‘Nick Schilder wist ook van misbruik bij The Voice of Holland’
Connect with us

Celeberties

‘Nick Schilder wist ook van misbruik bij The Voice of Holland’

Tijdens de radio uitzending The Friday Move op BNR Nieuwsradio is Nick Schilder keihard ondervraagt door Marianne Zwagerman. Ze wil de onderste steen boven hebben van het misbruik schandaal bij The Voice en kan niet begrijpen dat Nick Schilder niets is opgevallen. Nick was samen met Simon jarenlang te zien als coaches bij The Voice.

Het interview op de radio ging als volgt:

Marianne Zwagerman

“Ik denk dat het ook een generatieding is en dat daarom Johan Derksen het bijvoorbeeld ook echt niet begrijpt. Het is een oude-mannenkwaal eigenlijk. Maar jij bent van een andere generatie: heb jij wel een antenne voor dit soort dingen?”

“Heb je er dan wel een antenne voor? Ik geloof dat John de Mol gewoon oprecht niet begrijpt wat het probleem is en heel veel mannen die daar rondlopen snappen dat blijkbaar ook niet.”

Gastheer Wilfred Genee

“Wij kennen elkaar niet goed, maar ik heb jou meegemaakt als een zeer bewust mens. Dat boek dat je me laatst ook had aangeraden, Sapiens… Jij leest heel veel, je bent met heel veel dingen bezig, ook met duurzaamheid. Die antenne, mis jij die dan?”

Marianne Zwagerman

“Het is geen aanklacht, hè, maar ik vraag me dat dan oprecht af.”

Nick

“Ik stel de vraagstelling alleen maar op prijs, hoor. Wat ik wel merk in de media is dat alles en iedereen die er ooit mee te maken heeft gehad, verdacht wordt gemaakt, van: ‘Je móet iets hebben gezien!’ Daar heb ik wel moeite mee, met die invalshoek.”

“Er lopen daar wel 200 mensen rond. Sommigen hebben een reputatie in Hilversum, maar anderzijds denk ik dan: de écht ernstige dingen vinden in het geniep plaats. Het is wel mogelijk dat er een klein groepje was dat het wél wist, etcetera.”

“Jij vraagt aan mij of ik er een antenne voor heb. Ik denk dat wij wereldwijd allemaal wel zijn opgeschud. Op 15 oktober 2017 was de allereerste #MeToo-tweet. Daarna is het in een stroomversnelling gekomen. Misschien dat die antennes toen minder scherp stonden afgesteld dan nu. Je had zeker de laatste jaren mogen verwachten dat er alerter op was gereageerd.”

“Het is moeilijk om erover te spreken, omdat ik een heel goede band heb met hem en veel respect voor hem heb. Ik ken de verhalen wel dat hij wel eens iemand afblaft, maar ik heb niets anders gezien in mijn carrière dan professionaliteit.”

“Voor zo’n groot programma werk ik het allerliefst met hem, omdat hij zó de wind eronder heeft. Ik zie hem als de beste tv-maker met wie ik ooit heb gewerkt. Ik begrijp wel de boosheid die er is nu, maar hij pakt dingen wel grondig aan. Er is hem volgens mij ook alles aan gelegen om dit met wortel en tak uit te roeien.”

“Als ik en Simon Keizer ook maar een beetje lucht hadden gekregen van zoiets ernstigs, dan hadden we gewoon ingegrepen”

Celeberties

Video van Maan op het strand trekt een hoop bekijks!

Maan is sinds het uitlekken van de The Voice-schandalen op vakantie. Het lijkt erop dat dit pure toeval is geweest, de zangeres plaatste een paar uur voor Tim Hofman al dat ze onderweg was. De zangeres is echter wel een veel genoemd persoon in veel verhalen. De zangeres zou volgens verschillende geruchten namelijk het een en ander hebben uitgespookt met verschillende coaches.

Alle partijen hebben dit altijd ontkend of genegeerd. Ook het statement van de zangeres bleef lang weg, maar dit kan ook met de vakantie te maken hebben. De Steenwinkel is met twee vriendinnen op vakantie geweest de afgelopen tijd. Iets wat ze waarschijnlijk erg nodig had. Onlangs gaf ze in een interview nog het volgende aan: “Afgelopen jaar ben ik closer geworden met mijn vriendinnen. Door mijn werk waren we uit elkaar gegroeid. Als ik ergens een show had, stonden zij in een kroeg.“.

Maan op vakantie, dat willen we zien!

Het lijkt er dus op dat de band met haar vriendinnen weer wat sterker is geworden. Carrière mag belangrijk zijn, maar je sociale leven is voor veel mensen vaak toch nog belangrijker. Uiteraard willen we alles zien van de avonturen van de zangeres en haar vriendinnen op vakantie. Op de social media van De Steenwinkel blijft het echter een beetje stil. We hebben in totaal één foto voorbij zien komen, naast de foto’s in haar ‘verhaal’. Wie een beetje fan van de zangeres is weet dat ze nóg een account heeft op Instagram, samen met haar vriendinnen. Dit account heet ‘Bybadboys’ en wordt doorbijna 20.000 mensen gevolgd. En daar zijn veel meer vakantietaferelen te vinden van het drietal. Swipe onderstaande video voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato shockeert met actie: “Dit had ik niet verwacht!”

Marco Borsato is al heel lang onder de aandacht gebracht vanwege verschillende geruchten en verhalen over hem. Deze verhalen hebben inmiddels geresulteerd in verschillende aangiftes en meldingen. De zanger laat zich sindsdien ook bijna niet meer in het openbaar zien. Ook weten verschillende artiesten die nauw hebben samengewerkt weten dat hij niets van zich laat horen. Emma Heesters heeft na de samenwerking niet meer gehoord over een nummer dat uitgebracht zou worden. Rolf Sanchez heeft hem nog een berichtje gestuurd welke onbeantwoord is gebleven.

Ook zijn er verschillende verhalen opgedoken waarin de zanger zonder zijn trouwring gespot is. Dit zou tot verhalen hebben gezorgd waarin gezegd wordt dat Leontine niet meer samen wil zijn met de zanger. De twee zouden zelfs al uit elkaar zijn. Echter komen er zo nu en dan verhalen binnen die erg tegenstrijdig zijn met deze geruchten.

Marco Borsato laat zich niet verjagen!

De zanger wil nog altijd geen verklaringen geven over aantijgingen betreft grensoverschrijdend gedrag waarin hij verwikkeld is geraakt. Ook komt er weinig informatie via zijn advocaten naar buiten. Er zijn dan ook steeds meer mensen die zich twijfelend uitspreken over deze zaak. Dat neemt niet weg dat dit een ongelooflijk moeilijke tijd is voor het hele gezin. De zanger is dan ook gespot in Amsterdam terwijl hij zijn zoon aan het helpen was met een verhuizing. Een dikke witte sjaal en een donker petje zorgde ervoor dat hij nagenoeg onherkenbaar was. Het is een van de eerste keren dat de zanger in het openbaar is gespot na de The Voice-schandalen naar buiten zijn gekomen. Dit terwijl veel fans al vermoedens hadden dat de zanger naar het buitenland gevlucht was zoals Ali en Jeroen. De andere hoofdpersonen in dit verhaal. Het lijkt erop dat Marco voet bij stuk houdt en zich niet het land uit laat jagen.

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes haalt uit naar Monique Westenberg: ‘Kom niet in de buurt van mijn zoon!’

Andre Hazes is terug uit Amerika en is samen met Monique en kleine Dre gespot bij Monkey Town een indoor speelhal voor kinderen. Andre lijkt ook weer bij Monique te overnachten sterker nog het lijkt er allemaal op of hij daar gewoon weer inwoont en of er nooit wat is gebeurd in het gezin.

Volgens de buren maakt Monique een hele vrolijke indruk als ze de hond uitlaat. Alles wijst er dan ook echt op dat Andre en Monique het inderdaad weer aan het proberen zijn. Alleen daar is Rachel de moeder van Andre niet zo blij mee.

Rachel probeert Andre dan ook met smoesjes naar haar huis te lokken zodat Andre weer in contact komt met zijn ex Anne Rose die de management taken voor Rachel doet.

Andre lijkt voor nu even gebroken te hebben met zijn moeder, maar het is een kwestie van tijd tot de bom echt barst. Monique vindt het namelijk prima dat Andre het contact met zijn moeder even heeft verbroken. Maar Andre kennende zal hij dit snel weer willen herstellen. Andre wil zich namelijk vrij voelen en wil zelf bepalen wat hij doet en wie hij mag zien. Dat Monique wilde dat Rachel haar ex schoondochter Anne Rose ontsloeg heeft eigenlijk voor deze situatie gezorgd.

Andre heeft nu een stabiele thuisbasis bij Monique, maar wil natuurlijk ook gewoon zijn moeder zien. Alleen kiest Andre nu voor de makkelijke optie en laat hij zijn moeder dus even links liggen totdat ze Anne Rose ontslaat. Mocht zijn moeder dit niet doen dan komt Andre toch in een moeilijke positie, want kiest hij dan voor Monique of toch voor zijn moeder.

Doorgaan met lezen

Trending