Net binnen: Winkels vanaf morgen toch open zonder afspraak
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Winkels vanaf morgen toch open zonder afspraak

Vanaf zaterdag, na het einde van de lockdown, mogen de winkels toch gewoon open, zonder afspraak. Dat weten Haagse bronnen. Ze moeten wel verplicht sluiten om 17 uur.

Wel gelden er nog enkele restricties. Er is een maximumcapaciteit afhankelijk van de grootte van de winkel en klanten moeten een mondkapje dragen.

Eerder deze week adviseerde het OMT om versoepelingen te beperken tot de detailhandel, sport en het onderwijs. Daarop kwam het kabinet met een plan om niet-essentiële winkels toch te openen op afspraak. Daar stappen de bewindsleden dus nu van af.

De horeca blijft dicht, maar zou op korte termijn toch kunnen openen. Over tien dagen volgt er een nieuwe beoordeling. Als er intussen geen gekke dingen gebeuren gaat de horeca dan opnieuw open.

Celeberties

Marco Borsato duikt plots op in Amsterdam en niet alleen!

Marco Borsato is al een tijdje niet meer gesignaleerd. Na de foto’s van de zanger waarbij zijn ring ontbrak en daardoor de geruchten opnieuw de spuigaten uitliepen lijkt hij zich te hebben schuil gehouden. De zanger wordt ervan beschuldigd onjuiste handelingen te hebben gepleegd met een minderjarige dame die daar intussen aangifte van heeft gedaan. Iets wat je vast en zeker al weet. Dit zal ook een reden zijn om je minder vaak op straat te begeven. Sommige mensen hebben hun oordeel al klaar en dan kun je in behoorlijk nare situaties terecht komen.

Toch is de zanger onlangs gesignaleerd, helemaal in Amsterdam. In Amsterdam west om precies te zijn, in Slotermeer. Natuurlijk zijn de juicekanalen er weer als de kippen bij en ook de reden van zijn bezoek aan de hoofdstad is uiteraard direct boven tafel gekomen. Het kanaal ‘Reality.FBI’ plaatste eerder al over een verhuizing van zoonlief.

Marco Borsato gespot in Amsterdam!

Zoon Luca gaat namelijk samenwonen met zijn vriendinnetje Maria Daisy Piras, bij de juicers beter bekend als Daisy. Eerder plaatste het kanaal al het volgende: “Na maanden van daten, elkaar achter het behang plakken en weer goedmaken gaan ze eindelijk naar de volgende stap.” Het mag duidelijk zijn dat de twee een stekkie hebben kunnen vinden in het westen van de hoofdstad. En dat ze er inmiddels in zitten vermoeden wij ook, want Marco was daar afgelopen zondag ook aanwezig. Hij was hierbij om zoonlief en zijn vriendin te helpen met de verhuizing. Of Leontine erbij was weten we niet. We vermoede van niet anders was de brunette hoogstwaarschijnlijk ook gespot. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Coop geeft toe: vegetarische schnitzels zijn eigenlijk varkensschnitzels

Supermarkt Coop geeft toe dat er door een fout per abuis varkensschnitzels zijn verkocht in plaats van plantaardige schnitzels.

Door een vergissing bij een leverancier belandden er 220 varkensschnitzels in de verpakking van vegetarische schnitzels. Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit maakt melding van de vergissing.

Het betreft de Coop Schnitzel XXL Plantaardig 500 gram, met houdbaarheidsdata 15 en 16 januari 2022. De supermarkt verkocht daadwerkelijk zo’n 60 verpakkingen. Coop benadrukt dat de producten dus helemaal niet vegetarisch zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Erica Meiland lokt veel negatieve commentaar uit met filmpje: “Heel erg is het”

Het lukt Martien Meiland en zijn familie maar niet om een koper te vinden voor hun Chateau Marillaux. Ze hebben nu een opvallende stap genomen.

De Meilandjes verlaagden de verkoopprijs van hun kasteel al enkele keren. Ze vragen er nu ‘amper’ 795.000 euro voor. Hun makelaarsduo heeft nu besloten te gaan vloggen om het kasteel aan te prijzen.

Hoewel veel fans van de familie Meiland de filmpjes helemaal geweldig vinden, zijn er ook een heleboel die de vlogs maar niks vinden. “Oh mijn god! En die moeten een kasteel van 8 ton verkopen? Tenenkrommend dit… Zijn dit serieuze makelaars?”, lezen we op Instagram.

“Beetje irritant dit. Kan er niet lang naar kijken. Terwijl ik de Meilandjes heerlijk vindt”, reageert een andere fan. “Veel sterkte met de verkoop! Weet niet of die clowns meerwaarde zijn voor de verkoop”, merkt nog iemand op.

“Tenenkrommend promotiefilmpje. De wanhoop moet wel erg groot zijn”, zegt een volger. “Ik zou een serieuze makelaar nemen. Deze zijn echt niet serieus. Vind dat ze de familie door het slijk halen en jullie en jullie kasteel zo in een verkeerd daglicht stellen.”

Doorgaan met lezen

Trending