Net binnen: Zware beveiliging rond huis Sigrid Kaag
Connect with us

Meest bekeken

Net binnen: Zware beveiliging rond huis Sigrid Kaag

Woensdag is de beveiliging rond de woning van minister Sigrid Kaag drastisch opgeschroefd. Er is een politiepost geplaatst en in de buurt zijn meer camera’s opgehangen.

Vorige week kwam er een dreigende man met een fakkel bij de woning van Kaag opdagen. Daarop deed de kersverse minister aangifte wegens bedreigingen. De 29-jarige Amsterdammer is aangehouden. Op 19 januari moet hij voor de politierechter verschijnen.

De 44-jarige vrouw die het voorval filmde, is eveneens aangehouden.

In de straat van minister Hugo de Jonge is eerder ook al permanente en zware bewaking ingevoerd sinds een gelijkaardig incident.

Meest bekeken

Wow: Marieke Elsinga laat haar “doorschijnende broek” uit Voice zien!

Marieke Elsinga was te zien in het programma ‘I Can See Your Voice’. Dat is een muzikale spelshow waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen!

Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar bips zien, en dat wil ze liever niet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: ‘Marco Borsato is al dagen spoorloos’

Marco Borsato die wordt verdacht van misbruik van een minderjarige schijnt al dagen niet thuis te zijn geweest. Zijn auto die hij altijd voor de deur parkeert is al dagen niet meer gespot. De vraag die de ronde doet is dan ook waar is Marco Borsato gebleven?

Het werd al eerder duidelijk dat Marco na de rechtszaak van plan is om zich definitief in Italië te vestigen. Maar het lijkt erop dat hij zich daar nu nog niet schuilhoudt.

Laatst werd ook nog duidelijk dat Marco en Leontine niet meer hun trouwring dragen. Het hele gezin heeft wel een familiering laten maken die Marco, Leontine en alle kinderen dragen. Zo willen ze uitdragen dat ze elkaar toch blijven steunen.

Maar dat betekent nog niet dat Leontine weer een relatie heeft met Marco. Het zou zomaar kunnen dat Leontine haar conclusies al getrokken heeft en enkel een vriendschappelijk band met Marco heeft. Marco heeft de afgelopen jaren wel laten zien dat hij niet lang zonder een vrouw kan dus kan het zomaar zijn dat Marco op dit moment bij één van zijn scharrels logeert of wellicht zelfs een nieuwe vriendin heeft.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending