Nicol Kremers in shock: ‘Peter Gillis dood?’
Connect with us

Meest bekeken

Nicol Kremers in shock: ‘Peter Gillis dood?’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd.

Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’

In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol.

Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was

Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen.

,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker.

Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij.

,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Meest bekeken

Boterhamzakje helpt prematuurtje in leven houden en de kleine vechter gaat nu naar school

Darcey Clegg was zo klein als een zak suiker toen ze te vroeg geboren werd. Ze trotseerde alle kansen en is nu naar de basisschool gegaan.

De zwangerschap van Gill Glegg verliep voorspoedig, totdat bij een 28 weken controle bleek dat er een afwijking bij de placenta was en er te weinig bloed was. Onmiddellijk werd Gill naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedoperatie.

In september 2016 zag Darcey via een spoedkeizersnede het levenslicht. Het meisje woog slechts 600 gram en was drie maanden te vroeg geboren.

“Het was angstaanjagend”, vertelde Gill volgens Mirror. “Ze gaven met niet veel hoop dat ze het zou halen. Maar ze kwam huilend naar buiten.”

“Ze was zo nietig in dat kleine boterhamzakje, ik wist niet of ze het zou redden,” herinnerde de moeder zich. “Het is zo emotioneel om haar naar school te zien gaan. We hebben haar uniform en er alles klaar voor.

Op de neonatale afdeling van het Royal Oldham Hospital (Greater Manchester) vocht ze voor haar leven. Ondanks alle tegenslagen, mocht ze na 64 dagen, op 30 december, naar huis!

Nu gaat Darcey naar school! Haar moeder, Gill Glegg, is ongelooflijk trots op haar dochtertje!

Ze heeft sinds haar geboorte alle kansen getrotseerd en is nu een gezond meisje. “Ze begon een beetje laat met lopen, maar het was een geweldig moment. Ze is een droom.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vreselijk: Bestelbus rijdt baby dood, moeder zwaargewond

In het Friese Bantega heeft vanmiddag een dodelijke aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en twee personen. Een baby’tje is hierbij om het leven gekomen. De moeder van het kind is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen.

Wat er precies is gebeurd, is vooralsnog onduidelijk. Het slachtoffertje had geen schijn van kans en is ter plekke overleden aan de verwondingen.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Betrokkenen hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen, zo meldt Hart van Nederland.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jongeren slaan 89-jarige vrouw in elkaar voor dertig euro

In Cannes in het zuiden van Frankrijk hebben drie jongeren een bejaarde dame in elkaar geslagen. Frankrijk is in shock door het voorval. Volgens waarnemers is dit een symptoom van de verwildering van de samenleving.

Maandagmiddag werd de dame bewusteloos aangetroffen op de grond in de wijk La Bocca. Aanvankelijk dacht de politie nog dat ze onwel was geworden. Bewakingsbeelden brachten echter aan het licht dat ze werd aangevallen door drie jongeren van 14 jaar oud. Ze achtervolgden haar een poos om haar vervolgens te beroven. De tieners gingen aan de haal met amper dertig euro.

De vrouw ligt in het ziekenhuis met een hersenbloeding en meerdere breuken. Ze verkeert niet in levensgevaar.

Na de gebeurtenissen meldde een van de daders zich bij de politie. De andere twee, reeds bekend bij justitie, konden daarna worden opgepakt. Volgens de media hebben ze geen enig besef van de ernst van de zaak en geven ze blijk van niet de minste spijt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending