Niemand weet waarom 13 vrachtwagens de snelweg blokkeren. Wanneer het verteld word, is iedereen ontroerd.
Connect with us

Nieuws

Niemand weet waarom 13 vrachtwagens de snelweg blokkeren. Wanneer het verteld word, is iedereen ontroerd.

Wat zou jij ervan vinden als je 13 vrachtwagens midden op de snelweg stil ziet staan?

Als je geïrriteerd zou zijn, zou je niet de enige zijn, omdat ik bijvoorbeeld het ook niet leuk vind om vast te komen te staan in de file.

Maar toen ik ontdekte waarom de 13 chauffeurs in dit verhaal deden wat ze deden, was ik in tranen.

Na het ontvangen van instructies van de politie, parkeerden 13 vrachtwagens plotseling onder een brug op Interstate 696 in Huntington Woods, Michigan in het Midwesten van de Verenigde Staten.

Agent Michael Shaw werd door de hulpdiensten gebeld en besefte dat hij snel moest handelen.

Hij belde onmiddellijk een verkeersagent en vroeg hem om al het verkeer om te leiden. Maar wat hij vervolgens deed, is de reden dat mensen over de hele wereld zijn actie toejuichen.

Toen hij een oproep kreeg van een man die op het punt stond om van een brug te springen, kreeg officier Michael Shaw een briljant idee.

Hij vroeg een stel vrachtwagenchauffeurs om hulp en geen van hen aarzelde even om te helpen.

13 vrachtwagenchauffeurs hebben geholpen
Dertien vrachtwagens waren nodig en nadat ze midden op de snelweg geparkeerd hadden, bedekten ze het hele gebied onder de brug. Ze zorgden ervoor dat de man niet helemaal naar de grond kon springen en zich niet zo serieus zou kunnen verwonden als hij had gehoopt.

Ondertussen werd verkeer geblokkeerd en doorgestuurd naar alternatieve routes.

Na vier uur gaf de man toe en werd hij van de brug geëscorteerd zonder fysieke schade. Toen kreeg hij de hulp die hij nodig had.

De dertien vrachtwagenchauffeurs die geduldig vier uur hebben gewacht, zijn het bewijs dat er altijd mensen zijn die om elkaar geven, ook al voelt het misschien niet altijd alsof ze er zijn.

Als jij of iemand die je kent zich depressief of suïcidaal voelt, is er altijd hulp. Je kunt bijvoorbeeld de zelfmoordhulplijn bellen.

“This photo does show the work troopers and local officers do to serve the public. But also in that photo is a man struggling with the decision to take his own life. Please remember help is available through the National Suicide Prevention Lifeline at 1-800-273-8255”. pic.twitter.com/RBAlCIXT1o

— MSP Metro Detroit (@mspmetrodet) April 24, 2018

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending