Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens
Connect with us

Celeberties

Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens

Eerder lieten wij al weten dat Sarah het nieuwe liefje van Andre hazes absoluut geen lieverdje is. Nu zijn er ook weer nieuwe details uitgelekt over hoe Sarah loog tegen Monica Geuze de ex van Lil Kleine over de relatie die Sarah toen had met de vriend van Monica voetballer Lars Veldwijk.

Hoe zat het ook alweer?

Sarah is de ex is van Lil Kleine en ze was al met hem bezig toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Youtuber Monica Geuze een relatie had en Sarah is dan ook de reden voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.

Nieuwe details over Sarah haar leugens

Nu ons geheugen weer even is opgefrist blijkt laat een journalist vandaag weten toentertijd contact te hebben gehad met Sarah over haar relatie met de voetballer Lars Veldwijk. Sarah vertelde namelijk zelf aan deze journalist dat ze de relatie met Lars aan Monica moest ontkennen van hem.

Lars belde Sarah namelijk een keer op en Monica luisterde mee met het gesprek en dat wist Sarah vooraf al. Lars en Sarah speelde toen een toneelstukje om Monica te laten geloven dat ze samen niks hadden en er niks was gebeurd. Dit was natuurlijk niet waar.

Het erge van dit alles is dat Sarah wist dat Lars een relatie had met Monica en dat ze samen een kind hebben en toch begon ze een relatie met hem. Klinkt bekend want dit heeft ze namelijk ook bij Monique geflikt door een relatie te beginnen met Andre Hazes.

Nu hebben de mannen overigens net zoveel schuld als Sarah, maar bij Sarah lijkt het wel een patroon om bekende mannen bij hun gezin weg te krijgen en ermee vandoor te gaan. Eerst bij Lil Kleine daarna bij Lars Veldwijk en nu Andre Hazes. Het zal ons niet verbazen als er meer bekende mannen zijn die ten prooi zijn gevallen aan Sarah.

Celeberties

‘Bridget Maasland ontspoorde tijdens de vakantie met André Hazes’

Het was de meest veelbesproken vakantie van 2020: de Curacao-reis van Dre Hazes en Bridget Maasland. Volgens paparazzo Ferry de Kok liep het compleet uit de hand met de presentatrice. ,,Ze was total loss”.

De reis naar het tropische eiland betekende het einde van de relatie van Bridget en André. De zanger keerde namelijk terug met zijn ex Monique Westenberg, en liet Bridget met lege handen achter. De paparazzo die ook aanwezig was op het eiland klapt uit de school en onthult details over de reis van Dre en Bridget…

Dronken
Volgens Ferry hield Bridget, net als Dre, ook wel van een drankje. Of tien. Hij onthult in de Nieuwe Revu dat de alcohol op het tropische eiland niet aan te slepen was voor de presentatrice.

Ferry was erbij toen Bridget zichzelf bezatte op het eiland. Het liep dusdanig uit de hand, dat de presentatrice werd weggestuurd. ,,We gingen daar uit eten, met André naast en Bridget tegenover me. Na twee uurtjes was ze zo total loss, dat we haar maar naar huis hebben gestuurd.”

Vrienden
De Kok en Hazes hebben een goede verstandhouding met elkaar en spreken met enige regelmaat samen af. Zo was Ferry erbij op Ibiza en kon hij met eigen ogen gadeslaan hoe Bridget iets te diep in het glaasje keek. ,,Foto’s worden dan niet gemaakt, want we zijn dan echt privé uit. Zo is ook nooit op beeld vastgelegd hoe lam als een konijn Bridget Maasland was tijdens hun vakantie op Curaçao.”

Gelukkig voor Dre hebben hij en Ferry een goede relatie met elkaar. Anders zou er een hoop gepubliceerd zijn door de paparazzo… ,,André is in principe de enige BN’er waarvan ik niet alles zal publiceren wat ik wel kan maken. Bij de rest gaat die vlieger niet op.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Monique Westenberg verlaat haar villa en trekt HIER in’

Monique Westenberg zou haar villa in Berkel en Rodenrijs binnenkort gaan verlaten. Volgens Bekendeburen.nl heeft de ex-verloofde van Dre Hazes zojuist een huurcontract getekend, en verkast zij binnenkort naar een appartement. En daar staan haar héle onverwachte buren te wachten…

Sinds Monique en Dre definitief uit elkaar zijn woont zij samen met hun vierjarige zoontje André in de villa in Berkel en Rodenrijs, waar zij jarenlang samen heeft gewoond met Dre. Die is vertrokken naar een huis dat voor hem geregeld werd door de vader van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Ook zij zou momenteel wonen in het huis waar Dre zich schuil houdt…

Appartement
Volgens Bekendeburen.nl gaat ook Monique de woning waar het voormalige gezin zoveel goeie (én slechte) herinneringen maakte binnenkort verlaten. Zij zou gaan wonen in een appartement in Vinkeveen.

En niet zomaar een appartement: het appartement dat zich bevindt boven dat van Roxeanne Hazes, Monique’s voormalige schoonzus.

Dre bezit het appartement boven zijn zus in Vinkeveen en zou dit voorlopig verhuren aan Monique. Een compromis terwijl er besloten wordt wat er met de villa in Berkel en Rodenrijs gaat gebeuren.

Als de geruchten kloppen is de verhuizing in ieder geval goed nieuws voor de kleine André (4) en zijn neefje Fender (3). De jongens kunnen het net zoals hun moeders goed met elkaar vinden en kunnen op deze manier meer tijd met elkaar doorbrengen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg valt voor charmes van BN’er

André Hazes wisselde het afgelopen jaar sneller van vrouw dan van ondergoed. Bij Monique ligt dat heel anders. Zij was altijd heel trouw. Haar grote liefde was altijd haar zoontje André. Maar nu is er toch iemand anders in beeld.

Volgens Shownieuws zijn er hardnekkige geruchten dat Monique een nieuwe liefde heeft. En dat is niemand minder dan Tino Martin! Vooralsnog heeft Timo wel nog een relatie met vriendin Kimberly.

Het gerucht circuleerde al in 2019 toen Monique en André Hazes uit elkaar waren. De jonge zanger viel toen in de armen van Bridget Maasland. Het gerucht was compleet uit de lucht gegrepen. Nu wordt opnieuw beweerd dat Monique en Tino iets hebben.

Volgers laten berichten achter op het Instagram profiel van Tino: “Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Kimberly laat ook van zich horen. Zij moet er eens goed om lachen en betrouwt haar vriend voor honderd procent. Ze schrijft: “Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique.”

Doorgaan met lezen

Trending