Net sluit zich rondom Marco Borsato: “Leerling haatte hem na barbecue”
Connect with us

Celeberties

Net sluit zich rondom Marco Borsato: “Leerling haatte hem na barbecue”

Zangcoach Mathilde Santing heeft een opmerkelijk bericht naar buiten gebracht rondom de geruchten over Marco Borsato. Een leerling van haar hield een erg slecht gevoel over nadat ze op zijn barbecue was geweest.

Het net sluit zich

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Borsato een moeilijke periode tegemoet kan zien. Als je deze aantijgingen vergelijkt met zijn vermeende affaires, gaan ze veel verder. Al maandenlang gaan er verhalen ten ronde dat Marco grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tegenover minderjarige meisjes.

Elk jaar organiseerde de zanger zogenaamde ‘Voice barbecues’ bij hem thuis. Hij nodigde hierbij kandidaten uit die in zijn team hadden gezeten tijdens het programma. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens RoddelPraat misdragen bij meisjes van 13 en 15 jaar oud.

En Zangcoach Mathilde Santing vind dit niet bepaald ongeloofwaardig: “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde.”

Celeberties

Prinses Amalia heeft in het geheim een vriendinnetje

Het is geen geheim dat onze koninklijke familie goede relaties onderhoudt met de Japanse royals. De families zien elkaar niet zo vaak, maar prinses Amalia heeft een goede vriendschap met prinses Aiko.

De twee prinsessen hebben veel dezelfde passies, maar hun lot is heel anders. Op 7 december blaast Amalia achttien kaarsjes uit en dat is een grote stap richting troonsopvolging. Aiko werd gisteren 20 jaar en daarmee is ze volgens de Japanse wetgeving officieel meerderjarig. De prinses komt niet in aanmerking voor troonsopvolging. Alleen zonen van keizers maken kans op de tronen.

Gepest

Haar ouders houden Aiko bewust uit de aandacht. Als kind had ze zwaar te lijden onder een slechte gezondheid. Ze heeft namelijk longproblemen. Daarbij komt nog dat ze op school gepest zou zijn.

Met Amalia is het heel anders gesteld. Zij houdt een sabbatjaar en verkent de wereld. Willem-Alexander en Máxima beaamden dat de prinses daar ontzettend veel van opsteekt. Ze loopt ergens in het buitenland stage, wellicht in Amerika. Daar is ze het laatst gezien op de luchthaven van Los Angeles.

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ kunnen Amalia en Aiko het uitstekend met elkaar vinden. Amalia, Ariane en Alexia gingen in 2019 nog naar Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito. Dat is wellicht de laatste keer dat ze elkaar gezien hebben.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes slaat helemaal door: ‘Gevlucht uit Nederland’

Gisteren lieten wij nog weten dat Andre Hazes graag tijdelijk in Orlando in Amerika wil gaan wonen met Monique en zijn zoontje.

Deze maand vertrekken Andre Hazes en zijn moeder Rachel al naar Florida in Amerika om daar het laatste deel van de docu over zijn leven op te nemen. Het schijnt dat ze vooral zullen laten zien waar het gezin vroeger met Andre senior vakantie vierde.

Wellicht dat Andre als hij straks in Florida is ook gelijk op huizenjacht gaat, want er gaan sterke geruchten dat hij zich de komende tijd daar wil gaan terugtrekken totdat hij in 2023 zijn comeback zal gaan maken. Enige voorwaarde is dat hij Monique en zijn zoontje daar ook naar toe wil meenemen.

Het leek ons sterk dat Monique hiermee akkoord zou gaan, omdat haar leven zich hier afspeelt. Het enig wat wij ons kunnen voorstellen is dat Monique en kleine Dre af en toe komen overvliegen om Andre dan te bezoeken.

Maar Andre wil dat niet hij wil echt dat ze bij hem daar komen wonen en is van plan dan ook een laatste troef te spelen om Monique te overtuigen. We kunnen er overigens nu echt wel vanuit gaan dat er weer iets speelt tussen Andre en Monique en dat hij echt niet alleen meer bij Monique blijft slapen om zijn zoontje te kunnen zien.

Kringen die dichtbij Andre staan laten zelfs weten dat Andre weer heeft geopperd om Monique ten huwelijk te vragen. Zijn vrienden raadde het hem sterk af, maar Andre is behoorlijk impulsief. En als Andre denkt dat dit daar het juiste moment voor is dan slaat hij toch een beetje door.

Daar is het nog veel te vroeg voor en wellicht moet hij dat helemaal niet meer doen, want het is toch nog een beetje een trauma bij Monique. Maarja waarschijnlijk probeert hij Monique dan zo te overtuigen om naar Amerika mee te gaan. Wij hebben wel gekkere dingen gezien bij Andre dus ons verbaast niets meer.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Davina Michelle gaat volledig de kleren uit en het internet gaat los

Davina Michelle is de afgelopen alleen nog maar populairder geworden. Vooral door de Formule 1 is ze natuurlijk (inter)nationaal bekend geworden en het lijkt erop dat het alleen nog maar beter gaat.

Davina Michelle

De knappe zangeres besloot om een fotoshoot te doen waarbij ze weinig aan de verbeelding overlaat maar toch ook erg mooie resultaten laat zien. Mensen vinden de foto’s geweldig met enorm veel positieve reacties eronder.

“I still can’t believe I get to do an extra HYPER show😱

🎸May 20th, 2022 in @rotterdam.ahoy 😍 The 21st is almost sold out so don’t wait too long if you want the best spot🥰 Tickets and info: www.davinamichelleinahoy.nl or LINK IN BIO”, schrijft ze bij de pikante foto’s

Reacties

“Wat gaaf @davinamichelleofficial! Je ziet er zo sterk uit! Te gek! Zijn er nog meer foto’s van deze shoot te zien?”, schrijft iemand. Iemand iemand anders schreef: “Mooie knappe schoonheid mooi lichaam 😘❤️”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending