Nieuw onderzoek: mannen zijn grote baby's die het leven van vrouwen moeilijker maken
Connect with us

Nieuws

Nieuw onderzoek: mannen zijn grote baby’s die het leven van vrouwen moeilijker maken

Nieuw onderzoek: mannen zijn grote baby’s die het leven moeilijker maken voor vrouwen!

Een verkouden man, met een zogenaamde ‘man cold’, is iets wat we waarschijnlijk allemaal wel herkennen. Iemands man, zoon of vriend raakt verkouden en verandert plotseling in een grote baby!

Maar het is niet alleen in dat soort situaties dat mannen in grote baby’s veranderen. Voorbeelden genoeg: onvoorzichtigheid, kinderlijke humor, overtuigd zijn van hun eigen gelijk en kinderachtig gedrag.

Er zijn meer dan genoeg situaties de je ongetwijfeld zult herkennen. En, mocht je al langer met die gedachte rondlopen, nu is er een onderzoek waaruit blijkt dat dit inderdaad zo is, aldus Did you know.

Vaak wordt er aangenomen dat kinderen voor veel stress bij vrouwen zorgen, maar uit een nieuw onderzoek blijkt dat dit net zo goed geldt voor hun echtgenoten.

In een onderzoek van Today Moms werden 7.000 moeders gevraagd hoe gestrest ze waren en wat de redenen hiervoor waren.

De studie toonde aan dat moeders gemiddeld erg gestrest zijn: 8,5 op een schaal van 10.Maar het meest opmerkelijke was dat maar liefst 46 procent van deze moeders vond dat hun echtgenoten meer stress veroorzaakten dan hun kinderen.

Ongeveer 75 procent van de deelnemers gaf aan dat ze alleen het huishouden moeten doen en alleen voor de kinderen moeten zorgen, anders gebeurt het simpelweg niet.

1 op de 5 vrouwen gaf zelfs aan de hele tijd gestrest te zijn, omdat hun echtgenoten weigerden te helpen. Met wat dan ook…

Uiteraard gaat dit niet voor iedere man op, maar het zet je wel aan het denken.

Natuurlijk moet je dit onderzoek met een korreltje zout nemen, maar het is toch zeer vermakelijk leesvoer!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending