Ook weten we vrijwel zeker dat ze nog steeds na al die jaren in Nederland woont want recent is er bekend gemaakt dat ze een huis in Duivendrecht heeft gekocht. Ook heeft ze heel lang in voorschoten gewoond in een zeer luxueus Penthouse welke ze heeft verkocht voor maar liefst 1.2 miljoen euro(!). Ze woonde daar sinds 2009 samen met haar man Jorrit Faassen. Faassen heeft echter een goede baan bij het grootste gasbedrijf ter wereld wat ook nog eens Russisch is: Gazprom.

Het Penthouse waar de twee in woonden is erg groot – maar liefst 137 vierkante meter.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Bikinifoto uitgelekt van koningin Maxima’

Wie Maxima en Willem Alexander op voet willen volgen kan het Instagram-account ‘Koninklijk Huis’ volgen. Dit is het officiële account van de familie en hier kun je precies zien wat de dagelijkse bezigheden zijn van de koning en koningin. Ook de prinsessen en andere familieleden zijn hierin terug te vinden.

De laatste post gaat over de dagelijkse bezigheden van de koning, wetten ondertekenen. Het account schrijft: “In zijn werkkamer op Paleis Huis ten Bosch ondertekent de Koning een wet. Jaarlijks ondertekent de Koning zo’n 500 wetten en Algemene Maatregelen van Bestuur en zo’n 3000 Koninklijke Besluiten. Al deze stukken moeten persoonlijk door de Koning worden getekend. Het tekenen van documenten door iemand anders namens de Koning is niet mogelijk. Volgens de Grondwet moeten alle wetsontwerpen om in werking te kunnen treden na goedkeuring van het parlement ondertekend worden door de Koning en de verantwoordelijke minister. Dit laatste heet contraseign.”

Foto’s op bureau van Willem Alexander!

Het mag duidelijk zijn dat de koning hiervoor aardig wat tijd aan zijn bureau moet doorbrengen. Of hij ook alle besluiten en wetten doorleest of dit globaal doet kunnen we je niet vertellen. Het account vervolgt de uitleg: “De minister neemt door zijn handtekening te zetten, de staatsrechtelijke verantwoordelijkheid voor het besluit. Pas nadat zij allebei het wetsontwerp hebben ondertekend, krijgt het de status van wet. Ook onder Koninklijke Besluiten moeten beide handtekeningen staan.” Het leuke aan al deze informatie is dat we er ook foto’s van de situatie bij krijgen. Hierop is de koning van twee kanten te zien terwijl hij zijn handtekening zet. Op het bureau zijn verschillende foto’s van zijn vrouw en kinderen te zien. Eén foto van de koningin specifiek krijgt veel aandacht in de comments. Het lijkt een vakantiefoto op het strand te zijn en fans willen de foto graag zelf zien. Scroll naar onderstaande foto:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen lokt André Hazes naar bubbelbad met deze foto’s!

Sarah van Soelen is tot nu toe toch wel de meest spraakmakende vriendin van André Hazes geweest. Sinds de eerste scheurtjes in de relatie met Monique Westenberg hebben we officieel drie dames voorbij zien komen. Dit waren, op volgorde van relatie-lengte, Anne Rose (3 weken), Bridget Maasland (3 maanden) en natuurlijk Sarah. De laatste relatie heeft naar ons weten toch wel dik een half jaar geduurd.

Waar het precies uit gegaan is is iedereen het nog altijd niet over eens. Yvonne Coldeweijer meent dat dat het moment was dat de twee uit een kliniek in Spanje terugkwamen in Nederland. Toen Dré zo belaagd werd door fotografen op Schiphol. Maar iets wat we wel zeker kunnen zeggen, Sarah is veruit de meest spraakmakende vriendin geweest die Dré ooit gehad heeft. De twee lijken goed bij elkaar te passen en lijken allebei enorm van alle media-aandacht te kunnen genieten.

Sarah van Soelen zorgt voor berouw bij André Hazes!

Dré had andere plannen met zijn leven. Tenminste, Sarah had plannen en Dré lijkt geen plannen te willen hebben. De zanger zit inmiddels al 3 weken in Amerika om zichzelf terug te vinden in het leven. Dit doet hij op magische en inspirerende plekken zoals in een casino in Las Vegas bij virtueel roulette met een sigaretje in zijn mond. Er was een tijdje sprake van een mogelijke hereniging met Monique, de zanger sliep er immers vrij vaak. Dit lieten de buren van Monique aan verschillende roddelblaadjes weten. Echter heeft Sarah altijd aangegeven dat de toekomst nog niet bepaald is en dat de twee wellicht nog samen komen. We weten inmiddels hoe onvoorspelbaar Dreetje is. En de laatste bubbelbadscène van Sarah zal hem vast wel verhalen om nog even terug te denken aan die mooie tijd:

Doorgaan met lezen

Trending