Niemand begrijpt waarom haar dochter zweren in het gezicht krijgt – maar dan herinnert de moeder een detail van 8 maanden daarvoor
Connect with us

Lifestyle

Niemand begrijpt waarom haar dochter zweren in het gezicht krijgt – maar dan herinnert de moeder een detail van 8 maanden daarvoor

Sienna Duffield had net samen met haar familie haar tweede verjaardag gevierd. De dag na het feestje ziet haar moeder, Savina French-Bell, ineens een vreemde uitslag op haar dochters gezicht. Het was het begin van een verschrikkelijke tijd voor de hele familie.

Het duurde wel acht maanden voordat de artsen door hadden wat de oorzaak was van Sienna haar verschrikkelijke uitslag.

“Het begon eruit te zien alsof ze zuur in haar gezicht had gekregen. En het verspreidde zich al snel vanaf haar mond, via haar wangen, tot boven haar ogen”, aldus Savina in Inside Edition.

Het was het begin van een lange nachtmerrie. Sienna haar uitslag ging maar niet weg en de dokters wisten niet wat ze moesten doen. Sienna leed voor acht maanden.

Sienna haar uitslag werd snel erger en op een gegeven moment zat haar gezicht onder de pijnlijke blaren, die bloedden als ze open sprongen. De moeder zegt dat het leek alsof haar dochters gezicht levend werd opgegeten.

De kleding van Sienna zaten constant onder het bloed en eten ging lastig vanwege de pijn rondom haar mond.

De moeder ging niet meer uit de deur met haar dochter, omdat ze de blikken en vervelende opmerkingen van vreemden niet meer aan kon.

De dokters dachten in eerste instantie dat de uitslag werd veroorzaakt door eczeem of allergie, maar geen enkel medicijn had effect. Uiteindelijk moest Sienna zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis. Ze kon niet meer zelfstandig eten en ze werd met een sonde gevoed.

Inmiddels wanhopig om de boosdoener te vinden, ging Sienna haar moeder in gedachten zorgvuldig alle gelegenheden voorafgaand aan het verschijnen van de uitslag na. Pas toen, acht maanden later, herinnerde Savina dat een familielid Sienna een kus had gegeven.
Het bleek dat dat familielid herpes had.

Sienna was geïnfecteerd geraakt met het herpes simplex virus, type 1. Nu konden de artsen een juiste behandeling voorschrijven.
Al snel zag Sienna haar huid er een stuk beter uit, en kon ze weer zelf eten.

“De afgelopen tijd heeft Sienna nergens last van gehad en de infectie is weg gebleven¨, aldus Savina, “maar het kan altijd terug komen. Hopelijk gebeurt dat niet en blijft haar huid net zo mooi als dat die nu is. Het is zo fijn om naar buiten te kunnen zonder vervelende opmerkingen te krijgen.”

De moeder wil nu andere ouders waarschuwen om hun kinderen niet gekust te laten worden. Hoewel het niet zichtbaar is, kan iedereen herpes bij zich dragen en kleine kinderen kunnen er erg gevoelig voor zijn.

Hopelijk hoeft kleine Sienna nooit meer een dergelijke ervaring te hebben!

We hebben al eerder geschreven over Claire Henderson, wiens jonge dochtertje bijna haar leven verloor, nadat ze via een kusje besmet was geraakt met herpes.

Een kusje kan heel gevaarlijk zijn voor jonge kinderen! Help ons alsjeblieft door dit te delen met alle ouders van jonge kinderen die je kent.
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending