Nicolette van Dam in bikini op randje van het zwembad wil je gezien hebben
Connect with us

Meest bekeken

Nicolette van Dam in bikini op randje van het zwembad wil je gezien hebben

Er bestaan veel mooie vrouwen in Nederland. En eentje die daar zeker bij hoort is Nicolette van Dam. De 35-jarige Amsterdamse werd ooit bekend dankzij haar rol in de jeugdserie Zoop.

Intussen is ze alweer ruim vier jaar getrouwd met Bas Smit en hebben ze saampjes twee kinderen. Haar vader kwam onlangs in het nieuws nadat hij zwaar lichamelijk letsel had overgehouden na een beroving.

Foto’s van Nicolette van Dam
Allemaal erg verdrietig natuurlijk. Misschien kunnen we jou in eder geval even opvrolijken met deze fijne kiekjes van Nicolette!

Celeberties

Heel gewaagd: André Hazes plaatst een foto van Monique Westenberg zonder kleren aan

André Hazes en zijn vriendin Monique zijn op het moment ver van Nederland verwijdert en zijn aan het vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze laten alles over hun vakantie weten via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan
Monique en André zijn niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze zijn er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het is ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: dit is de nieuwe liefde van Mark Rutte

Prinses Mabel is erg vrolijk de afgelopen tijd maar sommige mensen begint het steeds meer op te vallen dat ze misschien wel zo vrolijk is vanwege Mark Rutte.

Er zijn veel roddels over de twee en het schijnt zo te zijn dat ze het de afgelopen tijd wel erg leuk samen zouden hebben. De twee kennen elkaar namelijk al jaren.

Ze waren vroeger namelijk beide lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD en spreken elkaar nog steeds regelmatig en vaak.

Niet alleen vrienden
Volgens meerdere bronnen waren Rutte en Mabel beide niet op zoek naar een relatie en omdat ze dat niet deden zou er iets meer zijn ontstaan.

Volgens Weekend zou om deze reden er een vonk zijn overgeslagen.

Helaas hebben we er geen bewijs van maar meerdere bronnen denken dat het heel goed zou kunnen. Wel ontketennen zowel Mark als de Prinses de geruchten met een klein glimlachje.

Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden en mocht het toch zo zijn, dan zou dit groot nieuws zijn!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg haalt flink uit naar schoonmoeder Rachel Hazes

Waar Monique Westenberg zich normaal gesproken niet mengt in reacties op social media, verliep dit afgelopen week wel anders.

Terwijl de blondine van een zonnige vakantie op Curaçao geniet, laat een volger op Instagram een vervelend bericht achter.

Geheel onverwachts gooit Monique hier een schepje bovenop en haalt ze flink uit naar haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes.

Persoonlijk aangevallen op Instagram
Monique Westenberg plaatste een zonnig kiekje op Instagram waarop de blondine te zien is in een shirt van uit de kledinglijn van haar ex André Hazes.

Onder deze foto plaatst een volger een heftige reactie. “Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André.

Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes”, klinkt het in de reactie.

“Ik heb jou zo door”
Niet alleen laat de volger weten dat Monique de opvolger van Rachel Hazes zou willen zijn. Monique zou ook ‘de heilige Maria spelen’.

“En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door”, schrijft de volger als laatste zin in zijn reactie.

Sneer naar Rachel Hazes
Monique en ex-schoonmoeder Rachel kunnen absoluut niet samen door één deur en de relatie tussen de twee lijkt nooit goed geweest.

Deze reactie op Instagram gaat Monique daarom niet in de koude kleren zitten. Monique haalt uit naar haar ex-schoonmoeder door onder de reactie te plaatsen: “Mocht ze willen.”

Doorgaan met lezen

Trending