Nieuwe foto van André Hazes en Sarah: “Onwijs pijnlijk voor Monique Westenberg!”
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwe foto van André Hazes en Sarah: “Onwijs pijnlijk voor Monique Westenberg!”

Het is nog maar nét écht definitief uit tussen Monique Westenberg en André Hazes of de zanger is alweer gespot bij een andere dame. Hoewel de jonge zanger zegt dat de relatie momenteel alleen vriendschappelijk is geeft hij aan dat dat in de toekomst kan veranderen. Dat is natuurlijk niet iets wat je zegt over iemand waarbij je relatie púúr vriendschappelijk is.

We kunnen dus wel stellen dat er iets in de lucht hangt tussen de twee. Maar voor de moeder des huizes is het natuurlijk allemaal niet zo mooi als voor de zanger. Voor de zoveelste keer is ze voor een ander aan de kant gezet en dit keer lijkt het toch echt definitief te zijn. Wanneer je wederhelft je verlaat en een ander vindt dan is de laatste plek waar je wil zijn: social media.

André Hazes alwéér bij familie Van Soelen gespot!
Want veel geheim houden, daar doet André niet aan. Hij is al verschillende keren gespot bij zijn nieuwe “vriend” en de familie van Sarah. De familie Van Soelen heeft schijnbaar zo nu en dan een ‘Panecake-Day’ en dat werd gedeeld door Sarah op haar verhaal van Instagram. En rara wie ook daarbij aanwezig was:

Celeberties

‘Bizar zeg!’ Mensen noemen Marieke Elsinga te dik vanwege deze foto’s:

Marieke Elsinga heeft een flinke scheut gemaakt in de social media omdat een afslankmerk haar benaderd heeft om van haar “quarantaine kilo’s” af te komen. In haar artikel schrijft ze: “Ik zal hier iets doen wat ik niet vaak doe, namelijk mijn frustratie delen.

Mijn management ontvangt regelmatig verzoeken van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerschappen, zoals je het zou kunnen noemen. In bijna alle gevallen weiger ik. Soms past een merk goed bij mij en reageer ik er op. Tussen de verzoeken van vorige week zat een e-mail van een bureau dat op zoek was naar ambassadeurs voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (corona?) kilo’s af te komen. We zien een goede match met Marieke”.

Marieke Elsinga niet zo blij

Dit viel niet helemaal lekker bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen!

Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Er komt heerlijk lenteweer aan: voor het eerst dit jaar meer dan 20 graden!

Er komt fraai lenteweer aan. Volgende week kunnen de winterjassen tijdelijk in de kast en mag de zonnebril op, aldus meteorologen van Weeronline. De kans bestaat dat we voor het eerst dit jaar temperaturen boven de 20 graden krijgen.

De lente van 2020 herinneren we ons door twee dingen: de eerste lockdown en het prachtige weer dat mensen toch naar buiten lokte. Weken achtereen werd het warm en zonnig. Het voorjaar van vorig jaar was het zonnigste ooit.

Een schril contrast met nu, al nuanceert meteoroloog Jaco van Wezel direct: „Maart is tot nu toe helemaal niet zo somber. De zon scheen 86 uur, tegen 92 normaal. Maar de temperatuur is een graad lager dan gemiddeld, en we hopen gewoon op een hoop meer.”

Die hoop kan hij, in ieder geval tijdelijk, extra leven inblazen. De lente lijkt, in ieder geval voor even, tot bloei te komen. „Dat merken we de komende dagen al, het wordt langzaam warmer. We hebben de hele tijd een noordenwind gehad, en daardoor bleef het fris. Nu waait de wind uit het zuidwesten, en wordt het eind deze week al 14 graden.”

Laatste drempel
Alleen zaterdag is een dissonant: dat wordt een kille regendag. Een laatste drempel naar een week met temperaturen ruim boven de 15 graden en met droog, vrij zonnig weer. „Onze modellen rekenen op dagen met 17, 18 graden. Er is nog wat onzekerheid, dus dat betekent dat het ook onder de 15 graden kan worden. Maar de andere kant van die onzekerheid is dat het maximum nu rond de 22 graden uitkomt.”

Dat zou voor het eerst een dag boven de 20 graden betekenen. Na de vorstperiode in februari sloeg het weer drastisch om, en voelde het een paar dagen lenteachtig aan. Maar de magische grens van 20 graden werd nog niet geslecht en vervolgens kelderde het kwik weer naar temperaturen die om een winterjas vragen.

Hoewel er dus mooi lenteweer op komst is, moeten we niet rekenen op een voorjaar zoals dat van 2020. In april lijkt de noordenwind terug te keren, waardoor het weer koeler wordt. De kans dat het veel gaat regenen is echter klein, aldus Van Wezel. „April is sowieso een droge maand, en we lijken droger weer dan normaal te krijgen. Tegelijk: vanaf de Noordzee drijven vaak wolkenvelden binnen, waaruit het dan een beetje miezert. Dan regent het niet veel, maar is het toch somber.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Akwasi beleefde moeilijke tijd na Dam-uitspraak: “Had tijd nodig om tot mezelf te komen” |

Akwasi wachtte lang met het aanbieden van zijn excuses voor zijn uitspraken op de Dam omdat hij “tijd nodig had om tot zichzelf te komen”, vertelde hij onlangs in een interview met Humberto Tan op NPO Radio 1.

De rapper raakte in opspraak toen hij in juni tijdens een Black Lives Matter-demonstratie op de Dam opriep tot geweld tegen Zwarte Piet. “Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht”, scandeerde hij destijds.

De 32-jarige vindt het moeilijk om terug te kijken naar dat moment. “Het is een moment van opwinding geweest waarin ik ontzettend gefrustreerd ben geweest. Ik had het nog nooit gezegd en ik voelde het wel. Maar hoe weerleg je dat? Daar moest ik echt goed over nadenken. Het gaat me nog steeds eigenlijk wel aan het hart. Het is een pittige periode geweest.”

Na zijn uitspraken op de Dam volgden tientallen aangiften, maar Akwasi weigerde zijn uitspraken in eerste instantie terug te nemen. “Ik sta achter ieder woord dat ik toen, op dat moment, in de microfoon versterkte. 100 procent”, stelde hij een week daarna in Beau.

In augustus kwam hij toch terug op de uitspraken middels een uitgebreide verklaring. Kort daarna maakte het Openbaar Ministerie bekend Akwasi niet te vervolgen, ondanks dat zijn uitspraken wel als strafbaar werden bestempeld. Dit omdat Akwasi in de verklaring zijn excuses aanbood en de uitspraken terugnam.

Volgens Akwasi duurde het zo lang voordat die verklaring er kwam, omdat hij er eerst goed over na moest denken. “Het was een wervelwind en ik moest echt even de tijd nemen om tot mezelf te komen om met dat statement te komen.”

Procedure aangespannen
Momenteel loopt er een zogeheten artikel 12-procedure tegen het Openbaar Ministerie, omdat zij besloten Akwasi niet te vervolgen. Een groep van 44 mensen wil hiermee afdwingen dat het OM alsnog overgaat tot vervolging.

Daarnaast onderzoekt het OM nog steeds een reeks oude tweets van Akwasi uit 2011 en 2012. Daarin schreef de rapper onder meer: “Gaat er iemand nou nog een Zwarte Piet knallen of moet ik het doen?” Kort na het opduiken daarvan, verwijderde Akwasi zijn Twitter-account.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending