Nieuwe details: dit is waarom zoon Glennis Grace een meisje het ziekenhuis in sloeg
Connect with us

BNers

Nieuwe details: dit is waarom zoon Glennis Grace een meisje het ziekenhuis in sloeg

Het incident op Curaçao, waarbij de zoon van Glennis Grace, Anthony Shane Majri, betrokken was, heeft tot verdere onthullingen geleid. Volgens Yvonne Coldeweijer, die de zaak aan het licht bracht, heeft de 17-jarige Anthony zich niet alleen agress!ef gedragen op het strand, maar heeft hij ook een meisje in haar gezicht gesl*gen. Er zijn nu nieuwe details bekend die betrekking hebben op het slacht0ffer en de voorgeschiedenis van de gebeurtenissen.


Het meisje in kwestie blijkt de ex-vriendin te zijn van Anthony. Ze hadden oorspronkelijk afgesproken om samen naar Curaçao te reizen. Echter, voordat hun reis kon plaatsvinden, eindigde hun relatie. Desondanks besloot het meisje om toch naar Curaçao te gaan, waar ook Anthony en zijn familie zich bevonden.

Op het eiland probeerde Anthony zijn ex-vriendin over te halen om hun relatie te herstellen, maar zij had geen interesse meer in een relatie en genoot van haar vrijgezellenstatus. Dit leidde tot spanningen tussen hen, en Anthony werd erg jaloers.

De situatie escaleerde toen Anthony ontdekte dat zijn ex-vriendin met andere jongens had gedanst. Deze ontdekking bracht hem tot het punt waarop hij zijn zelfbeheersing verloor en haar in haar gezicht sl0eg.
Glennis Grace

Het incident heeft geleid tot zorgen over de gedragsproblemen van Anthony en zijn vermogen om zijn agressie onder controle te houden. Het werpt ook vragen op over de rol van Glennis Grace als ouder en hoe zij omgaat met het gedrag van haar zoon.
Glennis Grace

Hoewel Glennis Grace nog niet heeft gereageerd op het incident, zijn veel mensen op sociale media bezorgd over de situatie en uiten zij hun mening over de kwestie. Het incident heeft ook bredere vragen opgeroepen over de verantwoordelijkheid van ouders bij het opvoeden van hun kinderen en hoe gedragsproblemen bij jongeren moeten worden aangepakt.
Glennis Grace

De zaak benadrukt het belang van het aanpakken van agress!e en gew*ld bij jongeren en het bieden van de juiste begeleiding en ondersteuning om hen te helpen positieve keuzes te maken en hun gedrag te verbeteren. Het blijft afwachten hoe Glennis Grace en haar familie zullen reageren op deze ernstige gebeurtenis en welke stappen zij zullen nemen om Anthony te helpen en verantwoordelijkheid te laten nemen voor zijn daden.
Glennis Grace

De gebeurtenissen op Curaçao hebben niet alleen de aandacht getrokken van het publiek, maar werpen ook een schijnwerper op de complexe kwestie van gedragsproblemen bij jongeren en de rol van ouders in het begeleiden van hun kinderen. De zaak rond Anthony Shane Majri, de zoon van Glennis Grace, toont aan hoe belangrijk het is om dergelijke problemen serieus te nemen en effectieve oplossingen te vinden.


Een belangrijk aspect van deze zaak is de noodzaak van open communicatie tussen ouders en kinderen. Het is van cruciaal belang dat ouders een ondersteunende en begripvolle omgeving creëren waarin kinderen zich veilig voelen om hun gevoelens en zorgen te delen. Dit kan helpen voorkomen dat problemen escaleren en kan ouders in staat stellen om vroegtijdig in te grijpen als er tekenen zijn van gedragsproblemen.

Daarnaast benadrukt deze zaak het belang van het bieden van begeleiding en hulp aan jongeren met gedragsproblemen. Het is essentieel om professionele hulp te zoeken en te overwegen om therapie of counseling te volgen om de oorzaken van het gedrag aan te pakken en positieve veranderingen te bevorderen.
glennis

Ook is het van belang om bewustwording te creëren over gew*ld en agress!e, ongeacht de leeftijd van de dader. Gew*ld tegen anderen is onaanvaardbaar en moet consequent worden veroordeeld en bestraft, indien van toepassing. Het slacht0ffer verdient ondersteuning en rechtvaardigheid, terwijl de dader verantwoordelijk moet worden gehouden voor zijn daden.

In het geval van Anthony Shane Majri is het van belang dat hij de gevolgen van zijn gedrag begrijpt en dat er passende stappen worden ondernomen om hem te helpen zijn agressieproblemen aan te pakken. Dit kan onder meer betrekking hebben op therapie, begeleiding en het leren van alternatieve manieren om met conflicten om te gaan.

De rol van Glennis Grace als ouder staat ook ter discussie. Het opvoeden van een kind met gedragsproblemen kan een enorme uitdaging zijn, maar het is belangrijk dat ouders de verantwoordelijkheid nemen om hun kinderen te begeleiden en de juiste ondersteuning te bieden. Dit kan onder meer inhouden dat zij professionele hulp zoeken en actief betrokken zijn bij het proces van gedragsverandering.
Glennis Grace

Tot slot benadrukt deze zaak het belang van bewustwording en educatie over gedragsproblemen bij jongeren. Het is essentieel dat zowel ouders als de samenleving als geheel begrijpen dat gedragsproblemen complex zijn en dat er geen eenvoudige oplossingen zijn. Het vergt geduld, begrip en toewijding om jongeren te helpen hun gedrag te verbeteren en positieve keuzes te maken voor de toekomst.

De zaak rond Anthony Shane Majri is een herinnering aan de noodzaak van voortdurende inspanningen om gedragsproblemen bij jongeren aan te pakken en om te zorgen voor de juiste begeleiding en ondersteuning om hen te helpen op te groeien tot verantwoordelijke en respectvolle volwassenen. Het blijft afwachten hoe deze specifieke zaak zich zal ontwikkelen en welke stappen zullen worden genomen om Anthony en zijn slacht0ffer te helpen.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”

De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”


Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”


Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).Doorgaan met lezen

Trending