Nieuw groot machtsmisbruik schandaal in mediawereld: ‘Deze bekende Nederlandse acteur’
Connect with us

Meest bekeken

Nieuw groot machtsmisbruik schandaal in mediawereld: ‘Deze bekende Nederlandse acteur’

De Volkskrant is bezig met een verhaal over machtsmisbruik bij een bekende acteeropleiding van een hele bekende Nederlandse acteur.

Het schijnt namelijk dat er tijdens deze opleiding een blok inzit waar je volledig uit de kleren moet. Als je dit niet doet kan het zo zijn volgens een aantal studenten dat je een onvoldoende krijgt en niet door mag gaan. Deze bekende acteur schijnt deze specifieke lessen zelf te hebben gegeven en er zijn veel klachten bij de volkskrant binnen gekomen over de sfeer die er tijdens de lessen hing om toch uit de kleren te gaan al wilde je dit eigenlijk niet.

Een bekende GTST-actrice heeft gezegd dat ze deze opleiding ook heeft gevolgd en dat ze is gestopt toen ze bij dit blok kwam waar ze uit de kleren moest.

Ook zou deze bekende acteur verschillende relaties met zijn studentes hebben gehad.

Nu komt de Volkskrant binnenkort met dit verhaal naar buiten en zullen er meer details volgen en verhalen van studenten die zich er erg onprettig bij hebben gevoeld en zich soms onder druk gezet voelde om uit de kleren te gaan tijdens de les.

Celeberties

Betrapt in parkeergarage: Nieuwe lover Yolanthe bedriegt haar nu al

Dertien jaar nadat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zoenend betrapt werden in een parkeergarage, bedriegt haar nieuwe lover de brunette op dezelfde manier. “Rennen Yo!”, is dan ook de wijze raad.

De nieuwe lover van Yolanthe, Lentini Eersteling, is dit weekend zoenend gespot in een parkeergarage. Maar niet met Yo. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar kanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?” Een volger stuurde het volgende berichtje naar de gossip queen: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Foute boel

Yvonne denkt er het hare van. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden. De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog meer bagger

Yvonne zegt dat ze nog meer sappige weetjes binnenkrijgt over Lentini. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Partner Peter R. de Vries treedt naar buiten: moordaanslag had voorkomen kunnen worden

De aanslag op Peter R. de Vries had kunnen worden voorkomen. Dat stelt zijn partner Tahmina Akefi die heeft zondagavond in de indringende documentaire Vertrouwelijk! voor de allereerste keer met haar eigen verhaal naar buiten is getreden.

Volgens de 39-jarige Akefi, die journaliste is en schrijfster, wilde De Vries wel degelijk beveiliging maar was er maar een optie: dag en nacht zware persoonsbeveiliging. In haar ogen ogen zijn er grove fouten gemaakt door de politie, die onvoldoende alert is geweest rondom de voorbereidingen van de daders.

Spreekrecht

De reden waarom Tahmina Akefi nu naar buiten treedt is dat ze bij het strafproces tegen de aanslagplegers haar spreekrecht gaat gebruiken. Dat wil zij niet anoniem doen. De inhoudelijke behandeling is over een paar maanden, in juni. Het stel was toen De Vries werd doodgeschoten “er naartoe aan het werken om samen naar buiten te treden”. In principe zouden ze media 2022 in het huwelijk treden.

De Vries en Akefi ontmoetten elkaar in 2015 tijdens een live-uitzending van Pauw waar zij allebei te gast waren. Het was liefde op het eerste gezicht. De relatie is in 2017 nog even uit geweest, maar De Vries en Tahmina bleken niet buiten elkaar te kunnen leven. Ze vertelt openhartig ook over de spanningen die er waren, bijvoorbeeld over het feit dat De Vries zich opwierp als adviseur van een kroongetuige.

‘Alleen met mij bezig

“Het is een gevoel dat je herkent in elkaars blik”, vertelde Akefi in de documentaire over de eerste ontmoeting. “Hij was alleen maar met mij bezig.” In de documentaire reflecteren zij en vrienden (onder wie cabaretier Dolf Jansen) van haar op haar relatie met De Vries.

De partner van de neergeschoten misdaadjournalist is tot nu toe altijd in de anonimiteit gebleven, omdat zij niet bekend wilde staan als ‘het liefje van’. Akefi werkte in de loop der jaren als journalist voor media als NOS, BBC en NRC Handelsblad. Zij was in Pauw regelmatig te gast om te praten over vluchtelingen. Zij presenteert de afgelopen maanden nieuwsuitzendingen voor TV Rijnmond.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Poging doodslag: ‘Johnny de Mol gooit ex-verloofde uit raam’

De ex-verloofde van Johnny de Mol, Shima Kaes, zegt dat de familie De Mol al jaren op de hoogte is van het misbruik in The Voice. Ze waarschuwt de kijkers ook dat ze zich niet moeten laten manipuleren door de krokodillentranen van Johnny de Mol op tv.

Kaes haalt zwaar uit op Instagram. “Al het misbruik, de manipulaties en de corruptie moet nu stoppen. Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden door een beroemdheid die met tranen in zijn ogen op televisie verschijnt en je probeert te overtuigen dat ze geen idee hadden en hoe geschokt ze zijn door alle tragische gebeurtenissen.”

De ex van Johnny zegt dat zijn tranen pure manipulatie en een strategie zijn. “Dit zijn degenen die de dienst uitmaken en ook bij de show horen. Ze wisten het allemaal, al lang voordat het allemaal naar buitenkwam. Dit is gewoon een circus waarin ze elkaars rug dekken om het er minder rampzalig uit te laten zien en ik word er misselijk van.”

Kaes vervolgt: “We moeten voorkomen dat ze er elke keer weer mee wegkomen. Ze doen alsof ze goden zijn en geloven dat ook.”

Poging doodslag

De vrouw die tussen 2014 en 2015 een relatie had met Johnny leeft ondertussen op voet van oorlog met de familie. Eind 2020 deed Kaes aangifte tegen Johnny nadat hij haar uit het raam zou gegooid hebben in Portugal. Er vonden meerdere gewelddadige confrontaties plaats, zegt ze. De aangiftes zijn gedaan voor mishandeling en poging doodslag. Eerder deden Johnny en John de Mol al aangifte wegens afdreiging en daarna wegens valse aangifte.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending