Net binnen: Voormalig advocaat Max Moszkowicz overleden
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Voormalig advocaat Max Moszkowicz overleden

Voormalig advocaat Max Moszkowicz sr. is op 95-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt zijn familie aan het Algemeen Dagblad.

Max Moszkowicz sr., die op 7-jarige leeftijd met zijn ouders uit Duitsland naar Maastricht vluchtte, was één van de bekendste strafpleiters van Nederland.

Aanvankelijk studeerde Moszkowicz sr. medicijnen, maar hij stapte al snel over naar een studie rechten. Hij verdedigde in zijn loopbaan enkele zware criminelen zoals Willem Holleeder, Cor van Hout en Klaas Bruinsma. Zijn zoons DAvid, Max, Bram en Robert traden allemaal in zijn voetsporen.

In 2004 kreeg Moszkowicz sr. een beroerte, sindsdien woonde hij in het Belgische Hasselt. In 2013 werd hij uitgeschreven als advocaat.

Celeberties

Dit speelde er werkelijk tussen Famke Louise en Ali B: ‘Ernstig misbruikt’

Famke Louise is woedend. Aanleiding is het MeToo-gerucht dat zij degene is die aangifte heeft gedaan tegen Ali B, haar voormalige manager. Wat speelt er precies…?

Na haar breuk met manager Bizzey, ging Famke Louise eind 2018 in zee met Ali B. Zo’n anderhalf jaar later stapte ze ook op bij diens managementkantoor SPEC. Dat was in de periode dat Famke negatief in het nieuws kwam door haar deelname aan de protestactie ‘ik doe niet meer mee’ tegen het coronabeleid van het kabinet. Wat ze later betreurde.

Beschuldigingen

,,Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis.” Nu is ze zeer tegen haar zin opnieuw het middelpunt van een mediarel. Ditmaal draait het om het MeToo-schandaal waarin talloze beschuldigingen zijn gedaan aan het adres van Ali B – Famke’s vroegere manager.

Misbruikt

De uitzending van BOOS van Tim Hofman heeft geleid tot veel speculaties. Zo gaat op social media het gerucht dat Fanke degene zou zijn die aangifte gedaan heeft gedaan tegen Ali B. YouTube-kanaal RoddelPraat liet een nummer van Famke horen waaruit zíj menen op te maken dat Famke door Ali is misbruikt.

Niet waar!

Famke reageert woedend. „Dat is absoluut niet waar. Ik ben niet de persoon die aangifte heeft gedaan tegen Ali. Ik heb hier niks mee te maken. Sterker nog, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali.”

Boos

Famke stelt dat ze altijd met respect door Ali is behandeld. Het nummer dat op RoddelPraat te horen is, had Famke voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven.

Juridische stappen

Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B. Famke overweegt juridische stappen tegen Dennis Schouten en Jan Roos, het presentatieduo van RoddelPraat. „Het is echt wel een inbreuk op mijn privacy. Niemand heeft dit gecheckt.”

Zijn gezin

Ali B heeft naar aanleiding van alle beschuldigingen aan zijn adres al zijn werkzaamheden neergelegd. De rapper heeft aangegeven dat hij zich nu focust op zijn gezin. Klik voor de reactie van Famke op de video hieronder.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Shownieuws door het slijk vanwege deze schokkende uitspraak over Marco Borsato!

De juicechannels en de traditionele roddelmedia, zoals Shownieuws, staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Marco Borsato is de laatste weken een veelbesproken gast vanwege meerdere beschuldigingen. Bij traditionele media zitten vaak vrienden van bekende Nederlanders die hun banden een beetje warm proberen te houden. Dit zorgt ervoor dat negatief nieuws over een bekende Nederlander vaak lastig te brengen is aangezien dit een band flink kan beschadigen. De welbekende juicekanalen hebben, voor zover wij weten, geen enkele band met de bekende Nederlanders waar ze over schrijven.

Hierdoor worden de BN’ers ook niet gespaard, iets wat schijnbaar wel bij de traditionele roddelmedia aan de hand is. ‘Juicechannel’ heeft dit keer een pittig woordje over het programma geschreven. Ze zeggen onder andere: “Gisteravond bij “Shownieuws” waren de deskundigen weer 100% team Borsato. Zo vonden ze het niet kunnen dat het GelreDome tegels van Marco heeft weggehaald. En Madame Tussauds het wassenbeeld.”

Shownieuws neemt het op voor Borsato!

Shownieuws is wel eerder door het slijk gehaald door verschillende online showbizz-kanalen. Yvonne Coldeweijer en Mediacourant hebben zich ook al eerder uitgesproken omtrent hun banden met BN’ers. Albert Verlinde zegt er onder andere het volgende over: “Het is natuurlijk heel erg ‘in’ om te zeggen: ‘Ja, terecht! Zijn muziek van de radio! Dit moet weg en dat moet weg!’“. Ook Evert Santegoeds geeft zijn mening: “Ja, en Madame Tussauds pakte vorige week ook zijn momentje en die haalde dat wassen beeld weg. Ik dacht: ga eerst maar open en dan zie je het wel. Maar ze waren gewoon dicht, dus dat was een mediamomentje. Dan denk ik: we zien het wel of Marco er nog staat als ze open zijn.“. Veel bedrijven willen hun vingers niet branden aan de veelbesproken artiesten waardoor er rigoureuze stappen gemaakt worden. Dit uit voorzorg en imagobescherming. Swipe onderstaande foto’s waar de ophef om gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes stiekem aan het werk: ‘Burn-out is grote leugen’

André Hazes is de laatste tijd in Nederland vooral op romantisch gebied aan het werk geweest. Momenteel zit hij weer in Amerika. En hij is niet alleen. Monique hoeft zich echter geen zorgen te maken.

De zanger zal wellicht pas in 2023 opnieuw zijn opwachting maken op het podium. Hij wil van de rustpauze naar eigen zeggen gebruik maken om inspiratie op te doen. Eerder bezocht hij al shows in Las Vegas en nu is het zuiden van The States aan de beurt. André zou op termijn zelfs deels in de VS willen gaan wonen.

Daarover onthulde de zanger eerder: “Het is mijn toekomstdroom om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad. Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is.”

Toekomst

André vervolgt: “In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten.” Nu de zanger weer samen is met Monique lijkt die droom nog wel te zullen gaan uitkomen.

Aan het werk?

De vraag stelt zich nu hoe serieus zijn burn-out wel was? Ondertussen lijkt hij immers gewoon verder te werken aan zijn docusoap. Voordien bezocht André de muzieksteden Nashville en Memphis en nu is hij in Los Angeles. Nu blijkt dat het gaat om een documentaire. Reality FBI ontdekte dat de zanger immers niet alleen op reis is, maar dat ook zijn vaste cameraman bij hem is. En dat kan alleen maar werk betekenen.

Doorgaan met lezen

Trending